KOS

A hulló csillagok hétvégéjén igazán romantikus hangulatban leszel. Meglepő módon a gyerekkorod élénk emlékei térnek vissza. Elmehetnél arra a helyre, ahol anno sokszor jártál, nyaraltál. De ne csodálkozz, hogy megváltozott minden!

BIKA

A bolygók szerint tuti, hogy képtelen leszel a fenekeden maradni ezen a csodás hétvégén. Jól teszed, ha kihasználod még a nyár nyújtotta lehetőségeket: csónakázás, hulló csillagok számolása, kertmozi, kerti grillezés, stb.

IKREK

Hirdetés
Ezen a szép augusztusi hétvégén szemed lesz a szépségre. Vénusz, a szépség bolygója segít, hogy ne csak meglásd, de értékeld is. A nyár csordultig van olyan dolgokkal, ami megszépítik a napjaidat. Fotózd le ezeket! Kicsi virág, pillangó, párás pohár, stb.

RÁK

Irigylésre méltó leszel most. Az égi folyamatok szerint csupa kedves ember vesz körül, akik drukkolnak neked. Szerencsés vagy, mert a bolygók is segítenek. Ezek után rajtad múlik, hogy mire fókuszálsz: a nehézségekre, vagy a megoldásokra…
Csodásan alakul ez a hétvége (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Vasárnap az Oroszlánban együttáll a Nap és a Vénusz. Ez neked egy szerencsenap. Mivel Vénusz a Kis szerencse bolygója. Csak arra vigyázz, hogy ne hajszold a szerencsét, mert az olyan, mint a pillangó: ha nyugodt vagy, rád száll…

SZŰZ

Az augusztus arról híres, hogy most jön a Perseidák meteorraj, ami egy üstökös család. Ha van türelmed éjfél körül felnézni az égre, akkor óránként közel 100 hullócsillagot is láthatsz, és kívánhatsz. Ne mulaszd el ezt a remek lehetőséget! Ezen kívül is sok csodát tartogat a hétvége neked.

MÉRLEG

Nem tudsz tovább várni. Látni akarod a jövőd alakulását. Szánj időt a tervezésre, és ülj le egy nyugodt helyre egy jeges teával, vagy jeges kávéval. Írd össze, hogy év végéig milyen feladatok várnak rád! Ezek után esténként gyönyörködj a csillagos égben!

SKORPIÓ

Imádni fogod ezt a hétvégét. Nemcsak azért, mert esténként várhatod a Perseidák meteorrajt, és számolhatod a hulló csillagokat, hanem azért is, mert az égi folyamatok szerint megszáll az ihlet, és nagyszerű ötletek pattannak ki a fejedből. Írd le ezeket!

NYILAS

Egy Nap-Vénusz együttállás szerint csábít külföld. Mehetsz utazni, nyaralni, vagy dolgozni, tanulni. Tájékozódj, járj utána a lehetőségeknek mielőtt fejest ugrasz valamibe! Megkérdezhetsz olyan embereket, akik már csináltak ilyesmit.

BAK

Augusztus 12-dike a Perseidák üstökös család csúcsa, ami azt jelenti, ha kifekszel este, éjfél körül egyre több hulló csillagot számolhatsz. Emellett ez a hétvége szerelmes hangulatot hoz neked. Ha még nincs párod, nyisd ki a szemedet és a szívedet!

VÍZÖNTŐ

Régi emberek, barátok, szerelmek "kísértenek" ezen a hétvégén. A Nap reflektorként rávilágít, hogy mi a dolgod még velük. De ügyelj arra, hogy ez ne zavarja össze a jelen kapcsolatait! Aki most van melletted, nem biztos, hogy érti, mi zajlik benned…

HALAK

Nem meglepő, hogy augusztusban a bolygók azt javasolják, hogy menj vízbe és/vagy mellé. Hiszen a nyár kitűnő arra, hogy természetes vizekben, ill. mellett töltődj fel. Most a vizes Rákban járó Hold fokozza a jótékony hatást…

Ez is érdekelhet

4 évszak, 4 karakter - te melyik évszak szülötte vagy?

Már őseink is hitték: személyiségünket meghatározza az az évszak, amelyben világra jöttünk. Ismerjük meg a négy alapkaraktert és jellegzetes viselkedési formáikat!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!