A Vénusz a Kosban nagy szenvedélyeket, energiát jelez. Ne lepődjünk meg, ha több flörtben lesz részünk, úgyis, hogy mi magunk kezdeményezzük, és úgy is, hogy felénk irányul. Sok új ismeretség születik mostanság.

A Vénusz a Kos jegyében felébreszti bennünk a kezdeményező erőt, a szexualitást, ugyanakkor ez a láng gyorsan ki tudja adni az erejét, és elalszik, ha nem tápláljuk. Felgyorsulnak körülöttünk a dolgok, és sok izgalomra, izgatottságra számíthatunk a következő időszakban.

A Kos Vénusz vágyik a csábítás sikereire, és elképzelhető, hogy csak azért flörtöl, hogy pozitív visszajelzéseket kapjon. A most következő időszakban legyünk tehát óvatosak, és csak akkor menjünk bele egy új kapcsolatba, ha meggyőződtünk róla, hogy a másik nem csak játszik az érzéseinkkel. Ugyanakkor kár volna elzárkózni a most induló kapcsolatok elől eztek ugyanis sok örömöt, boldogságot hozhatnak az életünkbe.

Kos

A Vénusz belépett a jegyedbe, vágyat érzel, hogy felébreszd mások érdeklődését, és arra is, hogy örömöt, boldogságot vigyél a másik életébe. Kezdeményezz bátran, mert most bárkit meghódíthatsz.

A Vénusz a Kos jegyébe lépett 2023. február 20-án (fotó: Shutterstock)

Bika

A Vénusz hatására felerősödik a képzeleted. Titkos flört, kapcsolat lehetséges. A Vénusz jegyváltása bátorságot ad neked, és segít a félelmeidet leküzdeni.

Hirdetés

Ikrek

A Vénusz nagyon pozitívan hat a barátaiddal való kapcsolatodra, és a párkapcsolatodat is nagyon harmonikussá teszi. Most igazán könnyedén szót értesz mindenkivel.

Rák

Ez idő alatt olyan embereket és körülményeket fogsz vonzani, amelyek nemcsak érzelmileg, hanem gyakorlati dolgokban is a segítségedre vannak. Ez az energia megnyilvánulhat abban is, hogy beleszeretsz valakibe, aki tekintélyt képvisel, és fontos szerepet játszik a karrieredben.

Oroszlán

A Kos Vénusz hatására most vonzanak az idegen kultúrák, vagy olyan partnerek, akik sok mindenben különböznek az eddigi szerelmeidtől. Lehetséges, hogy olyan kapcsolatod lesz, amiből sokat tanulsz.

Szűz

Pénzügyileg is kedvező híreket kapsz, és a a szexuális energiák felerősödnek az életedben. Valójában a szex túlmutat a fizikai aktuson, és a lelki, érzelmi átalakulás eszközévé válhat.

Mérleg

Igazán élvezni fogod azoknak az embereknek a társaságát, akikkel szorosabb kapcsolatban állsz, és ha valakivel problémáid vannak, akkor most van az optimális időszak a megbékélésre. Kiváló alkalom ez a házasságkötésre vagy üzleti partnerség indítására is.

Skorpió

Most remekül együtt tudsz működni másokkal a közös cél érdekében, otthon és a munkahelyeden is. Igazán pozitívan megélt szenvedélyt ébreszt benned a Kos Vénusz.

Nyilas

Nagyobb megértést fogsz érezni mások iránt, kedvesebb és nagylelkűbb leszel. Ebben az időszakban nagyon valószínű, hogy romantikus kapcsolat alakul ki.

Bak

Jobban odafigyelsz mások érzelmi igényeire, ez pedig nagyon örömtelivé teszi mindenfajta kapcsolatodat. Harmonikussá válik a párkapcsolatod.

Vízöntő

A Vénusz sok örömöt, nagy társasági életet jelez számodra. A kommunikáció gördülékeny, és nagyon harmonikus lesz.

Halak

Jó lehetőséged adódik pénzügyileg, és az örömre való nyitottságod is felerősödik. Vidám időszak ez a mostani, amikor át tudod magad adni a boldogságnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!