Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Elbizonytalanodhatsz és kicsit elfoghat a kétely az év utolsó napján. Attól tartasz, hogy valamiben, ami nagyon fontos neked, végül kudarcot vallasz. Szombaton lehet a fordulópont, de ezt a fordulópontot magadban kell megkeresned. Amikor éjfélt üt az óra, mondd ki, amire vágysz!

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Meglepő, váratlan fordulatok történhetnek az események szintjén, izgalmas ismeretségeket, intenzív megéléseket jelez számodra a horoszkóp. Vagyis mindez összefoglalva azt is jelenti, hogy szuper szilvesztered lesz!

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Szilveszter napján a gondolataid messze járnak a szürke hétköznapoktól, talán a jövőn merengsz. Ha teheted, végezz egy kis meditációt reggel, és a gondolataidat vesd papírra, mert jó kiindulópontja lehet az újévi terveknek. Persze szárnyalás ide vagy oda, az esti bulizásból teljes erőbedobással veszed ki a részedet.

Ikrek havi horoszkóp

Szilveszter napjának horoszkópja (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Már reggel is egyre jobb lesz a hangulatod. Energikusnak érzed magad, vágysz a társaságra, a kikapcsolódásra. Jól is teszed, hiszen sok minden történt veled az elmúlt időszakban, ideje lezárni, elengedni a múltat. A gondolataid szilveszter napján nagy teremtő erővel bírnak, fókuszálj a jóra!

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Semmi sem lehetetlen egy Oroszlánnak, merj nagyot álmodni! Ha valamilyen változást tervezel az életeddel, ahhoz az év utolsó napja a legalkalmasabb. Tegyél valamilyen fogadalmat, de ígérd is meg, hogy 2023-ban betartod és nem fogadalom marad.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ha eddig szárnyaltál a munkával, a nagy tervekkel kapcsolatban, akkor ideje leszállni a földre, és lazítani egy kicsit. Nem lehet folyamatosan csak a feladatokkal foglalkozni, kell idő az energiák újratermelésére is. Kapcsolódj ki és ha eljön az éjfél, gondolj erősen valamire, amire régóta vágysz. Teljesülni fog!

Szűz havi horoszkóp

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Olyan új inspirációk érnek 2022 utolsó napján, amelyek hatására új színben látod maga körül a világot. Ez az új megközelítés aztán egy sor változást indíthat el az életedben. Tudod jól, a változás mindig belül kezdődik…

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Szuper nap, tele pezsgéssel, szerelemmel! A nagy társaság, a közös élmények, a vidám programok könnyen újra összecsiszolhatnak a pároddal. Ha pedig még egyedülálló vagy, szilveszter napján szinte bizonyosan alkalmad nyílik az ismerkedésre…

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A családi, baráti találkozók fő szervezője te leszel, de az is lehet, még egy kisebb utazást is bezsúfolsz a szilveszteri programok sorába. Még akkor is, ha eredetileg úgy tervezted, hogy otthon búcsúztatod az óévet. A környezetváltozás és a vidám társaság annyi energiával tölt fel, hogy a többiek is belőled töltekeznek majd.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Végre igazán ki tudtál kapcsolódni az elmúlt napokban, és ez érezteti áldásos hatását Szilveszter napján is. Optimistán tekintesz a jövőbe, és pozitív világlátásod miatt új lehetőségeket látsz meg a horizonton. Szerelmet is hozhat az év utolsó napja.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Megbékélve, megnyugodva zárod ezt az évet, és igazán le tudod zárni a múltat a mai napon. Sok tapasztalattal gazdagodtál, és nagyot léptél előre a lelki fejlődésben idén. Ma csak ünnepelj, igazán megérdemled!

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyszerű Szilveszter lesz ez számodra, és csupa olyan ember vesz körül az év utolsó napján is, akiket nagyon szeretsz. Igazán kiveszed a részed mindenből, és miért is ne tennéd? Szuperül vetted a kanyarokat idén, megérdemled a gondtalan ünneplést!

Halak havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Szerelmi horoszkóp 2023

Izgalmas fejleményeket jeleznek a bolygók 2023-ra a szerelemben. Vajon mi minden vár az egyes csillagjegyre? Éves szerelmi horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!