Amit hajszolunk, üldözünk, az csak távolabb sodródik tőlünk. Ha viszont készen állunk a dolgok be- és elfogadására, akkor hálát és szeretetet sugárzunk magunkból, ami felénk vonzza a boldogságot jelentő dolgokat. Épp ezért ez a legfontosabb: adj hálát azért, ami már most a tiéd, és fogadd nyitott szívvel azt, amit az univerzumtól kapsz.

Ezt üzenik az angyalok a hétvégére (fotó: Shutterstock)

Kérd a segítségüket

Nagyon fontos azt is megérteni, hogy az angyalok csak akkor tudnak segíteni, ha előbb kérünk tőlünk: ha egyszerű szavakkal kifejezzük, hogy miben számítunk a segítségükre. Ezzel fel is készítjük önmagunkat, hogy valóban befogadhassuk az égi energiát.

A próbatétel megerősít

Persze mindannyian szembesülünk időnként kudarcokkal, akadályokkal. Ám fontos, hogy igyekezzünk szeretettel, hittel reagálni a próbatételekre, és tudni, hogy ha sikerül kikecmeregni belőle, akkor csak tovább fog erősödni a hitünk.

A legeslegfontosabb pedig, hogy mi magunk álljunk készen mindig segíteni azoknak, akik arra rászorulnak. Ha képesek vagyunk az eggyé tartozás megélésére, akkor hatványozódnak az energiáink is. Az önzetlenségnél, jószívűségnél jobban semmi sem vonzza a pozitív energiákat.

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja február 11-12.: pont annyi okunk lesz az örömre, mint a bosszúságra

Vegyes hatások érvényesülnek, ezért a mi kezünkben van a döntés, mire koncentrálunk: arra, ami örömet hoz, vagy arra, ami dühöt kelt. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!