Kos

Az angyalok segítségét kérted, tehát fogadd nyitott szívvel a segítségüket! - ezt üzeni az őrangyalod. Néha olyan dolgokkal küszködsz, amelyeket az égi közbenjárással könnyen megoldhatnál. Az angyalok csak egy jelre várnak - legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessenek neked.

Bika

Olyan sokat adsz másoknak, hogy időnként kiegyensúlyozatlanná válsz. A belső gyermeki éned gondoskodásra vágyik, de ezt csak te és az angyalok adhatják meg neked. Tehát add meg végre magadnak a már nagyon megérdemelt pihenőt. Az őrangyalod azt üzeni, hogy bízhatsz az égiek segítségében is!

Ikrek

Az hogy kéréseidre, imáidra milyen válaszokat kapsz, az az isteni bölcsességen múlik - ezt ne felejtsd el. Lehet, hogy türelmetlen vagy, mégis arra kér az őrangyalod, hogy bízz a szeretetében! Az angyalok szakadatlanul azon dolgoznak a színfalak mögött, hogy segítsenek neked. Bízd az aggodalmaidat és félelmeidet Istenre és az angyalokra.

Rák

Az őrangyalod útmutatása szerint valami felkavar érzelmileg, de tekintsd ezt most ajándéknak: ha feldolgozod, és az események tapasztalattá érlelődnek benned, akkor nagyot fejlődsz általa, és új utat nyit meg ez előtted.

Ezt üzeni az őrangyalod áprilisra! (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

Áprilisban biztonságban érezheted magad. Az őrangyalod kíséri minden léptedet, és segítségedre van, ha akadályokkal szembesülsz, és segít megválaszolni azokat a kérdéseidet is, amelyekre korábban nem találtad a választ.

Hirdetés

Szűz

Nehéz érzéseid voltak mostanában. Átéled valaminek a lezárultát, valamiféle veszteséget, de az újjászületést és az új dolgok kezdetét is. Szomorúság és öröm keveredik benned. Az őrangyalod segít neked, hogy megnyugodhass, és megvigasztalódj, és a boldogságra koncentrálhass.

Mérleg

Az őrangyalod azt üzeni neked, hogy ne félj, teljesítik a kívánságod az égiek. De az isteni időzítés azt is jelenti, hogy türelemre és pozitív képzelőerőre van most szükség. Kérd, hogy segítsen abban, hogy megőrizd a hitedet, és ne add fel. Imáid sokkal gyorsabban meghallgatásra találnak, ha hiszel abban, hogy elkerülhetetlenül megvalósulnak.

Skorpió

Az őrangyalod üzenete szerint áprilisban békesség költözik a szívedbe, és az égiek áldását tapasztalalod majd. Az őrangyalod segít benne, hogy tudj örülni is a sikereidnek! Hidd el, hogy megérdemled, hogy gondtalanul létezhess a jelenben. Ebben támogatnak most az angyalok.

Nyilas

Egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Agodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd. Abban segít az őrangyalod, hogy élvezd a jelent és fejlődésed minden állomását. Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes.

Bak

Adakozó lélek vagy, és az égeik ezért nagyon szeretnek téged. Most itt az ideje, hogy magadnak is adj! Az őrangyalod abban segít, hogy lelkileg ráhangolódj a pihenésre. Hogy meglásd és megtapasztald, hogy a pihenés is lehet hasznos tevékenység.

Vízöntő

Amikor mély, erős belső késztetést érzel arra, hogy változtass körülményeiden, akkor az őrangyalod próbál a valódi utadra terelni. Engedj teret ennek a sürgetésnek! Hallgass magadra áprilisban, és menj bátran a saját fejed után.

Halak

Az angyalokat kérdezed, hogy hogyan alakul a jövőd? Az égiek azonban azt várják, hogy te hozd meg a döntést. Ezért is érezted mostanában úgy, hogy egy helyben toporogsz, mert félsz attól, hogy "rosszul" döntesz. Életed következő fejezetei még nincsenek megírva. A vágyaid egy festményhez hasonlatosak, amelyet az életed vásznára festesz. Gondold végig, mit szeretnél elérni, az angyalok segítenek a megvalósításban!

Ez is érdekelhet

Április havi horoszkóp: csodás fejleményeket hoz a tavasz

A Kosban álló bolygók sok pezsgést, izgalmat hoznak, a Merkúr viszont a Bika jegyébe lép, és segíti a higgadt kommunikációt. Áprilisi havi horoszkóp következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!