Messze még a tavasz. Ilyen hideg, borongós időben hódolhatsz a hobbijaidnak, ha azok otthon, vagy zárt helyen végezhetőek. Van olyasmi, amit régen szívesen csináltál, de az utóbbi években nem jutott időd rá? Esetleg van olyasmi, amit eddig nem mertél kipróbálni? A február 15-ei Vénusz-Neptunusz együttállás a Halakban művészi hajlamodat és/vagy tehetségedet erősíti fel. Itt az ideje, hogy zenélj, fotózz, fess, táncolj, vagy bármi másban kiteljesedj.

A Vénusz-Neptunusz együttállás azért izgalmas, mert Neptunusz a Vénusz felsőbb oktávja. Vagyis a vénuszi szépérzéket és finomságot felfokozva hozza. A két bolygó együttállása olyan, mint Vénusz a harmadik hatványon. Bármilyen kicsi tehetség lappang benned, az most felszínre kerül. Elsősorban művészi hajlamod akar érvényesülni.

A Vénusz-Neptunusz együttállása felébbreszti a rejtett tehetségedet! (fotó: Shutterstock)

Nem lesz könnyű dolgod, mert a Halak jelében minden kissé ködös. Muszáj a megérzésedre hallgatnod.
Amennyiben ez sikerül, az önkifejezésnek egy csodás módjára fogsz rátalálni. Ezáltal meggyógyíthatod magadat szó szerint és átvitt értelemben is.

A Vénusz-Neptunusz együttállás érdektelen is lehet számodra, ha úgy döntesz. A bolygók nem kényszerítnek semmire. Csupán esélyt mutatnak. Ha akarsz, élsz vele, ha nem, akkor nem.

Az is eltérő lehet, hogy ki milyen területen hasznosítja az együttállás adta lehetőségeket.
Szerencsére színes a világ, és benne mi emberek is.
Most nézzük meg, hogy melyik jegy szülöttje hogyan él ezzel a lehetőséggel!

Hirdetés

KOS

Téged a Valentin napi giccsek totál kiborítanak. Nem látsz semmi jó ötletet, csak gagyikat. Ez vagy kedvedet szegi, vagy felébreszti a kreatív részedet. A február 15-dikei Vénusz-Neptunusz együttállás a Halakban nem csak ezen az egyetlen napon lep meg téged. Eddig rejtett művészi tehetséged kerülhet felszínre. Lehet, hogy nem is tudtál róla, hogy milyen jó vagy zenében, táncban, fotózásban, rajzban, festésben. Ez csak akkor derül ki, ha kipróbálod valamelyiket, vagy mindet.

BIKA

A február 15-ei együttállásban érintett a te bolygód, a Vénusz. Ez azt eredményezi, hogy a bőrödön fogod érezni, hogy milyen jó, ha az önkifejezésnek bármilyen művészi módját választod. Igaz, hogy a Halak jele és a Neptunusz nem könnyíti meg a dolgodat. Hiszen mindkettő a köd szimbóluma. Szóval hallgatnod kell az intuíciódra. Ne ragaszkodj konkrét, kézzel fogható dolgokhoz! A lelked és a tudatalattid üzenhet. Valamit megkívánhatsz, vagy egy fura vágy ébredhet benned.

IKREK

Téged nem fog lelkesíteni a február 15-dikei Vénusz-Neptunusz együttállás. Sőt frusztrációt érezhetsz. Semmi kedved kreatívkodni, mert most idegesít, hogy nem látod a jövőt. Olyan, mintha ködben kellene vitorláznod. Közben el kell hessegetned egy csomó pesszimista hangot. Ilyen állapotban nem szabad magadra erőltetned azt, ami divat és/vagy elvárt. Mégis jó valamire ez konstelláció: hallgass zenét! Különösen az instrumentális zene tenne jót neked, amiben nincs semmilyen szöveg.

RÁK

Léleksimogatónak fogod megélni a február 15-dikei Vénusz-Neptunusz együttállást. Főleg akkor, ha kinyitod a szívedet, és felszínre engeded azt a tehetséget, ami benned szunnyadt eddig. Gyerekkorodban nem voltál ilyen szégyenlős. Nem akartál senkinek megfelelni. Csak táncoltál, énekeltél, rajzoltál, stb. önfeledten. Ezt kellene visszahoznod, és felidézned. Ha megengeded magadnak, hogy szárnyalj, minden sejted kicserélődik, és bekapcsol az öngyógyítás ösztönös módja…

OROSZLÁN

A február 15-ei Vénusz-Neptunusz együttállás szerint nem szabadna sajnálnod a pénzt olyasmire, ami bármilyen irányú művészi hajlamodat segíti. Lehet, hogy költened kellene egy hastánc tanfolyamra, vagy pár ecsetre, festékre és vászonra. De biztos lehetsz benne, hogy ez a befektetés nagyon megéri. Ebben a rohanó világban mindennél értékesebb az az idő, amit magaddal töltesz. Főleg akkor, ha feltöltődve állsz fel utána. Minden művészi tevékenység ilyen. Szóval ne sajnáld rá a pénzt!

