KOS karácsonyi hétvége horoszkópja

A karácsonyi hosszú hétvége visszafogottan indul. A bolygók szerint mindennél jobban koncentrálsz arra, hogy minden időben elkészüljön. Ez sikerül is, és utána megkönnyebbülsz. Végre valóban arra tudsz koncentrálni, ami a legfontosabb: a szeretteidre. Csodálatosan alakul minden. Vasárnap nem sok kedved lesz otthon ülni. Elmehetsz sétálni, kirándulni, csavarogni. Jót fog tenni a friss levegő.

BIKA

Békés és kiegyensúlyozott leszel szombaton. Nyugodtan és tervszerűen készülődsz a vacsorára. Jól teszed, ha nem kapkodsz. Igazán felemlő lesz a szenteste! Vasárnaptól készülj fel arra, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy meg lett beszélve! Bárki lemondhatja a vendégeskedést. Ne borulj ki emiatt! Biztos lehetsz benne, hogy nem veled akar kiszúrni.

Vajon mi minden vár ránk a karácsonyi hétvége horoszkópja szerint? (fotó: Shutterstock)

IKREK

Karácsony első napján a fáradtság lesz úrrá rajtad. Jól tennéd, ha nem akarnál egyedül elkészíteni egy öt fogásos ünnepi vacsorát. Kérj segítséget! A szenteste szép pillantokat, szeretetteli hangulatot hoz. Vasárnaptól "feltámadsz". Ismét tudsz mosolyogni, és beszélgetni. Újból kellemes társaság leszel. A jókívánságokra ráérsz ekkor válaszolni.

RÁK

Hidd el, remekül sikerül minden, ne aggodalmaskodj! Mindennél fontosabb számodra szombaton, hogy ki küld neked karácsonyi üdvözletet. Számolni fogod, sőt számon tartod, hogy kinek jutottál eszébe. Ám estére karácsony igazi üzenete is megérkezik hozzád: sorra veszed, mi mindenért lehetsz hálás. Vasárnap az igazi kikapcsolódás napja.

OROSZLÁN karácsonyi hétvége horoszkópja

Szeretnél lazítani? Akkor ne vidd túlzásba a sütés-főzést és az evés-ivást se! Ha van kedved, újíts az ünnepi menün! Ha megterhelőnek érzed ezt, akkor egyszerűen elkészíthető ételeket és süteményeket válassz! Vasárnap vagy hétfőn kedves, sőt megható meglepetést kapsz valakitől. Ne felejtsd el megköszönni!

Hirdetés

SZŰZ

Gyermeki öröm és felhőtlen életkedv fog jellemezni szombaton. Mintha újból kisgyerek lennél. Több dologról eszedbe jut a régi karácsonyok emléke. Illatok, hangok, ízek csalnak mosolyt az arcodra. Ezt szeretnéd reprodukálni idén. Törekedj rá, de semmiképp se görcsölj rá! Csak lazán, jókedvvel!

MÉRLEG

Minden évben az otthon melegét szeretnéd érezni, és adni a szeretteidnek. Idén ez jobban fog sikerülni, mint korábban. Ne lepődj meg, hogy a családod "szétszed"! Mindenki veled akar ünnepelni. Örülj neki, hogy ilyen népszerű vagy! Pedig szeretnél barátokkal is találkozni. A 3 nap alatt sikerül, ha jól szervezed…

SKORPIÓ

Szombaton nem sok kedved lesz otthon maradni. Menj vendégségbe, és ha a vendéglátód elfogadja, vigyél valami saját készítésű finomságot! Előre egyeztess vele! Vasárnap és hétfőn te leszel a házigazda. Mindegy mekkora a lakásod, és hányan vagytok, a jókedv garantált!

NYILAS

A hagyományokat csak akkor őrizd, ha jól esik. Nyugodtan változtass! Persze ehhez kellenek újfajta eszközök és/vagy alapanyagok. Csak akkor vállalkozz újításra, ha rendelkezésre áll minden! Biztos lehetsz benne, hogy gyönyörűen alakul a karácsonyod. Vasárnap és hétfőn jót tenne egy kis séta, hogy a sok finomságot kicsit lemozogd, és kiszellőztesd a fejedet…

BAK karácsonyi hétvége horoszkópja

Szombaton elemedben leszel. Elégedett leszel mindennel. Jogosan, mert a bolygók szerint jó eséllyel minden jól sikerül. Vasárnaptól hátra dőlhetsz, és élvezheted a lazítást. Nem kell még egy teljes menüt főznöd. Egyed azt, amit szombaton elkészítettél! Meglátod, bőségesen elég lesz…

VÍZÖNTŐ

Úgy tűnik, hogy szombaton jön ki rajtad a fáradtság. Szerencsére ezen átlendít a sok szeretet, amit a környezetdtől kapsz. Vasárnaptól újból jó formában leszel. Visszatér a lelkesedésed és az életkedved. Ekkor mehetsz társaságba. Mert most már lesz türelmed a többiekhez. És a humoroddal mosolyt csalsz a többiek arcára.

HALAK

Nagyon vártad már a karácsonyt, ami úgy is alakul, ahogy szeretted volna: érzelmileg, lelkiekben mindenképp. Ellentmondásos érzéseid lesznek viszont a vendégeskedéssel kapcsolatosan. Nem tudod eldönteni, hogy mit szeretnél: vendégeket fogadni, vagy vendégségbe menni. Mindkettő mellett és ellen is van bőven érv. 3 nap alatt mindkettőre lesz lehetőséged.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!