KOS

Készülj úgy, hogy ezen a hétvégén semmi sem úgy lesz, ahogy te tervezted! Akkor se, ha több verziót készítettél. Egy Hold-Uránusz együttállás olyan "leleményes", hogy hihetetlen. Jól jársz, ha nem ellenkezel, inkább mosolyogsz az egészen…

BIKA

Na, most aztán próbára leszel téve. 2 nap alatt 3 nehéz és 2 kedvező fényszög lesz az égen. A Hold érzékennyé tesz téged, és úgy érzed, hogy minden ellened fordult. Ha nem sértődsz meg, ha nem veszed személyesre, akkor megkönnyíted a saját dolgodat.

IKREK

Minden vágyad az, hogy kicsit csend legyen körülötted. Kivételesen nem akarsz társaságot és nyüzsgést sem. Szokatlan tőled ez, de nincs baj. Olykor jót tesz, illetve jót tenne neked egy kis lustálkodás. Persze nem kell két napon keresztül feküdnöd…

RÁK

Vannak a közeledben olyanok, akik azzal dicsekszenek, hogy ők milyen szuperek a spontaneitásban. Most jót nevethetsz magadban, mert szemtanúja leszel annak, hogy milyen pánikba esnek egy váratlan helyzet miatt. Az ő pánikjuk ne ragadjon át rád!

A hétvége horoszkópja 2023. február 25-26. (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Február utolsó hétvégéjén valaki provokál, és olyan ötlettel áll elő, ami totál keresztbe húzza a terveidet a hétvégével kapcsolatosan. Gyorsan vizsgáld meg, hogy miért bosszankodsz! Meg akarsz felelni neki, vagy nem tudsz, nem akarsz nemet mondani?

Hirdetés

SZŰZ

Minden adott, hogy szépen búcsúztasd a februárt. Akkor is, ha azt tapasztalod, hogy az emberek ingerültek, türelmetlenek egymással. Jobban jársz, ha kerülöd őket, illetve nem reagálsz a kellemetlen beszólásokra. Pontosan tudod, hogy felesleges…

MÉRLEG

Egy hirtelen ötlettől vezérelve hajlamos lennél meggondolatlan költekezésre a bolygók szerint. Okosabban tennéd, ha nem vennéd meg azonnal azt, ami megtetszik. Aludj rá egyet, és ha utána is elengedhetetlennek tartod, megveheted…

SKORPIÓ

Elementáris erejű hatással lesz rád valaki ezen a hétvégén. Vagy vonz, vagy taszít, de mindenképpen mágnesként. A mágnes nem csak vonzani képes, hanem taszítani is, ha azonos töltöttséggel rendelkező pólusokat akarsz összenyomni.

NYILAS

Hajlamos vagy azt hinni, hogy a te egészséged és szervezeted kikezdhetetlenül erős. Február utolsó hétvégéjén, a tél végéhez közeledve lassan kimerülnek a vitaminraktárjaid. Ha nem akarsz lerobbanni, egyél több nyers zöldséget!

BAK

Szeretnéd kézben tartani az eseményeket hétvégén is. Kérdés, hogy mikor lazítasz? Legyél kicsit nyitottabb új dolgokra! Ezt javasolja egy Hold-Uránusz együttállás. Máskülönben kudarcként éled meg, ha nem te irányítasz…

VÍZÖNTŐ

Az otthonod ráncba szedése nem várhat tovább. Ha nem állsz neki hamarosan, akkor olyasmi történik, ami rákényszerít. Akár már ezen a hétvégén leszakadhat, eltörhet valami. Jobban járnál a megelőzéssel, mint a kármentéssel. Ugye, tudod?

HALAK

Hétvégén nem muszáj csak lustálkodni, tévét nézni és pizzát enni. Egy kulturális program, vagy tanulás is lehet kikapcsoló, feltöltő program. Sőt, talán hatékonyabban el tudja terelni a gondolataidat a hétköznapok megszokott problémáiról.

Ez is érdekelhet

Márciusi havi horoszkóp: sorsfordító változásokat hoz a Szaturnusz és a Plútó jegyváltása

Március 7-én Szaturnusz, a nagy sorsbolygó vált jegyet, 23-án pedig a Plútó - hatalmas energiák hoznak nagy változásokat március folyamán. S mi minden vár az egyes csillagjegyekre? A márciusi havi horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!