Kos októberi angyalhoroszkóp

Tudatosítsd magadban, hogy megérdemled az égiek segítségét! Hidd el, az őrangyalod csak a kérésre vár - legyen az ima, vagy akár a segítségkérés gondolata -, hogy segíthessen neked. Csak annyi a dolgod, hogy fogadd nyitott szívvel az isteni útmutatást és segítséget.

Bika októberi angyalhoroszkóp

Ha számon tartod életed áldásait, és hálát adsz mindenért, amid van, az segít, hogy a belső hangra és a szeretetre fókuszálhass, ahelyett hogy az elméd aggodalmaira figyelnél. Miért és kiért vagy hálás ebben a pillanatban? Ha a hálára kondentrálsz, megtapasztalod az univerzum csodás bőkezűségét.

Ikrek októberi angyalhoroszkóp

Áldást küldenek feléd az égiek. Most tisztázódnak azok a kérdések, amik eddig homályosan voltak, minden egyértelmű, és örömteli. Légy hálás, és segíts te is másokon - ezt üzeni neked az őrangyalod októberre.

Az októberi angyalhoroszkóp megmutatja, mit üzennek az égiek neked (fotó: Shutterstock)

Rák októberi angyalhoroszkóp

Add át a mostani helyzetet az égieknek! Ha imádkozol, az angyalok megnyitják a kapukat az égiek felé, és a csodák is lehetségessé válnak. Az üzeni az őrangyalod, hogy bízz az ima erejében!

Oroszlán októberi angyalhoroszkóp

Októberben az őrangyalod üzenete szerint más emberekkel való kapcsolatodon keresztül érkezik a megoldás a helyzetedre. Alakíts ki egészséges, támogató kapcsolatokat a magánéletedben, és hamarosan helyükre kerülnek a dolgok.

Hirdetés

Szűz októberi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod most arra bátorít, hogy haladj a belső útmutatásod szerint, még akkor is, ha jelenleg nem tudod, pontosan merre vezet az utad. Az égiek a megérzéseiden keresztül küldenek neked útmutatást. Figyelj az intuíciódra!

Mérleg októberi angyalhoroszkóp

Ha őszintén szembenézel a sikerrel és a kudarccal kapcsolatos félelmeiddel, nem lesz többé hatalmuk feletted. Szabadulj meg ezektől a szorongásoktól, tedd ki őket a tudatosság fényének, és rájössz majd, hogy nincs mitől félned. A sikeres emberek is küzdenek bizonytalansággal, de legyőzik azt.

Skorpió októberi angyalhoroszkóp

Segítséget kértél az égiektől, és a segetség meg is érkezik az életedbe. Az angyalok jelekkel próbálják felkelteni a figyelmedet. Talán úgy alakítják, hogy sokszor tűnik fel ugyanaz a szám a környezetben, vagy jósló álmod is lehet. Figyelj a jelekre, amik mutatják, melletted állnak!

Nyilas októberi angyalhoroszkóp

Tanulj meg lassítani, szemlélődni, befelé figyelni. Ha folyton csak hagyod, hogy sodorjanak az események és a túlzott lendület, akkor elmész fontos dolgok mellett. Állj meg egy pillanatra, és nézz körbe: lásd meg, mennyi mindenért lehetsz hálás!

Bak októberi angyalhoroszkóp

A bőség számos különböző formában érkezhet, néha teljesen váratlanul. Légy nyitott, és fogadd el. Tartsd észben: a bőség azért érkezik, hogy támogassa az életcélodat, az egészségedet és a jótékony tetteidet.

Vízöntő októberi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy bízd rá minden aggodalmadat és gondodat, ő pedig majd továbbítja őket az égiek felé. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az égi ajándékokat is nyitott szívvel fogadod. A bőség hamarosan konkrét formában is megnyilvánul az életedben.

Halak októberi angyalhoroszkóp

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe. Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat. Az őrangyalod arra kér, ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.

Ez is érdekelhet

Októberi horoszkóp 2023.: új fejezet kezdődik...

A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy fordulatokat jelez, ezt mérséklik a Mérlegben járó bolygók, amik viszont harmóniát hoznak a csodaszép őszbe. Októberi havi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Thoma Izabella


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!