Kos decemberi pénzhoroszkóp

A munkahelyen sajnos előfordulhat, hogy újra meg kell csinálnod feladatokat, amikkel már végeztél, vagy ami tényleg igazán bosszantó, hogy más helyett kell dolgoznod. Szerencsére a tűz-elemű planéták miatt ezekkel is villámgyorsan végzel. Hatalmas változásokat hozhat, hogy a Nyilas Mars hatására magasabb perspektívából szemléled a kialakult helyzeteket, ami nagyon jó meglátásokkal áld meg téged. Olyan folyamatok indulnak el 2023 decemberében, amik 2024-ben mutatják majd meg teljes jelentőségüket. Most lehetséges a komoly kiugrás a pénzügyekben. Lesz két szerencsenapod: december 8 és 18. Ezekre a napokra időzítsd a fontos döntéseket!

Bika decemberi pénzhoroszkóp

A Vénusz alapos felfordulást hozhat, és váratlan, kiszámíthatatlan eseményeket. A legnagyobb káosz közepén is jusson eszedbe, hogy mindez most egész biztosan előre visz végül: a Jupiter, a nagy szerencse bolygója ugyanis gondoskodik róla, hogy 2024 májusáig számodra a változás mindig pozitív irányú legyen, és javulást jelezzen. Tuti, hogy győztesen jössz ki a leglehetetlenebb szituációból is. Persze ehhez optimistának kell maradnod.

A decemberi pénzhoroszkóp komoly lehetőségeket mutat (fotó: Shutterstock)

Ikrek decemberi pénzhoroszkóp

Találkozhatsz furcsa helyzetekkel, furcsa emberekkel. És bizony érkezhet olyan ötlet tőlük, amibe csábító lenne beleugrani. Vigyázz rá, hogy minden tranzakció teljesen a papírforma szerint történjen, és a jog minden betűje be legyen tartva! Óvakodnod kell minden olyan befektetéstől, anyagi hasznot ígérő helyzettől, ahol ezek megkérdőjeleződhetnek. Vagyis tilos illegális módon pénzhez jutnod. Kalkuláld be a lebukást! Mérlegeld, hogy mit veszíthetsz!

Rák decemberi pénzhoroszkóp

Az év utolsó hónapja kifejezetten eredményesnek ígérkezik. Végre megbízhatsz olyan emberekben, akikből barátok, szövetségesek, protektorok, mentorok lehetnek. Ez akár mesébe illő szituációkat generálhat. Ráadásul vannak olyan mélyben zajló folyamatok is, amik most kezdődnek el, és majd 2024-ben mutatják meg a teljes jelentőségüket. Most előkészítheted a terepet a nagyobb üzleteknek, a fizetésemelésnek, befektetéseknek.

Oroszlán decemberi pénzhoroszkóp

A hónap egyik igazán menő nyertese vagy! Annyi energiád lesz, ami egy városnak elegendő lenne a működéshez! A Nyilas Mars, Nap téged segít, és most bármi is legyen a cél, eléred. És a sikeres napok közt a legsikeresebbek: december 8-án, 18-án és 27-én szuper konstellációk lesznek az égen. Ha van fontos tárgyalás, azt ezekre a napokra időzítsd, és most nyugodtan vállalhatsz kis kockázatot is.

Hirdetés

Szűz decemberi pénzhoroszkóp

Sok lehet neked a káosz, amit a tűz-elemű bolygók hoztak az elmúlt időkben. Hatalmas szerencse, hogy a Merkúr éppen december 1-jén a Bak jegyébe lép, és rendet tesz. Racionalitás; gyakorlatiasság, praktikus gondolkozás - most mindezek szükségesek a sikerhez, és neked éppen ezek az erősségeid. Lesznek, akik keresztbe akarnak tenni neked, de a kitartó próbálkozásaik ellenére ügyesen megoldasz mindent. Olyan leszel, mint egy gátfutó, aki az összes akadályt átugorja, és megy tovább. Viszont arra figyelned kell, hogy ne legyél annyira merev! Ha van valami, amivel megnehezítheted a saját dolgodat, az a rugalmatlanság. Szerencsenapjaid: december 14 és 15: ezeken a napokon legyőzhetetlen vagy!

