Kos augusztusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod segít benne, hogy pihenj és érezd jól magad, hiszen a te boldogságod az égieket is örömmel tölti el. Most ráadásul a minden mosoly, amit másoknak adsz, különösen pozitív energiák áramlását idézi elő.

Bika augusztusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod szerint bizonytalan vagy egy kérdésben. Egyik nap mintha tudnád a választ, da a következő nap megint megkérdőjelezed azt. Határozatlanságodra a gyógyír az, ha az isteni küldetésedre próbálsz meg figyelni. Ahhoz, hogy az adott helyzetben dönteni tudj, fel kell tenned magadnak a kérdést: Melyik út visz engem közelebb az isteni célomhoz? Melyik út visz el engem attól?

Ikrek augusztusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod biztosít róla, hogy nagy védelmező erővel vesznek most körbe az égiek. Nyugodt lehetsz, semmilyen alacsonyabb energia nem tud behatolni az általuk képzett védőmezőbe. Csak a szeretet energiáit engedik be az életteredbe, a félelmeidet pedig eloszlatják.

Mit üzen az őrangyalod augusztusra? (fotó: Shutterstock)

Rák augusztusi angyalhoroszkóp

Az angyalok kristálytisztán látják, hogy szeretettel teli gondolataid, érzéseid és cselekedeteid vannak. Mégis van, hogy alulbecsülöd magad, és másokhoz hasonlítgatod magad, ami elbizonytalanít. Az őrangyalod arra kér, nézd csak meg, milyen messzire jutottál, hány leckét tanultál meg, és hány embernek segítettél! Ez a legfontosabb.

Oroszlán augusztusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy bízd rá minden aggodalmadat és gondodat, ő pedig majd továbbítja őket az égiek felé. Minél inkább rábízod magad a gondviselésre, annál nyitottabb leszel, és így az égi ajándékokat is nyitott szívvel fogadod. A bőség hamarosan konkrét formában is megnyilvánul az életedben.

Hirdetés

Szűz augusztusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod arra kér, hogy add át neki azt a helyzetet, aminek megoldása olyan sok fejtörést okozott már. Ezt a helyzetet segítség nélkül próbáltad megoldani, pedig az angyalok nagyon szívesen segítenének és válaszolnának imáidra, de előtte át kell adnod nekik ezt a feladatot. Fókuszálj arra, amiben segítségre van szükséged, és mondd ki (magadban, vagy hangosan), hogy az őrangyalodra bízod a megoldást.

Mérleg augusztusi angyalhoroszkóp

Mivel az égi útmutatást követed, ezért a világegyetem a döntéseddel harmóniában, természetes ritmusban mozog. Mindig, amikor a belső hangra figyelsz, akkor természetes összhangban haladsz életed küldetésével. Őrizd meg a nyugalmadat és önbizalmadat, és haladj tovább a megkezdett úton.

Skorpió augusztusi angyalhoroszkóp

Most képes vagy igazán menyitni szívedet a szeretet felé, ami összekapcsol másokkal, meglátni a jót a világban, és azt is, hogy segíthetnél másoknak. Augusztusban a sok jó, amit adsz, visszaáramlik feléd, és különleges szerencsét hoz neked.

Nyilas augusztusi angyalhoroszkóp

Lehetséges, hogy elbizonytalanodsz valódi céljaidat illetően. Az őrangyalod megerősít benne, hogy fényküldött vagy, és azért születtél le a földre, hogy jót hozz mások életébe - neked is ez hozza el a boldogságot.

Bak augusztusi angyalhoroszkóp

Az őrangyalod azt üzeni, itt az ideje a megnyugvásnak. Bármi történt is a múltadban, már nem számít. Jelenedet és jövődet az angyalok vigyázzák. Őrangyalod elűzi az aggodalmat és a félelmet a szívedből. Segít neked abban, hogy élvezhesd a biztonság és lelki nyugalom megújult érzését.

Vízöntő augusztusi angyalhoroszkóp

Bízz abban, amit lelki szemeiddel látsz, és abban is, amit fizikai látásoddal érzékelsz, mert spirituális látásod segít a gyógyításban, a tanításban és az útmutatásban. A tisztánlátás képességével bírsz, és ez segít téged utadon.

Halak augusztusi angyalhoroszkóp

Áldást küldenek feléd az égiek. Most tisztázódnak azok a kérdések, amik eddig homályosan voltak, minden egyértelmű, és örömteli. Légy hálás, és segíts te is másokon - ezt üzeni neked az őrangyalod júniusra!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!