HÉTFŐ - december 26:

Ma a Vízöntőben járó Hold arra ösztönöz, hogy bátran térj el a hagyományoktól. Most bevezethetsz új szokásokat, amelyeket jövőre már ismertként kezelhetsz. A Vízöntő levegős jegy, így ma is tanácsos hosszabban szellőztetni. Ettől nem csak a helyiség, hanem a bennlakók is felfrissülnek. De nem ártana egy nagy séta, hogy kiszellőztesd a fejedet is.

KEDD - december 27:

Reggel a Halakba lépő Hold hajlamosít arra, hogy "elfolyj". Vagyis nehéz lesz konkrétnak és precíznek lenned. Ezzel párhuzamosan összeszorulhat a szíved, mert ilyen gyorsan elillant a karácsony. Bánthat, hogy nem jutott mindenkire időd, ill. nem válaszoltál minden jókívánságra. Ezt ma bepótolhatod. Ne várj tovább!

Heti holdhoroszkóp Szilveszter hetére (fotó: Shutterstock)

SZERDA - december 28:

A Halak Holdnak köszönhetően ma a romantikus és szentimentális éned dominál. Akár még könnyek is szökhetnek a szemedbe. Nem kell szégyellned magad, ha meghatódsz. A Halak vizes jegy. Emiatt arra is figyelj, hogy eleget igyál, és a növényeknek adj vizet! Mindenféle vizes háztartási munka aktuális: mosás, felmosás, stb.

CSÜTÖRTÖK - december 29:

Kicsivel dél előtt lép a Hold az aktív Kosba lép. Ettől felélénkülsz, és felgyorsulsz. Arra ügyelj, hogy a Kos olyan tevékenységeknek kedvez, amelyek rövid ideig nagy energia befektetést igényelnek! Szóval most inkább sprinter leszel, semmint maraton futó. Amennyiben ezt bekalkulálod, kevesebb csalódás ér, és több sikerre számíthatsz.

PÉNTEK - december 30:

A Kos Hold miatt ma fogászati tilalom van érvényben. Amennyiben nem égetően sürgős, akkor ne ma menj fogorvoshoz! Szilveszter előtti napon buzog benned a tettre készség. De vigyázz, nehogy megégesd, megvágd, vagy megszúrd magad! Inkább lassíts! Nehogy kötéssel várd az újévet! Eközben továbbra is több rövid etapra osztd be a teendőidet!

Hirdetés

SZOMBAT - december 31:

Az év utolsó napján kora este a Bikába lépő Hold kihozza belőled a gurmandot. Kifinomult érzékeid és a növő Hold segít, hogy minden eddiginél jobban sikerüljön, ha sütsz. Persze nem árt valami jó recept. Közben hallgass az érzékszerveidre, amik kitűnően vezetnek. A Bika Hold a derű, a béke és a harmónia szimbóluma. Ez hatja át a szilveszter estét.

VASÁRNAP - január 1:

Az új év első napján is a Bikában jár a Hold, ami békét hoz. Megbékélhetsz azokkal is, akik felbosszantottak és/vagy megbántottak. A Bika Hold még nő, ami egyrészt lelassítja az anyagcserédet, másrészt lustává tesz. Ennek együttes hatására könnyen hízhatsz. Szóval az édes és zsíros ételekkel legyél óvatos!

Ez is érdekelhet

Éves horoszkóp 2023: a nagy fordulatok ideje jön

2023 uralkodó bolygója a Mars, ami komoly fordulatokat hoz. Hogyan hat ez a csillagjegyedre? Nagy éves horoszkópunkból minden fontos részlet kiderül.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!