HÉTFŐ, április 17:

A Halakban járó Hold ma kicsit álmodozóvá tehet téged. Nem lesz könnyű koncentrálnod. Folyton elkalandoznak a gondolataid. Nincs veled baj. Hallgass lelkesítő zenéket, és igyál gyömbéres teát! Közben ne feledd, hogy a vizes jegyben járó Hold aktuálissá teszi a locsolást és a mosást is! Bármilyen vizes házimunka most látványos eredményt hoz.

KEDD, április 18:

Hajnalban a Hold átlép a türelmetlen Kosba. Tehát ne lepődj meg, hogy már reggel sietni és/vagy siettetni fogsz mindent és mindenkit. A víz felforralást, a kávét és az úton csigalassúsággal cammogókat is. Jobban tennéd, ha reggel jógáznál egyet, vagy pár fekvőtámasszal levezetnéd a feszültséget. A nap során több rövid egységre bontsd le a feladataidat!

Heti holdhoroszkóp 2023. április 17-23. (fotó: Shutterstock)

SZERDA, április 19:

Ma is a Kosban jár a Hold, ami ismét türelmetlenséget szülhet. Sajnos másokkal és önmagaddal is türelmetlen lehetsz. Ez adott esetben lehet motiváló is. Csak ne válj agresszívvé! És ne felejtsd el ma se, hogy csak rövid ideig tudsz koncentrálni! Vagyis érdemes ma is több részletben végeznek a munkádat. Így leszel igazán hatékony.

CSÜTÖRTÖK, április 20:

Ez egészen rendkívüli nap. Ugyanis kora reggel (06:13-kor) újhold lesz a Kosban, ami kapcsán külön cikkel is jelentkezünk majd. Ez már a második újhold a Kos jegyében, ami egészen ritka jelenség. Ha jót akarsz magadnak, akkor kelj korán, nyisd ki az ablakot, emeld a karjaidat a fejed fölé, nyújtózz nagyot, és csípd el az újító ötleteket! 6:30-kor a Hold átlép a Bikába, ami a kivitelezésnek kedvez.

PÉNTEK, április 21:

Tudj róla, hogy ma már nő a Hold, és a Bika jegyében jár! Ez veszélyesen hizlaló hatással lehet rád. Most különösen az édesség és a nehéz, krumplis ételek hizlalnak. Válassz inkább salátát! És csoki helyett egyél gyümölcsöt! A testmozgás sem elhanyagolható. Pl. a kertészkedés is annak számít. A kertedet itt az ideje tavasziasítani. Olvass utána, vagy kérj tanácsot szakembertől!

Hirdetés

SZOMBAT, április 22:

A Föld napján stílusosan a Bikában jár a Hold, ami föld jegy. Tudtad, hogy a Föld nagy f-el a bolygónk, kis f-el a talajréteg a magyar nyelvben? 12:11-kor a Hold átlép a levegős Ikrekbe. Ez is jó a természet tiszteletére. Mehetsz kirándulni. És ha jót akarsz tenni, vigyél egy zsákot magaddal, és szedj össze pár eldobált flakont, sörös dobozt! Ezzel sokat tehetsz, és példát mutathatsz.

VASÁRNAP, április 23:

A hét utolsó napján a Hold marad a játékos Ikrekben. Ez tökéletes lehetőség arra, hogy játssz a gyerekeiddel, a barátaiddal, vagy a szomszédaiddal. Ha engedi az idő, akkor elővehetitek a tollast, frízbit. Vagy papírsárkányt eregethettek. Ha esne az eső, akkor társasozzatok! Bármilyen szellemi kihívás nagyszerű lehetőség a nevetésre és szórakozásra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!