KOS

Karácsony előtti utolsó hétvégén a bolygók azt javasolják, hogy legyél tekintettel a másik véleményére, kívánságára, szükségletére. Ha szereted őt, nem fog nehezedre esni megkérdezni, hogy mit szeretne. Meglátod, hogy milyen boldoggá teszed…

BIKA

Egy Merkúr-Uránusz szuper fényszög szerint szuper hétvégéd lesz. Végre nem idegesít senki. Vagy legalábbis nem sikerül senkinek kihoznia a sodrodból. Így nyugodtan és szeretettel teli szívvel gyújthatod meg vasárnap a negyedik gyertyát az adventi koszorún.

IKREK

Fantasztikus hangulatban leszel ezen a hétvégén. Mindkét napra jut nagyszerű fényszög, ami hatékonnyá tesz, és így jut időd egy kis sétára is. Kimehetsz a piacra, vagy egy karácsonyi vásárba, és megveheted mindazt, ami még hiányzik.

RÁK

A levegő elem dominancia azt jelenti, hogy jót tenne neked, ha kiszellőztetnéd az otthonodat, majd a fejedet és a tüdődet is. Ettől felfrissülsz, és javul a közérzeted. Vasárnap ne felejtsd el meg gyújtani a negyedik gyertyát az adventi koszorún!

Az utolsó adventi hétvége örömöt hoz (fotó: Shutterstock)

OROSZLÁN

Amennyiben dolgoznod kell ezen a hétvégén, gondolj arra, hogy ez az ára annak, hogy az ünnepek alatt és/vagy között ne kelljen! Egy Merkúr-Uránusz fényszög szerint meglepően jó tempóban fogsz haladni, és a végén elégedett leszel.

Hirdetés

SZŰZ

Bizakodva állsz hozzá mindenhez karácsony előtti utolsó hétvégén. Ez a jókedv ünnepi hangulatot csempész a szívedbe. Akár takarítasz, akár főzöl, hallgass karácsonyi zenéket! Válogass össze kevésbé elnyűtt, közismert dalokat!

MÉRLEG

A Mérleg Hold kissé érzékennyé tesz téged. Azonban nem fogsz keseregni, mert mindkét napon szuper fényszöggel kapcsolódik a Marshoz és a Szaturnuszhoz. Szóval panaszra nem lesz okod. Sőt mosolyogva gyújtod meg a negyedik gyertyát az adventi koszorún.

SKORPIÓ

Bekuckózni lesz kedved ezen a hétvégén. Nem muszáj tömegbe menned, de ne mulaszd el a hóesést! Megfigyelted, hogy amikor havazik, nagyobb a csend. Különösen a természetben. Vagyis húzd fel a hótaposót, és menj sétálni, kirándulni!

NYILAS

Még a Nyilasban jár a Nap. Ez azt jelenti, hogy mostanában van a születésnapod. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és megnézd honnan jöttél, és merre tartasz. Kitűzhetsz új célokat, megfogalmazhatsz új terveket is…

BAK

Egész hétvégédre jó hatással lesz egy Merkúr-Uránusz szuper fényszög. Most mindent meg tudsz beszélni (Merkúr), és meglepően (Uránusz) kedvező reakciót fogsz tapasztalni. Végre meglesz az az egyetértés, amire vágysz napok, hetek óta.

VÍZÖNTŐ

Vége a kapkodásnak és az idegeskedésnek. Az égi folyamatok szerint elemedben leszel, és most minden pont úgy fog összejönni, ahogy szeretnéd. Nem ártana listát írnod arról, hogy mit szeretnél elintézni a karácsony előtti utolsó hétvégén.

HALAK

Szíved szerint mindent megvennél, hogy a karácsony valóban fényűző lehessen. De közben tudod, hogy nem futja rá. Emiatt egy kis kreativitással kell pótolnod a hiányzó pénzt. Ne aggódj, mert a meghittség, a szeretet pótolja azt, hogy anyagilag most szűkösebben kell tervezni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!