Mi jellemzi e pár napban született Kosokat?

Mahasiah a természetességet és a pozitív értelemben vett egyszerűséget képviseli. Ezek a Kosok egész életükben a valós értékeket keresik, és igyekeznek a csillogó felszín mögé látni. Fontosnak tartják az élethosszig tartó tanulást, akataterejük kellő szerénységgel társul.

Sokszor igen küzdelmes életutat járnak végig, mely kimagasló emberismeretet és bölcsességet eredményez. Szeretik a természetközeli életet, a dolgokat a valós értékeik szerint kezelik. Céljaikért szívósan küzdenek, tisztában vannak azzal, hogy a sikert nem adják gyorsan és ingyen.
Általában remek intellektuális képességekkel bírnak, tanulékonyak és alkalmazkodóképesek. Ügyesen reformálják meg az elavult struktúrákat, mivel mindig igyekeznek haladni a korral, és optimálisan felhasználni megszerzett ismereteiket.

A javítás angyala sgít minket a következő napokban (fotó: Shutterstock)

Érzelmeik bár mélyek, nehezen mutatják ki azokat, ugyanakkor ha elköteleződnek, remek társak minden téren.
A monotonitástűrésük és toleranciaküszöbük magas, ha értelmet látnak kitartásuk mögött- a fölösleges energiabefektetést azonban nem kultiválják.

Szeretik a gondos, pontos tervezést, saját keretrendszerükhöz stabilan ragaszkodnak.
Megbízhatóak és igyekeznek tartani a szavukat, a kommunikációban is az egyenesség hívei- gyakran emiatt kíméletlenül őszintének tartják őket.

Vágynak a stabilitásra, ugyanakkor szüntelen élmény- és tudásvágyuk folyamatosan hajtja őket, hiszen a szellemi fejlődés a lételemük.
Nagyon jó irányítók és vezetők, felelősséget vállalnak cselekedeteikért és mindazokért, akiket közel engednek magukhoz.
Amit képtelenek elviselni, az a manipuláció és hazugság, ha ezzel szembesülnek, az a legrosszabb lényüket hozza ki belőlük.

Hirdetés

Miben kérhetjük Mahasiah segítségét ezekben a napokban?

• Ha szeretnénk szakmánkon belül újszerű ötletekhez jutni, vagy fontos tanulmányokat folytatunk, Mahasiah segíti az előrejutásunkat.

• Hozzá fohászkodhatunk, amennyiben nagyobb határozottságra szeretnénk szert tenni, és jellemünket kívánjuk erősíteni - a munkában és magánéletben egyaránt.

• Mahasiah patronálja mindazokat, akik úgy érzik, megrekedtek életútjuk során. Új lehetőségekhez és ötletekhez juttathat bennünket, melyek segítenek átlendülni a holtponton, és megadja a kellő bátorságot a cselekvéshez.

Ez is érdekelhet

Teszt: tudd meg, hogy igazak-e rád az empata jellemzői!

Az empata kifejezést azokra a személyekre használjuk, akik rendkívüli empatikus képességek birtokában vannak, szinte bele látnak a másik lelkébe, és át is élik, amit érez a másik. Te is közéjük tartozol?

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!