SZŰZ

Bizonytalan vagy olykor, hogy nem ciki-e másokat utánozni. A február 15-ei Vénusz-Neptunusz együttállás meggyőz arról, hogy nem utánozol, csak ötletet merítesz másoktól. Te nem csak bizonytalan vagy, hanem szégyenlős is. Nem szeretsz szerepelni, és nem szereted, ha másoknak esélye van arra, hogy téged, vagy az alkotásodat kritizálják. Jó hír, hogy senki sem várja el tőled, hogy szerepelj. Bármit csinálsz, csináld a saját örömödre! És ne osztd meg, ha nem akarod!

MÉRLEG

Nincs mese: most jössz rá, hogy az élet nem szólhat csak munkáról és kötelességekről. Elengedhetetlen, hogy valamilyen hobbinak élj. Az elmúlt években többször neki futottál már néhány ötletnek, de egyiknél sem horgonyoztál le. Lehet, hogy a február 15-dikei Vénusz-Neptunusz együttállás megmutat neked egy újat, ami teljesen elvarázsol. Szeresd önmagadat annyira, hogy "megkóstolod"! Addig ne alkoss véleményt, amíg nem próbáltad ki! Ugyanis egészen más élményeket adhat neked…

SKORPIÓ

Sejted, hogy mi lehet az tehetség, ami benned van, és eddig bujkált? Fantasztikus élmények várnak rád, ha kinyitod ezt a Pandora szelencét. A február 15-dikei Vénusz-Neptunusz együttállás a Halakban kezedbe adja a kulcsot. A többi rajtad múlik. Mit veszíthetsz? Maximum azt a tévhitet, hogy tehetségtelen vagy. Hallgass a szívedre, és válassz! Zene, tánc, fotózás, rajzolás, festés? Vagy van valami más, amit kipróbálnál? A lehetőségek száma bőséges. Ne korlátozd magad!

NYILAS

Minden családban van valaki, aki művészi tehetséggel van megáldva. Neked ki volt ez? A február 15-ei Vénusz-Neptunusz együttállás szerint örököltél valamilyen tehetséget. Persze nem kell őt utánoznod. Lehet, hogy nem konkrét a téma, csak maga a világ látás szokatlansága egyezik meg. Kérdés, hogy teret adsz-e ennek. Igaz, hogy folyamatosan vannak családi-, és munkahelyi gondok, amiket meg kell oldanod. De emellett muszáj kikapcsolódnod, ha nem akarsz lerobbanni.

BAK

Nem tudsz mit kezdeni fikciókkal, kitalációkkal, mert illúziónak tartod mindazt, ami nem kellően pontos és konkrét. Emiatt számodra a február 15-ei konstelláció nem sokat jelent. Hókusz-pókusznak titulálod, amikor valaki művészetről, tehetségről és ilyesmikről áradozik. Holott benned is van valami. Szeretnéd elnyomni, de egyre nagyobb erővel akar megnyilvánulni. Jobban jársz, ha utat engedsz neki. Nem másért, kizárólag a saját jobb közérzeted és feltöltődésed miatt…

VÍZÖNTŐ

Rengeteg félreértés van a pénzzel kapcsolatosan. Nem csak benned, hanem a társadalomban is. Látsz olyan példát, amikor valaki nagyon erősen fókuszál, és bevonzza a pénzt. De olyat is, hogy valaki beleszületik a jólétbe. Ebből levonhatod azt a téves következtetést, hogy nem lehet a pénzt "belélegezni". Pedig a február 15-ei Vénusz-Neptunusz együttállás arra akar megtanítani, hogy a pénzt fogd fel energiának, ami korlátlanul áll rendelkezésre. Nem kell akarni, csak engedni…

HALAK

Te vagy legnagyobb nyertese a február 15-ei Vénusz-Neptunusz együttállásnak, ami a Halakban lesz. Semmi más teendőd nincs, mint hallgatni a zseniálisan működő megérzéseidre. Eddig sem vezettek félre. Maximum annyi történt, hogy nem vetted komolyan. Vénusz és Neptunusz arra akar "rávenni", hogy engedd a felszínre a művészi hajlamodat. Tehetséges vagy valamiben, ami eddig rejtve volt. Ez segít, hogy kifejezd magad, és meggyógyítsd magadat, vagy azt a részedet, aki szenved…

Ez is érdekelhet

Az idő az úr - Nap-Szaturnusz együttállás a Vízöntőben

2023. február 16-án együttáll a Nap és a Szaturnusz a Vízöntőben, és sorsfordító felismeréseket hoz mindannyiunknak. Az idő fogalma új értelmet nyer. Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!