KOS

A Márton napi hétvége téli inspirációt hoz neked. Művészi tehetséged felszínre tör, és te alkotni, dekorálni, kézműveskedni akarsz. Ne fogd vissza magad! Számtalan ötletet meríthetsz a netről. Vagy akár elmehetsz egy tanfolyamra is. Tőled függ.

BIKA

Egy Mars-Uránusz szembenállás az egész hetedet feszültté tette. Sajnos nem javul a helyzet hétvégén. Sőt erősödik a szembenállás által gerjesztett paprikás hangulat. Ha nem akarsz összeveszni senkivel, akkor maradj otthon és/vagy maradj csendben!

IKREK

Nem leszel topon ezen a hétvégén. Szeretnél nyüzsögni, kirándulni, de az energia szinted meglehetősen alacsonyan lesz. Jobb lenne, ha nem erőltetnél magadra semmit. Akkor se, ha elígérkeztél. Ha nem jó a közérzeted, mondd le!

A hétvége horoszkópja szerint sok lesz a feszültség hétvégén (fotó: Shutterstock)

RÁK

Nem kell boxzsáknak lenned. De tudd, hogy sok múlik azon, hogy te hogyan lépsz fel! Olyan vitát mutatnak a bolygók, amely elmérgesedhet, ha nem avatkozol be időben. Lassan tapogatózz, és óvatosan szólj közbe! A siker kulcsa a te kedves stílusod…

OROSZLÁN

Nem érted, és nem értesz egyet azzal, amin a családod összekülönbözhet ezen a hétvégén. Szombaton este lesz annak a Mars-Uránusz szembenállásnak a mélypontja, ami ezt mutatja. Bölcsen tennéd, ha kimaradnál a civakodásból. Maradj passzív!

Hirdetés

SZŰZ

A közlekedésben kell nagyon ébernek lenned. Az időjárás megtréfálhat, és a többi úton levő sem lesz a helyzet magaslatán. Te nem leszel veszélyben. Miközben jó pár kritikus helyzetet te tudsz megoldani. Úgy, hogy ne legyen belőle baleset…

MÉRLEG

Ellentmondásos érzéseid lesznek egész hétvégén. Hol csordultig leszel hálával, hol eluralkodik rajtad az aggodalom. Kérdés, hogy te uralod az érzéseidet, vagy azok uralnak téged? Amikor gondok nyomasztanak, akkor ezen töprengj el!

SKORPIÓ

Nem szabad félvállról venned a Mars-Uránusz szembenállást. Cseppet sem veszélytelen rád nézve. Az egészségedre és az érzelmeidre is vigyáznod kell. Senki sem bánthat, ha nem hagyod. Nem baj, ha meglepődik. Most meg kell védened magadat…

NYILAS

Ez tipikusan az a hétvége, amikor szíved szerint bekuckóznál. Ha nem teheted meg mindkét nap, akkor legalább az egyiken engedd meg magadnak! Nem válsz antiszociálissá attól, hogy nem állsz folyton mások rendelkezésére…

BAK

A Márton napi hagyományok jó ürügyet szolgáltatnak arra, hogy libás ételeket készíts, vagy vendéglőben kóstolj. Utána olvashatsz, hogy mi a liba evés eredete. De sajnos kellemetlen bolygószembenállás miatt nem fog mindenki veled lelkesedni. Ezt átvészelheted, ha tudatosan kocentrálsz mindarra, ami jó érzéseket okoz neked.

VÍZÖNTŐ

Az égi folyamatok szerint nem bírsz magaddal, és hétvégén is dolgozni akarsz. Lehet, hogy igazad van, mert úgy érzed, hogy most kell építened a karrieredet. De ne felejtsd el, hogy neked is szükséged van pihenésre, töltődésre, magánéletre!

HALAK

Fura, hogy a bolygók egyrészről kedves gesztust sejtetnek. Addig egy visszatetsző bolygószembenállás szerint valaki belerondít az idillbe. Ez nem újdonság. Amikor minden békés, akkor elkezdesz gyanakodni, és várod a kellemetlen fordulatot.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. november 6-12.: Szerencsés fordulatok

Ez a novemberi hét ismét tartogat jót és kevésbé jó lehetőségeket. Ám a végén mégis szerencsésnek érezhetjük magunkat a több pozitív hatásnak köszönhetően. Ez lebegjen mindenki szeme előtt...

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!