KOS

Az égen igencsak eseménydús napok zajlanak. Ezt te is meg fogod érezni. Szombaton a családod kritikájával kell megküzdened. Illetve azzal, hogy ne sértődj meg. Vasárnap a Nap az Oroszlánba, a Hold a Mérlegbe lép, ami garantálj a jó kedvet.

BIKA

Ezen a hétvégén óvatosnak kell lenned az utakon. Nem elég magadra vigyáznod, a többi közlekedő szándékait is kell előre látnod, és esetleges hibázásukat korrigálnod. Ez eddig is így volt, de most egy ronda bolygószembenállás miatt hatványozottan.

A hétvége nagy fordulatot hoz (fotó: Shutterstock)

IKREK

Hirdetés

Jól gondold át, hogy mire adsz ki pénzt. Egy szombati Nap-Plútó szembenállás szerint hamar megbánod, ha felesleges kiadásokba vered magad. Vasárnap az Oroszlánba lépő Nap utazásra csábít. Csomagolj, és menj! Vagy tervezd meg a következő utadat!

RÁK

A hónap legkeményebb bolygószembenállása vár rád szombaton: a Rák Nap és a Bak Plútó kerül szembe egymással, ami kemény vita esélyét hozza. Saját érdekedben térj ki minden provokáció elől! Ez az egész vasárnapra kipukkad, ha nem reagálsz.

OROSZLÁN

Bírd ki a szombatot! Vasárnap hajnalban 03:41-kor a Nap belép az Oroszlánba. Ezzel eljött a te időd. Nem csak a közelgő születésnapod ad okot az ünneplésre, hanem remek alkalmad nyílik arra, hogy megállj egy pillanatra, és megnézd, merre tartasz.

SZŰZ

Szombatra és vasárnapra is jut egy-egy szuper fényszög, ami garantálja, hogy a terveid szerint mennek a dolgaid. Akkor is, ha ezzel nem mindenki ért egyet. Ill. nem mindenki tartja olyan fontosnak, mint te. Nem baj. Volt már ilyen, és lesz is…

MÉRLEG

Amennyiben nem veszed magadra szombaton mások feszültségét, remek napod lesz. Vasárnap bolygód, a Vénusz hátrálni kezd, ami nosztalgiázásra hajlamosít. Vedd elő a régi fotókat, és mosolyogva, hálás szívvel emlékezz a régi dolgokra, eseményekre!

SKORPIÓ

Egyik bolygód, a Mars csütörtökön volt nehéz helyzetben. Szombaton a másik bolygód, a Plútó kerül szembe a Nappal. Megint tapintatosnak és türelmesnek kell lenned. Ez olykor jobban megy neked, olykor kevésbé. Kiderül, hogy most sikerül-e.

NYILAS

Ha anyagi problémáid vannak, akkor ne szombaton hozz döntést. Jó hatással lesz rád, hogy vasárnap hajnalban a Nap belép az Oroszlánba, mert visszatér az optimizmusod. Nem fog minden megoldódni egy varázsütésre, de legalább a kedved jobb lesz.

BAK

Asztrológiai szempontból ez egy eseménydús hétvége lesz: szombaton Nap-Plútó szembenállás, és Hold-Uránusz trigon, vasárnap a Nap belép az Oroszlánba, a Hold a Mérlegbe, a Vénusz hátrálni kezd, és a Hold trigonba kerül a Plútóval. Úgy tűnik, a kedvező hatások erősebbek lesznek.

VÍZÖNTŐ

Mit terveztél erre a hétvégére? Lehet, hogy keresztbe húzza mindezt valaki, aki tőled várja a megoldást. Vagy csak benned látja a megmentőt. Kérdés, hogy neked jó-e ez. Tedd fel a kérdést magadnak, mielőtt válaszolsz! Nem kell mindkét napodat odaadnod…

HALAK

Ez a júliusi hétvége nem lesz unalmas. Ez jó hír, ha élményekre vágysz. De nem jó hír, ha nyugalmat szeretnél. Készülj úgy, hogy rugalmasnak kell lenned! Így nem érhet kellemetlenül, ha valami váratlan beüt. Minél rugalmasabb vagy, annál kevésbé fog felzaklatni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!