KOS

December első hétvégéje az Oroszlán Holdnak és a Nyilas Napnak, Marsnak köszönhetően igazán pörgősnek ígérkezik. Nem bírsz egy helyben maradni. Mehetsz beszerző, ötlet gyűjtő körútra. Majd vasárnap meggyújthatod az első gyertyát.

BIKA

Szombatra virradóan nyugtalanító álmaid lehetnek. Nyugodj meg, ez csak álom. De elgondolkodhatsz, hogy vajon mi aggaszt a mélyben. Eközben a családod olyan feladatot ad, ami keresztbe húzza a terveidet. Ettől kicsit ingerültté válhatsz.

IKREK

Hirdetés
Valaki mindenáron el akar rángatni valahova. Neked nem sok kedved van a programhoz. De az égi folyamatok szerint nem fogod megbánni, ha mégis elmész. Emellett jut időd adventi koszorút készíteni, vagy venni, és gyertyát gyújtani.
Gyújtsuk meg az első gyertyát az adventi koszorún! (fotó: Shutterstock)

RÁK

Csalódást okozhatnak a barátaid. Lehet, hogy olyasmit vársz el tőlük, amiről ők nem is tudnak. Ha nem szólsz, gondolhatnak bármit. Ez a hétvége a merevség és büszkeség veszélyére hívja fel a figyelmedet. Vedd észre, és bátran nyisd ki a szádat!

OROSZLÁN

Felemásnak látszik advent első hétvégje. Egyrészről türelmetlen leszel 2 diszharmonikus fényszög szerint. Másrészről eltölt a lelkesedés és a hála a közelgő ünnepek kapcsán. Tehetsz azért, hogy az utóbbi domináljon. Neked is jobb…

SZŰZ

Ez tipikusan egy olyan hétvége, amit otthon kellene töltened. Az égi folyamatok szerint sokat haladhatsz az otthonod takarításával és csinosításával. Minden évben megfogadod, hogy nem hagyod az utolsó pillanatra. Ez még nem az utolsó pillanat.

MÉRLEG

Egy vasárnapi Vénusz-Plútó kellemetlen fényszög az egész hétvégédre rányomhatja a bélyegét. Duzzogni lesz kedved. Biztosan igazad van. De kérdés, hogy kinek jó ez. Az illető észre sem veszi, hogy belegázolt a lelkedbe, ha nem szólsz neki. Ezért szólj!

SKORPIÓ

Több olyan emberrel lesz dolgod december első hétvégéjén, akit frusztrál a karácsony közelsége. Kövess el mindent, hogy ne ragadjon át rád ez! Sajnos a bolygók szerint tőled sem áll távol a kapkodás. Pedig mosolyogva is meggyújthatod az első gyertyát.

NYILAS

Imádni fogod ezt a hétvégét. Tényleg érezni a közelgő karácsony illatát. Lázasan készülődsz, és tele vagy ötletekkel, amelyeket rendszerezni kellene. A bolygók azt javasolják, hogy közben egyél, igyál egészségesen! Fontos, hogy fitt maradj!

BAK

Már megint sikerül valakit megbántanod. Nem érted, hogy egyesek miért nem látják be, hogy neked van igazad. Úgy tűnik a sértődés stratégiáját választják a belátás helyett. Ez megmérgezheti az egész hétvégédet. Jobb lenne, ha elnézőbb lennél.

VÍZÖNTŐ

A párkapcsolatod alakulása, hiánya, megvédése, foglalkoztat ezen a hétvégén. Nincs könnyű dolgod az égi folyamatok szerint. Magasan van a léc, amit képtelen vagy lejjebb engedni. Nem is ez a cél. Inkább a kölcsönös tolerancia és tisztelet elérése.

HALAK

Advent első hétvégéje mozgalmasabbnak tűnik, mint szeretnéd. Úgy tervezted, hogy lelassulsz, és zenét hallgatva díszítgeted a lakást, az adventi koszorút. Ehhez képest a bolygók szerint valaki gömbvillámként beront, és tőled várja a segítséget.

Ez is érdekelhet

Decemberi horoszkóp 2023: különleges égi folyamatok hatnak ránk az év utolsó hónapjában

A Vénusz sok szenvedélyt, sőt, egyeseknek érzelmi hullámvasutat jelez, a Mars a Nyilasban szintén extra energiákat hoz. Az biztos, hogy az év utolsó hónapja sem lesz eseménytelen, de az ünnepekre szívben, lélekben is készen állunk majd az elcsendesedésre. Decemberi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!