Mérleg decemberi pénzhoroszkóp

Te most sok meglepetést okozol a környezetednek, csupa pozitív értelemben. Bolygód, a Vénusz 29-ig a bátor, szenvedélyes Skorpióban jár, ami segít határozottabban kiállni önmagadért. Ne csodálkozz, ha leesik az álluk! Mindeközben nagy átszervezések lehetnek a fejed fölött, és eldöntheted, hogy együttműködsz, vagy keresel másik munkahelyet. Mindkettőre van esélyed az égi folyamatok szerint. Ne feledd, neked kell "tolnod a saját szekeredet", más úgysem fogja. Amit most ki tudsz harcolni magadnak, azt fogod élvezni a következő évben.

Skorpió decemberi pénzhoroszkóp

A Vénusszal a jegyedben nem lesz okod a panaszra, a Vénusz ugyanis a kis szerencse és a pénz bolygója. Fantasztikus lehetőségek jönnek veled szembe, és új ajtók nyílnak meg. Bátorságra lesz szükséged viszont, hogy be is lépj rajtuk. Illetve nem lesz könnyű választanod, hogy melyikre mondj igent. Tuti, hogy lesznek okoskodó hangok. De te csak a megérzéseidet kövesd. Így a tiéd lehet a főnyeremény!

Nyilas decemberi pénzhoroszkóp

A dobogó legfelső fokán érezheted most magad: a Mars, az ambíció és akarat planétája, és a Nap is a te jegyedben van, ami fantasztikus lehetőségeket jelez, olyanokat, amikre tényleg azt mondjuk, hogy kihagyhatatlanok. Ne kapkodj! - ez az egyetlen, amire figyelned kell. És persze az irigy emberekre, akiknek a száma a következő hetekben gyarapodni fog. Ha mindez nem lenne elég, december 13-án még egy újhold is lesz a jegyedben: ettől teljesen összeáll a kép, és helyére kerül az utolsó puzzle-darabka is…

Bak decemberi pénzhoroszkóp

A Merkúr a kereskedelem, kommunikáció és úgy általában a kognitív folyamatok planétája - december 1-jén a jegyedbe lép. Eddig is te voltál a zodiákus legjobb stratégája, de most aztán tényleg átveszed az irányítást minden felett. Viszont december 13-án hátrálni kezd, és 23-án kilép a Bakból. Szóval ne várj, ha ki kell mondanod valamit, és tedd meg, amit meg kell tenned!

Vízöntő decemberi pénzhoroszkóp

Ez a hónap számodra vegyesen alakul. Elismerik a munkádat, és a szerencse is kedvez neked a pénzügyekben. Ugyanakkor óvatosabban kellene fogalmaznod, és jól kellene felmérned a helyzeted. December 10-én és 21-én is lesznek kellemetlen bolygószembenállások az égen, amelyek munkahelyi kellemetlenséget jeleznek. Ha nem akarod elveszíteni a munkádat, akkor most ne szállj szembe a főnököddel! De ha a végkielégítésre hajtasz, akkor persze a legjobb úton jársz.

Halak decemberi pénzhoroszkóp

A december 13-ai újhold idején a jövőd új megvilágításba kerülhet, ami által átértékelheted az eddigi elképzeléseidet is. Az év végére és a jövő évre is kitűzhetsz célokat. A Bak Merkúr pedig segít a kivitelezés megtervezésében. Hiszen enélkül az egész csupán egy jó ötlet. A Vénusz, a pénzbolygó víz-elemű jegyben jár, ami viszont mutatja, hogy a pénzzel most kissé elúszhatsz, ha nem vigyázol. Tartsd magad pontos ütemtervhez mindenben, és akkor nem lesz gond. A Szaturnusz, a nagy sorsbolygó a te jegyedben jár, és mutatja, hogy hosszú távon megalapozod a pénzügyi biztonságod.

Ez is érdekelhet

2024, a Sárkány éve: hatalmas energiák ébredését jelzi a kínai asztrológia

A 2024-es esztendő a Fa Sárkány éve lesz, amit világszerte milliók várnak. Nem véletlenül: a kínai horoszkóp szerint olyan változások kezdődnek, amik pozitív irányban befolyásolják az emberiség sorsát.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!