Ne félj a mély érzésektől - ezt üzeni a Szaturnusz a Halak jegyében

A Szaturnusz több funkcióval rendelkezik.

A Nagy Sors bolygóként minden esetben sorsszerű változásokat, találkozásokat, eseményeket hoz. Ezekre nincs hatásunk. Ilyenkor érezzük, hogy milyen kicsik vagyunk. Vagyis, hogy a Sors milyen nagy hatalom.

A Küszöb Őreként ő a türelem, a felelősség és az állhatatosság. Csak kellő kitartás után "adja oda" azt, amire vágyunk, vagy enged belépni minket egy sikeresebb időszakba. Ezért nevezik a "küszöb őrének".

Szaturnusz, Kronosz, az Idő Ura: mint isten a magvak kikeléséért volt felelős. Emiatt az asztrológiai hagyomány szerint a Szaturnusz bolygó sokra tartja, ha valaki képes megvárni, hogy beérjenek a gyümölcsök. Szó szerint, és átvitt értelemben egyaránt.

2026 február közepéig jár Szaturnusz a Halakban. Hogy ez mit hoz, az nagyban függ attól, hogy hajlandóak vagyunk-e a Halak Szaturnusz által szimbolizált érzelmi mélységeket, szolidaritást és bizalmat kifejleszteni, és gyakorlatba átvinni.

Hirdetés

Kivételesen kezdjük a Halakkal, akiket most a legközvetlenebbül érint! Majd folytassuk sorban: Kos, Bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak és Vízöntő!

HALAK

Szaturnusz 1993-ban lépett be legutóbb a Halakba. Akkor csak pár hétre kukkantott be, és 1994-től maradt 1996-ig. A mostani visszatérés nálad szokatlan változásokat hoz a stílusodban. Ne lepődj meg, ha kicsit visszahúzódóvá válsz! Emlékeztesd magad sűrűn, hogy nem kell senkinek megfelelned! Ha úgy esik jól, akkor ne menj társaságba! Innentől jobban fog esni a csend és a magány. Eközben nem szabad megijedned a mély érzésektől és az együttérzéstől. Te egy "kockacukor vagy a forró teában".

2023. március 7-én a Szaturnusz a Halak jegyébe lép (fotó: Shutterstock)

KOS

Szaturnusz a következő időszakban elmélyültebbé tehet téged. Sokkal többet fogsz "meditálni" szó szerint és átvitt értelemben is. Keresed az élet értelmét, és rácsodálkozol, hogy ezek most miért foglalkoztatnak. Ezzel és veled sincs semmi baj. Arra ügyelj, hogy a bölcselkedés ne járjon együtt pesszimizmussal! Ezalatt nő benned az együttérzés, és az igény, hogy a környezetedben az emberekből kihozd az együttérzést. Rájössz, hogy emberség, szolidaritás nélkül nem érdemes élni.

BIKA

Kicsit megkönnyebbülhetsz azáltal, hogy Szaturnusz belép a Halakba. Végre abbahagyja azt a nyomasztást, amit 2020 óta szinte folyamatosan éreztél. Sokszor belefájdult a fejed abba, hogy azon agyaltál, hogyan alakul a karriered. Igyekeztél felelősségteljesen dönteni, de többször hoztál rossz döntést. Legalábbis később annak tűnt. Ennek most vége. Komolyabb barátokra tehetsz szert. Szívesebben leszel idősebbek társaságában, akik lassan beszélnek és megfontoltabban reagálnak…

IKREK

Tagadhatatlanul új időszámítás kezdődik számodra. Egészen biztos, hogy komolyabb, felelősségteljesebb pozícióra értél meg. Valószínűleg 2026 február közepéig munkahelyet fogsz váltani, vagy cégen belül emelnek fel magasabb helyre. Szerencsére kapkodnod nem kell. Sőt tilos. Legyen nyitva a szemed és füled! Így biztos lehetsz abban, hogy nem mulasztod el a nagy lehetőséget. Arra nagyon vigyázz, hogy ne vállald túl magad! És ne bántsd magad, ha érzelmi alapon hozol döntést!

