KOS

Kissé stresszes hangulatban leszel ezen a hétvégén. Az igazi problémát a pénz beosztása jelenti. Csomó dolgot vennél szíved szerint, de tudod, hogy nem teheted. 2 nap alatt 3 bolygószembenállás arra figyelmeztet, hogy fogd vissza a költekezést!

BIKA

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. Te jobb passzban vagy, mint a másik, és észre vétlenül megbánthatod őt. Különösen a szeretteidre és a szerelmedre vigyázz! A legegyszerűbb, ha kérdezel, és kiderül, hogy ki mit szeretne, mire vágyik.

IKREK

Nem baj, hogy a nyakadon a karácsony. Nem baj, hogy úgy érzed, nem tartasz még sehol. Ezen a hétvégén óriási lemaradást tudsz behozni, ha abbahagyod a kesergést. Sokat segít, ha jókedvűen és optimistán állsz hozzá mindenhez.

RÁK

Minden adott, hogy jól érezd magad a bőrödben. Persze most is jön valaki, aki a panaszkodásával leszívja az energiádat. De csak akkor, ha hagyod magadat. Hallgasd végig, és kérdezd meg, hogy miért neked mesélte el ezt! Ettől magához térhet…

Mit hoz a második adventi hétvége? (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Ha a füled hallatára veszekszik 2 ember, ne hidd, hogy neked kell békebíróként fellépned! Bölcsen tennéd, ha kimaradnál a civakodásból. Kellemetlen bolygószembenállások kellemetlen, cseppet sem konstruktív eredmény mutatnak.

Hirdetés

SZŰZ

Ugye, nem lepődsz meg azon, hogy rengeteg ember lesz az utakon és az áruházakban? Ünnepek előtt mindenhol tömeg van. 2 nap alatt 3 bolygószembenállás veszélyeket szimbolizál. Fokozottan legyél éber, vigyázz magadra és másokra is, és nem lesz baj.

MÉRLEG

Bizonyára a karácsonynak tudható be, hogy most hiper érzékeny vagy. Nincs veled baj, ha elsírod magadat. Ne szégyelld a könnyeidet! Aki szerint ciki sírni, az hideg, rideg ember, és semmi dolgod vele, mert érzelmileg sivár…

SKORPIÓ

Nem lesz könnyű dolgod. Ugyanis 2 nap alatt 3 bolygószembenállás (Hold-Jupiter, Vénusz-Jupiter, Hold-Uránusz) összezördülést tesz valószínűvé. Most te vagy a gyengébb. Szóval, ha jót akarsz magadnak, akkor kerüld ki a vitát!

NYILAS

Bolygód, a Jupiter érintett abban a kellemetlen bolygószembenállás sorozatban, ami advent második hétvégéjét megkeserítheti. Nem a viták veszélye fenyeget téged, hanem az egészséged megroggyanása. Add meg azt, amire a szervezetednek szüksége van!

BAK

A karácsonyi készülődésben a gyerekek is szívesen részt vennének. Engedd őket is érvényesülni! A saját gyerekeiden kívül mások is örülnének. Jótékonykodhatsz úgy, hogy velük készítesz mézeskalácsot, vagy karácsonyfa díszeket. Csináltál már ilyet?

VÍZÖNTŐ

Semmiképp sem hagyhatod, hogy az ünnepek előtt a rokonaid összevesszenek. Ez egy kritikus hétvége az égi folyamatok szerint. Lépj fel békítőként, ha kell! És vedd komolyan a veszélyt, mert 2 nap alatt 3 bolygószembenállás lesz!

HALAK

Sok figyelmetlen ember és autós lesz az utakon. Már hetek óta tapasztalod, hogy milyen felelőtlenek a közlekedők. Ezen a hétvégén 3 bolygószembenállás is lesz, ami cseppet sem megnyugtató. Lehet, hogy másokra és/vagy mások helyett is neked kell vigyáznod.

Ez is érdekelhet

Nagy téli szerelmi horoszkóp: ezt jelzik a bolygók a következő hónapokra

2023 decembertől 2024 február végéig fokozatosan bezáródnak régi ajtók. Azaz egyre csökken az esélye régi érzelmek feléledésének, kibékülésnek, újrakezdésnek. Ez egyesek számára rossz hír, míg mások számára eljött az idő, hogy végre előre, tovább lépjenek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!