KOS

Március utolsó hétvégéje több szempontból felkavarja az álló vizet: bolygód, a Mars szombaton belép a Rákba, vasárnap hajnalban indul a nyári időszámítás. Ezek kibillenthetnek téged, és ingerlékennyé válhatsz. Igyekezz többet lazítani!

BIKA

Szombaton szokatlanul szókimondó leszel, ami egyeseknek nem fog tetszeni. Kérdés, hogy meg akarod-e őket békíteni, ill. megnyerni. Tőled függ, hogy kivel törekszel harmóniára. Ne feledd, hogy vasárnap hajnalban óra átállítás lesz!

IKREK

Ellentmondásos hatással lesz rád az, hogy szombaton a Mars 7 hónap után kilép az Ikrekből. Ettől egyrészt kissé lelassulsz, másrészt türelmesebb leszel, aminek a környezeted kifejezetten örülni fog. Adj időt magadnak az átállásra!

RÁK

Felvillanyoz téged az, hogy szombaton Mars belép a Rákba. Vigyázz, mert türelmetlenség lehet úrrá rajtad, és elkezdhetsz kapkodni! Ez kisebb, könnyen megelőzhető sérüléseket eredményezhet! Szóval ne siess, és ne sietess senkit és semmit!

A hétvége horoszkópja 2023. március 25-26. (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Nem ez lesz a kedvenc hétvégéd. A Mars jegyváltását úgy éled meg, hogy a sors kiveszi a kezedből az irányítást, amit rosszul viselsz. Saját érdekedben ne erőltess semmit, és ne bosszankodj, ha nem az elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok!

Hirdetés

SZŰZ

Előre feleslegesen aggódsz az óra átállítás miatt. Valóban 1 órával kevesebbet alhatsz vasárnapra virradóan. De ne feledd, hogy 2 dolgot tehetsz: vagy szombaton korán lefekszel, vagy vasárnap tovább alszol. Ha nem muszáj, ne állíts be ébresztőt vasárnapra!

MÉRLEG

Március utolsó hétvégéjén több lehetőség közül válogathatsz az égi folyamatok szerint: mehetsz kirándulni, elkezdheted a húsvéti készülődést, vagy sokat pihenhetsz. Ha ügyes vagy, akkor mindháromra jut időd. Szervezés kérdése…

SKORPIÓ

Valaki nagy hatással lesz rád ezen a hétvégén. Nem biztos, hogy vonzalmat fogsz érezni. Előfordulhat, hogy irritálni fog a beszéde, a kinézete, a stílusa. Bölcs lenne tőled, ha ennek semmilyen módon nem adnál hangot. Kibírod?

NYILAS

Eszméletlen sok ötleted és terved van március utolsó hétvégéjére. Ez téged nem idegesít, inkább lelkesít. Ám a környezeted nem ilyen pozitív hozzáállású. Jobb lenne, ha nem kritizálnád őket. Mindenki úgy tesz, ahogy tőle telik…

BAK

Hasznodra válik, ha tudsz arról, hogy a Mars szombaton jegyet vált. Ez ingerlő emberekkel való találkozást szimbolizál. A nyafogásuk, az önsajnálatuk és a tehetetlenségük fog a legjobban idegesíteni. Vegyél egy nagy levegőt, és hagyd!

VÍZÖNTŐ

Jó lenne, ha nem dolgoznál hétvégén. Bár a Mars jegyváltása azt mutatja, hogy tele vagy ambícióval és kötelességtudattal. Tanácsos lenne munka közben panaszkodás nélkül tenned a dolgodat. Ha morogsz nem lesz könnyebb semmi. Sőt…

HALAK

Kedvező számodra, hogy Mars szombaton átlép a Rákba. Innentől egyre erősebben érzed, hogy megtalálod a megoldást. Bármiről legyen szó. Március utolsó hétvégéjén, vasárnap hajnalban az óraátállítás a nyári időszámítás kezdete.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!