Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hajlasz rá, hogy mogorvaságba burkolózva töltsd az egész pénteki napot. Pedig ha jól belegondolsz, nincs okod haragra. Ha körülnézel, tulajdonképpen nagyon is elégedett lehetsz a jelenlegi helyzettel. A párod lehet, hogy nem egy angyal, de tündérien viselkedik veled…

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne lepődj meg, ha pénteken elöntenek az érzelmek. És persze az is fontos, hogy ne ijedj meg tőlük. Inkább figyel picit befelé is, mert az érzések most jó felé visznek téged. Tanulnod, változnod kell, és ez pusztán tudatosan nem megy. Ennél mélyebb hatásokra lesz szükséged. Add át magad az érzelmeknek!

Bika havi horoszkóp

Hirdetés

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Pénteken kicsit vissza kéne fogni magad! Jusson eszedbe, hogy nem oldhatsz meg mindig minden problémát egyedül a családban. Látszólag jót teszel velük, hogy segíteni akarsz, valójában viszont nem engeded kibontakozni őket…

Ikrek havi horoszkóp

Napi horoszkóp 2023. február 3. (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig munka nélkül voltál, akkor a bolygók szerint pénteken sikeresen pályázhatsz meg egy kedvező állást. Ha van már munkád, akkor pedig alkalmad nyílhat bővíteni a lehetőségeket. Ehhez azonban nyitott szemmel és füllel kell járnod egésze nap. Ne tétlenkedj tovább!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Pénteken már korán talpon leszel: igyekszel mindent előkészíteni a napra, hiszen nagy terveid vannak. Ez nagyon dicséretes, de azért mégsem kellene minden terhet magadra vállalni. Ha másokkal is megosztod a feladatokat, előbb végzel, és nem is fáradsz el annyira.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A péntek a romantikáról szól, és az intimitásról, az érzések megéléséről. Legyen a mai nap más, mint általában a többi. Vesd be a kreativitásodat, teremts otthon estére különleges hangulatot.

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Ne engedd, hogy bárki felbosszantson téged pénteken. A másiknak talán épp az a célja, hogy kizökkentsen téged, és ezzel hozzon kompromittáló helyzetbe. Láss át a szitán, és fordítsd a provokáló ellen a saját, jól bevált eszközeidet! Persze csak okosan tedd!

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A vágyaid vezérelnek egész nap: az ész hiába mond neked bármit, tőled szokatlan módon képtelen leszel józan maradni. Nem baj, néha még te is elveszítheted a fejedet. Számodra ez különösen fontos, mert sokszor túlzottan racionális tudsz lenni.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Nem kellene mindent felnagyítani. A sérelmek, ha nagyvonalúan elsiklasz felettük, maguktól elmúlhatnak. Ám, ha nagy tehetséggel felnagyítod őket, beléjük kapaszkodsz, növeled magadban, akkor ne lepődj meg, ha megkeserítik az életedet…

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ha merev vagy, eltörhetsz! - erre figyelmeztet a Nap és Merkúr kvadrát Uránusz

Nem tréfálnak a bolygók, amikor azt mondják, hogy ha merev vagy, eltörhetsz. Ugyanis fix jegyekben járó bolygók között lesz februárban kétszer is nehéz fényszög: 4-én Nap és Uránusz, 21-én Merkúr és Uránusz között lesz kvadrát.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Mi lett volna, ha…? Semmivel sem ronthatsz többet hangulatodon, mint hogy a múlton rágódsz. Remek időszak ez arra, hogy elengedd a fájó emlékeket, és új fejezetet kezdj az életedben.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Még akkor is különleges dolgokat élhetsz át, ha korábban nem voltak spirituális tapasztalataid. Valakivel olyan szoros kapcsolatban állsz, mintha lelketek össze lenne kötve - még akkor is látod és hallod őt, amikor épp nem vagytok együtt, mintha telepatikus kapcsolat lenne közöttetek.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ha képes vagy a figyelmes hallgatásra, megértheted égi segítőid üzenetét, amelyet néha egészen furcsa utakon próbálnak eljuttatni hozzád. Úgyhogy ma legyél nagyon nyitott, hogy észrevehesd az apró jeleket is.

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán telihold idején

Február 5-én telihold lesz az Oroszlán jegyében. A Hold itt a Nap uralta jegyben jár, így a kreativitás és az örömök tüzes energiákat kapnak. Az Oroszlán telihold arra sarkall, hogy ledöntsd a falakat, amik akadályoznak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!