KOS

Elnehezülést mutatnak a bolygók január utolsó hétvégéjére. Nem fogod bánni, ha le kell lassulnod. Rád fér egy lustálkodós hétvége, amikor nem szaladsz sehova, nem sietsz időre. Engedd meg magadnak a lazítást, feltöltődést! Így fogod bírni a jövő hetet.

BIKA

Ez a te hétvégéd lesz. A Bika Hold kihozza belőled a gurmandot és a hedonistát. Mindkettő kifinomult ízlésről és minőségre való törekvésről árulkodik. Te ebben utolérhetetlenül jó vagy. Szóval keress új recepteket, és próbáld ki pl. a farsangi fánkot, ami pont aktuális most!

IKREK

Szükséged lenne egy kis üres járatra január utolsó hétvégéjén. Muszáj lenne rendezned a gondolataidat, terveidet. Ez nem megy akkor, amikor zaj van körülötted, és mindenki hozzád beszél. Alakítsd úgy, hogy legyen pár óra, amikor egyedül vagy!

RÁK

Farsangi időszak van. Ha hívnak a barátaid, kollégáid bulizni, esetleg egy farsangi eseményre, mindenképpen menj! Az öltözeted miatt cseppet se aggódj! A hétvégi bolygóállások szerint elég, ha régi ruháidat, kalapjaidat előszeded, és azonnal vicces ötleteid lesznek. Ha pedig jó a kedved, akkor azonnal nagyon vonzóvá is válsz.

A hétvége horoszkópja január 28-29. (fotó: Sutterstock)

OROSZLÁN

Valaki nagyon dühös lesz ezen a hétvégén. Nem rád, de ettől még rosszul fog érinteni. Mivel az illető meglehetősen hangosan mérgelődik, átragadhat rád az ő feszültsége. Gyere el a közeléből, vagy szólj rá! Nem kell eltűrnöd a "környezetszennyező" viselkedését.

Hirdetés

SZŰZ

Nagyon kedveled az ilyen hétvégéket: minden megy a terveid szerint. Nem kell kapkodnod, nem frusztrál senki és semmi. Ettől megnyugszol, és végre jut időd olyasmire, amire nem csak a hét során, de már hetek óta nem jutott. Most megteheted, hogy kicsit szöszmötölsz…

MÉRLEG

Őrületes önfegyelemre lesz szükséged ahhoz, hogy ne vegyél meg mindenfélét a téli leárazásokon se az üzletben, se a web áruházban. Az égi folyamatok szerint óriási léket ütnél a büdzséden, ha ilyesmire "vetemednél". Tereld a figyelmedet, és inkább rakj rendet a szekrényekben!

SKORPIÓ

Ne nézd a naptárat, és ne várd a májust! A szerelem már ezen a hétvégén rád találhat. Fantasztikus, szerelemes konstellációk lesznek az égen. Ha van párod, akkor ő, ha még nincs, akkor egy új ember fogja megdobogtatni a szívedet…

NYILAS

Aggódhatnál, hogy valami bajod van. Pedig csak azt mutatják a bolygók, hogy kicsit le kell állnod. A hétvége pont a pihenésről, feltöltődésről és erőgyűjtésről szól. Vagyis most nincs más dolgod, mint pihenni, feltöltődni és erőt gyűjteni a következő hét kihívásaihoz…

BAK

Végre egy testhezálló hétvége. Az égi folyamatok szerint stressz mentes napok elé nézel. Most nem kell sietned, ami jó hatással lesz az emésztőrendszeredre. Egyél lassan, és rágd meg alaposan az ételt! Tudod jól, hogy ezzel segíted az emésztést.

VÍZÖNTŐ

Szíved szerint ki se dugnád az orrodat otthonról ezen a hétvégén. Nem azért, mert emberundorod van, hanem azért, mert most arra vágysz, hogy befészkelhesd magad egy puha fotelba egy forró csokival, vagy forralt borral egy jó film elé. Ettől még áthívhatsz bár barátot…

HALAK

Január utolsó hétvégéje rengeteg kulturális programot tartogat neked. Sok élmény vár rád, ha felkerekedsz. Köztük van egy olyan lehetőség is, ami gyarapítja a tudásodat, és tágítja a horizontot előtted. Na, ezt keresd meg, és menj el!

Ez is érdekelhet

2023 februári havi horoszkóp: fontos változásokat jeleznek a bolygók

Vajon mi mindenre számíthatunk a tél utolsó hónapjában? Mit jeleznek a bolygók a szerelem, munka, vagy pénzügyek területén? A februári havi horoszkópból minden fontos részletet megtudhattok!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!