KOS

A pünkösdi hosszú hétvége cseppet sem látszik olyan emelkedettnek, mint az, amit a keresztények ilyenkor ünnepelnek. A föld dominancia józanságot és praktikusságot hoz neked (is). Ez egyrészt jelenti azt, hogy konkrét terveid vannak. Másrészt azt, hogy az egészséged megőrzése érdekében tudatos lépéseket kell tenned.

BIKA

Kedvedre való lesz ez a hétvége. Nem csak azért, mert 2 nap helyett 3 napod lesz, hanem azért is, mert az égi folyamatok segítenek neked. Látványos eredményeket érhetsz el, amelyek téged igazolnak. Közben kerülnöd kell a gyerekes összetűzéseket. Akkor is, ha a másik mindent elkövet, hogy kihozzon a sodrodból!

IKREK

Hirdetés
Tudnod kell arról, hogy az egész hétvégédre rátelepedhet egyfajta szomorúság. A vasárnapi Ikrek Nap - Halak Szaturnusz kvadrát előző és következő nap is érezteti a hatását. Ez konkrétan az idő nyomasztását jelenti. Jobb lenne, ha nem keseregnél azon, hogy rohan az idő, és te folyton csak futsz utána…
A pünkösdi hosszú hétvége horoszkópja (fotó: Shutterstock)

RÁK

A föld dominancia arra jó, hogy ezen a szép hétvégén virágot ültess, fát ölelgess, és feltöltődj a természet illataival, fényeivel, hangjaival. Nem véletlenül mondták a régiek, hogy a gyógyszer a növényekben van. Rendezheted a kertedet, az erkélyedet, vagy elmehetsz sétálni, kirándulni. A lényeg, hogy minél többet legyél a szabadban!

OROSZLÁN

Megsértődhetnél azon, hogy valaki nem tart veled, vagy nem lelkesedik azért, amit te kitaláltál. Pedig nem érdemes. Ezt egy kellemetlen fényszög mutatja. Közben lesz 2 másik nehéz konstelláció az égen, ami arra figyelmeztet, hogy a meggondolatlan költekezést kerülnöd kellene. Kapcsolj takarékos üzemmódba!

SZŰZ

Szombaton és hétfőn 2 bolygószembenállás, vasárnap egy ronda fényszög szegheti a kedvedet. Nem tudsz úgy szárnyalni, ahogy szeretnél. Pedig nagyon vártad ezt a hosszú hétvégét. És most, hogy itt van, csak ülsz, és nem érzel semmi motivációt. Ne bántsd magad! Inkább főzz egy jó kávét, és ülj ki vele a kertbe, vagy a parkba!

MÉRLEG

Hiába volt millió ötleted, a bolygók szerint nehéznek érzed minden tagodat, és nehezedre esik lelkesedni. Csak hétfő délutántól találsz magadra. Ekkor viszont mindent be akarsz pótolni, ami lehetetlen. Egész hétvégén legyen a célod, hogy csak azt csinálod, ami jól esik testednek, lelkednek!

SKORPIÓ

Vannak, akik veled terveznek ezen a hosszú hétvégén. Kérdés, hogy te kivel akarod tölteni a szabadidődet. Könnyen lehet, hogy megsérted azt az embert, akit kikosarazol. De nem tehetsz mást, ha nem akarsz egész hétvégén jó pofát vágni olyasmihez, amihez cseppet sincs kedved…

NYILAS

Egy szívedhez közel álló ember bajba kerül, ami téged cselekvésre sarkal. Szeretnél segíteni neki. Kérdés, hogy ő tőled várja-e a megoldást. Ebből konfliktus pattanhat ki egy Nap-Szaturnusz kvadrát szerint. Ezt csak úgy előzheted meg, ha megkérdezed, hogy miben segíthetsz. Utána fogadd el a válaszát!

BAK

Ez sorban már a harmadik hosszú hétvége. Ahogy korábban, most is sokan indulnak neki, így sokan lesznek az utakon. Az égi folyamatok szerint óriási tumultus alakulhat ki egyes helyeken. Ha ezt bekalkulálod, akkor talán nem idegesíted fel magad annyira. Inkább lassan haladj, de érj célba! Erre gondolj a dugóban ülve! Egyébként szép megéléseket és izgalmas ezsmecseréket jelez neked a horoszkóp.

VÍZÖNTŐ

Szinte minden bolygó a túlköltekezés veszélyét mutatja neked ezen a pünkösdi hosszú hétvégén. Nem arról van szó, hogy semmit nem vehetsz meg. Inkább azt, hogy igyekezz a lehető legolcsóbb megoldást megtalálni mindig mindenben. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy feltétlenül a gagyit válaszd… Értékes beszélgetéseket jelez neked ez a két nap.

HALAK

Hoz szép pillanatokat, de próbatételt is a hétvége. Szombaton és hétfőn egy-egy bolygószembenállás, szombaton egy Nap-Szaturnusz kvadrát nehezíti a dolgodat. Úgy érezheted, hogy neked semmi sem sikerül. És hogy mindenki más elvárja, hogy te alkalmazkodj. Miközben ők figyelmen kívül hagyják a te igényeidet. Nincs így. Ha tudatosítod ezt magadban, akkor visszanyerheted a pozitív hozzáállásodat!

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!