RÁK

Eljött a te időd. Ami az elmúlt években zajlott, az iszonyatosan megviselt lelkileg. Több veszteség érhetett, amit képtelen voltál feldolgozni. Többször estél magad alá mind fizikailag, mind lelkileg, mind szellemileg. Komoly erőfeszítésbe került, hogy megőrizd a derűdet és az optimizmusodat. Azzal, hogy a Szaturnusz átlép a Halakba, megkönnyebbülsz, és visszanyered a lelki egyensúlyodat. Külföldi utak, tanulmányok és/vagy munka is bejöhet a képbe. Lesz időd dönteni…

OROSZLÁN

Fontos, hogy ne ijedj meg! Valamit, vagy valakit el kell engedned. Szaturnusz olyan sorsszerű erőket szimbolizál, amivel szemben semmi esélyed. Nem alkudozhatsz vele. Szaturnusz egyik neve: Kronosz, az Idő ura. Ez azt jelenti, hogy aminek, akinek letelt az ideje, annak távoznia kell. Muszáj lesz elgyászolnod, és megsiratnod. Ezzel párhuzamosan nagyon kell figyelned a kiadásaidra. Képezz tartalékot! És tudd, hogy valószínűleg 2026 február közepéig hozzá kell nyúlnod!

SZŰZ

Vége a komolytalankodásnak. Minőségi változásra számíthatsz a párkapcsolatodban. Új szerelem jöhet, vagy komolyra fordulhatnak a dolgok. Ez jelenthet összeköltözést, eljegyzést, esküvőt. De ha nincs meg a kölcsönös tolerancia, akkor szakítás sem kizárt. A párkapcsolat mellett meg fognak változni az egyéb emberi kapcsolataid is. Több idősebb emberrel lesz dolgod, akik nagy hatással lesznek rád. Tőlük megtanulhatod, hogy mit jelent az emberség, a szolidaritás és az együttérzés.

MÉRLEG

A Szaturnusz jegyváltása garantálja, hogy a munkahelyeden egyre több és nehezebb feladatot akarnak rád rakni. Szaturnusz hajlamosít arra, hogy ezt próbatételnek tekintsd. Semmi baj azzal, ha be akarod bizonyítani, hogy bírod a terhelést. De ne kockáztasd az egészségedet! Tuti, hogy nem éri meg. Figyelned kell magadat, és megkérheted a környezetedet, hogy szóljanak, ha azt látják, hogy túlvállalod magadat! Csak így van esélyed arra, hogy ne robbanj le, ne betegeskedj hosszan.

SKORPIÓ

"Aki mer, az nyer" tartja a mondás. Azzal, hogy a Szaturnusz átlép a Halakba, bátrabbá és vállalkozó kedvűvé tesz téged. De két oldalú lesz a hatás: egyrészt a kreativitásod régen látott magasságokba emelkedik, másrészt csalódhatsz fiatalokban, gyerekekben. Ez utóbbi butaság, mert csak akkor csalódhatsz, ha olyasmit vársz el tőlük, ami a koruknak nem megfelelő. Tehát ők nem hibáztathatóak. Közben gyerekvállalás témája is felbukkanhat. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura nem sürget…

NYILAS

Két nagy területre kell ügyelned 2026 február közepéig. Az egyik idősebb családtagok. Tuti, hogy számodra érthetetlen módon változtatják a véleményüket. Mivel a Halak változó jegy, sokszor bosszanthatna fel ez a fajta változékonyságuk. Sem a szigor, sem a kedvesség nem ér célba. Vagyis egészen másfajta érveléssel kell előállnod. Ezzel párhuzamosan ingatlan ügyeid is mérföldkőhöz érnek. Nagyon fontos, hogy ne kapkodj! Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura ad időt, hogy jól dönts…

BAK

Szaturnusz Halakba lépése azt jelenti, hogy a megkezdett tanulmányaid nehezebbé válhatnak. De ne add fel! Maradj kitartó, fókuszálj, és azt fogod tapasztalni, hogy felnősz a feladathoz, és egyre jobb eredményeket érsz el. Eközben új tanulmányok lehetősége is adódhat 2026 február közepéig. Ez sorsszerű, sőt sorsfordító lesz. De csak akkor, ha megragadod. Eközben testvérekkel, szomszédokkal megváltozhat a kapcsolatod. Eddig ismeretlen mély érzéseket és szolidaritást érezhettek.

VÍZÖNTŐ

Felemás érzésed lesz a Szaturnusz jegyváltásával kapcsolatosan. Már hozzászoktál, hogy Szaturnusz a Vízöntőben nehézségeket és komolyságot hozott. Amikor kilép a Vízöntőből, megkönnyebbülsz, de egy kis ürességet érezhetsz. 2026 február közepéig kissé borúsabban látod a pénzügyeidet. Ez csak átmeneti. Hozzá kell szoknod az új "frekvenciához". Ez időbe kerül. Hiszen Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura. Idővel megérted, hogy más nem oszthatja be a pénzedet, csak te…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!