KOS

Az ünnepi hétvége lehetőséget hoz élénk társasági életre. Jól teszed, ha minden meghívásra igent mondasz, vagy te invitálod meg a rokonaidat, barátaidat, kollégáidat. Nem kell egyszerre mindenkit meghívnod. Csinálhatsz több "turnust". A lányeg az öröm, az ünneplés!

BIKA

A bolygók szombaton kedvezőbbek számodra, mint vasárnap. Ám a nemzeti ünnep napján sem lesz okod panaszra. Ugyanis az egy fényszög nélküli nap lesz, ami egy fehér lap = bármit írhatsz rá, azaz bármilyen élménnyel megtöltheted…

IKREK

Hirdetés
Szombaton még a heti feladatok hatása alatt leszel. Vagyis még nem tudsz kikapcsolni. Vasárnap fogsz fellélegezni, és átállni hétvégi üzemmódra. Az ünnep lélekemelőnek ígérkezik, ha engeded, hogy átjárjon a hagyomány csodája.
Az ünnepi hétvége csodásan alakul (fotó: Shutterstock)

RÁK

Rengeteg szabadtéri program közül válogathatsz. Számtalan kirakodó vásár vár. Millió ízt kóstolhatsz. A bőség zavara ne riasszon el! Keress egy bevállalós partnert, és látogass meg minél több rendezvényt! Gyönyörködj a forgatagban!

OROSZLÁN

A bolygók szerint az ingyenes programokat kellene előnyben részesítened ezen a hétvégén. Bölcsen tennéd, ha nem költenél sokat. Nem baj, ha eszel-iszol valami finomat, de tartózkodj a drága csecsebecséktől! Mert meg fogod bánni…

SZŰZ

A szombatod olyan ambivalens lesz, hogy nem tudod, örülj, vagy bosszankodj. Időről időre jönnek olyan napok, amikor tőled függ, hogy melyiknek adsz teret. Mindezt vasárnap ki kell pihenned. Most élményekkel töltődhetsz a leggyorsabban.

MÉRLEG

A szombatod nem indul a legfényesebben, de már déltől felszabadultnak fogod érezni magad. Az égi folyamatok szabad kezet adnak neked. Tehát te töltöd meg az ünnepi hétvégédet olyan tapasztalatokkal, amelyek az öt érzékszervedre hatnak…

SKORPIÓ

Sokan sokféleképpen ünnepelnek. Van, aki Szent Istvánt, van, aki az államalapítást ünnepli. Van, aki az új kenyeret, és van, aki a tűzi játékot várja. Jogodban áll saját értékrended és kedved szerint válogatni. Hallgass a szívedre! Csodálatos hétvége következik.

NYILAS

Hiába mondogatod magadnak, hogy tart még a nyár. Nem tudsz nem az őszre gondolni. Ezt a hétvégédet is beárnyékolhatja a jövő. A bolygók szerint tőled függ, hogy derűsen és bizakodva nézel-e előre, vagy sem…

BAK

Bármit terveztél erre a hétvégére, azt gyorsan szombaton délelőtt kezdd el! A kezedre játszanak az égi folyamatok. Később sem kell pánikolnod, ha új impulzusok érnek. Jöhet olyan lehetőség, amire nem gondoltál, és menet közben adódik.

VÍZÖNTŐ

Valakinek, vagy valaminek meg akarsz felelni szombaton délelőtt. Minél előbb felismered ennek hiábavalóságát, annál előbb kezdheted élvezni az ünnepi hétvégét. Erre jó esélyeid vannak szombaton déltől. Emelkedj felül minden kicsinyes elváráson!

HALAK

A párod, vagy egy hozzád közel álló ember pontosan tudja, hogy neked mit kellene csinálnod. Ez felhergelhet szombaton délelőtt. Amennyiben elengeded a füled mellett, nem mérgezi meg se a szombat hátralevő részét, sem a vasárnapodat - ami ezt leszámítva csodásnak ígérkezik.

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp 2023. augusztus 14-20.: Megújulás, újdonságok, relax

Az ünnepi hét mindenképpen jó, ha a teljes kikapcsolódás jegyében telik. Aki teheti, éljen a lehetőséggel, vegye ki a szabadságát és pihenjen, töltődjön fel. A bolygók is ezt javasolják. Közben pedig új terveket is készíthetünk....

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!