A Skorpió Vénusz idején könnyen átlátunk másokon, látjuk a valódi motivációikat, nagyon érzékenyek és intuitívak leszünk. Ez idáig szuper, viszont sajnos most mindent áthat az erős hatalomvágy, féltékenység, vagy birtoklási vágy. A Skorpió keresi az intenzív élményeket, és szeret fejest ugrani a szenvedélybe.

A Vénusz a Skorpió jegyében rangját veszíti, így a nehezebb tulajdonságai erősödnek fel, ilyen például a féltékenység, ami teljesen váratlanul lobbanhat fel. Elég hozzá egy ártatlan kis flört, és máris kirobban a kapcsolati válság. Gondoljunk erre is a következő hetekben.

Kos szerelmi horoszkóp

Most erős vágyódásod lehet valaki iránt, aki foglalt. Finom érzékkel tudod kitapintani, amikor a kiszemelt áldozatod a leggyengébb pillanatában van. Kérdés, hogy aztán mit kezdesz a sikerrel…

Vénusz a Skorpió jegyében: intenzív érzések, szenvedély, intuíció és birtoklási vágy

Bika szerelmi horoszkóp

Imádod ennek az időszaknak az intenzitását. De vigyázz, szinte mágikus energiák hatása alatt vagy, úgyhogy most könnyen benne találhatod magad egy kapcsolatban, amit utólag megkérdőjelezel. Ezzel párhuzamosan viszont megismerkedhetsz valakivel, aki a nagy szerelem lehet számodra.

Ikrek szerelmi horoszkóp

Veszélyes vizekre evezel, ha a munkahelyeden flörtölsz! Ráadásul talán nem is igazán gondolod komolyan, csak a szenvedély ragad el. Viszont pár hét múlva megismerhetsz valakit, aki minden szempontból lenyűgöz.

Rák szerelmi horoszkóp

Nagyon élvezni fogod ezt az időszakot, és most ha ismerkedsz, akkor átlátsz azokon, akik csak manipulálni próbálnak. Rátalálhatsz a lelki társadra.

Oroszlán szerelmi horoszkóp

Most a fészek melegére vágysz, tele vagy romantikával, érzelmekkel, a meglévő partnereddel keresed a mély érzéseket. Ha szingli vagy, akkor adj elég időt arra, hogy kiismerd a másikat.

Szűz szerelmi horoszkóp

Most jó érzékkel találsz rá a megfelelő társra. Viszont a másik birtoklási vágyával komoly gondjaid lesznek. Néha úgy érezheted, fojtogató a másik ragaszkodása.

Mérleg szerelmi horoszkóp

Ragyogsz, és nincs az a trükk, amit be ne dobnál a csábítás érdekében. Sikerrel is jársz, és akivel most kezdődik kapcsolat, az a nagy szerelem lehet számodra.


    

Skorpió szerelmi horoszkóp

Most vagy igazán az elemedben! Ismered a csábítás csínját-bínját, de valójában a szexualitásban mindig a mély, átalakító erejű élményt keresed. Vigyázz, el is veszítheted ezt a különleges erődet, ha csak kísérletezel, és nem adod át magad az érzéseidnek. Egy karmikus kapcsolat kezdődhet.

Nyilas szerelmi horoszkóp

Erősen vágyódsz az odaadásra, spirituális élményt szeretnél. Ha ez megvalósul a kapcsolatodban, akkor most akár örök hűséget is fogadhatsz.

Bak szerelmi horoszkóp

Sokkal oldottabbá válsz, talán a gátlásaidtól is megszabadulsz. Elképzelhető, hogy megismerkedsz valakivel és bár barátságnak indul, mély szerelem lesz belőle. Az is lehetséges, hogy a barátaid mutatnak be valakinek, aki az igazi lesz számodra.

Vízöntő szerelmi horoszkóp

Valószínűleg a munkád gyakorlása közben lesz valaki nagy hatással rád. Lehet, hogy most mindent bevetsz a csábítás érdekében, és nem is tud neked ellenállni a másik.

Halak szerelmi horoszkóp

Nagyon mély élményeket, beszélgetéseket jelez a horoszkóp egy személlyel kapcsolatban. Ha nemrég ismerted meg, akkor nagy szenvedéllyé fog mélyülni rövidesen ez a kapcsolat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!