Mielőtt minden jegyre levetítve megvizsgálnánk, hogy pontosan mire számíthatnak a jegy szülöttei 2023-án március 23-án, amikor a Plútó a Vízöntőbe lép, nézzük meg, hogy milyen analógia kapcsolódik a Plútóhoz!

Plútó általános analógiája a regenerálódó képesség, a gyökeres átalakulás, a transzformáció, a szélsőséges, végletes reakciók. A salakot szétválasztja a tiszta anyagtól. Ezáltal letisztulnak a dolgok.

Minden ellentétet képes magába foglalni a Plútó, ezért is megfoghatatlan. Hozzá tartozik a terrorizmus, az erőszak, a kegyetlenség, a háborúk, a nukleáris fegyverek, a megszállottság, az erőszak.
És idetartozik minden, ami a megtisztulás során leülepszik: szenny, mocsok, fekália, salakanyag.

Valószínűleg tudattalanul ezért tagadta meg a tudományos világ a Plútót, és minősítette vissza törpebolygóvá 2006 augusztusában. Ettől még az asztrológiában használjuk, és nagyra becsüljük az erejét.

Már csak azért is, mert a Plútó a Mars felsőbb oktávja. És mint ilyen olyan erőket képvisel, amelyek nélkül képtelenek lennénk túlélni háborúkat, járványokat, természeti katasztrófákat.

Hirdetés

A Plútó jegyváltása egy új világkorszak kezdetét jelzi

Bár ez még csak egyfajta ízelítő március 23-án. Ugyanis 2023 június 11-én visszalép a Bakba. Majd 2024 január 21-én ismét bekukkant a Vízöntőbe, de most sem marad sokáig: szeptember 1-én még utoljára visszalép a Bakba, és 2024 november 19-től marad a Vízöntőben.

Ez a csiki-csuki arra jó nekünk, hogy szokjuk azt az új rezgésszintet, amit a Plútó jelent. Nincs visszaút. Muszáj lesz új erőforrásokat keresnie az emberiségnek. A gazdasági, tőzsdei és társadalmi átalakulások sem odázhatóak tovább. Országhatárok és nemzetek fognak változni, eltűnni. Lehet ez ellen tiltakozni, de esélytelen.

Az egyén életében elképzelhetetlen, nagy volumenű, drasztikus változások indulnak le.
Ijesztetés, pánikkeltés helyett nézzük, hogy ezek melyek is!

KOS

Számíts arra, hogy a következő hónapokban a barátaid száma drasztikusan csökkeni fog! Azért, hogy új barátokra tehess szert. Ez egy hosszú folyamat lesz. Nem egyik napról a másikra, vagy egyik hétről a másikra zajlik le ez a folyamat. Időről időre megtörténik ez. Hiszen ahogy te változol, új és új élethelyzetbe kerülsz, a barátaid cserélődhetnek. Csak azok maradhatnak, akik hozzád hasonlóan nem félnek az új kihívásoktól. Sőt tudják, hogy ez jelenti a fejlődést.

A Plútó jegyváltása egy új világkorszak eljövetelét jelzi (fotó: Shutterstock)

BIKA

A munkahelyeden gyökeres változások indulnak el mostanában. Változhat a főnököd személye és/vagy feletted a hierarchia. Ez nem fog tetszeni neked elsőre. Sőt hajlamos leszel felháborodni, tiltakozni. Azzal tisztában kell lenned, hogy ideig, óráig lassítható a folyamat, de megállítani esélytelen. Mindezt használhatod arra, hogy vezetővé válj. Vagy ha ez nem vonz, akkor önállósodj. Nem kell kapkodnod, mert az egész elhúzódhat 2024 év végéig. Szóval van időd kitalálni, hogy neked mi a jó.

IKREK

A becsvágyad őrületes módon megnőhet a következő hónapokban. Már nem éred be apró lépésekkel. Neked ugranod kell. Külföldben is gondolkozhatsz. Garantált, hogy megtalálnak olyan lehetőségek, amelyek külföldre csábítanak. Őrlődhetsz, hogy itthon hagyd-e a szeretteidet. Miközben tudod, hogy ilyen lehetőségek egyszer jönnek az életedben. Azt tisztázd magadban, hogy nem hagyod el őket örökre! Pár év alatt megalapozhatod életed hátralevő részét anyagilag és egzisztenciálisan is.

RÁK

Őrületes módon kezd vonzani a misztikus világ és azok a tudományok, amelyek azt kutatják, tanítják, hogy mi van az öt érzékszervvel érzékelhető világ mögött. Ha eddig nem tanultál ilyesmit, akkor Plútó megmutatja, hogy itt az ideje. Ezáltal átértékeled az életedet, a kapcsolataidat és az egész világhoz való viszonyodat. Olyan lesz ez, mintha a sötétből kijönnél a fényre. Ha fokozatosságra vágysz, akkor csalódni fogsz. Biztos, hogy olykor visszavágysz a "sötétbe"…

OROSZLÁN

Minden fajta kapcsolatod transzformáción megy keresztül a Plútó jegyváltása hatására. Ha van párkapcsolatod, akkor fordulóponthoz jut. Biztos, hogy nem mehet tovább az, ami eddig jól, vagy rosszul, de működött. Magasabbra szintre kell lépnetek, máskülönben vége lesz. Trambulinon vagytok, és feljebb kell ugranotok együtt. Ha nincs még párod, akkor egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel szédítő élményeket élhetsz meg. Ez semmihez sem hasonlítható, amit eddig tapasztaltál.

SZŰZ

A munkádban elengedhetetlen és elvárt a fejlődés. Ha nem képzed magad, ha képtelen vagy haladni a korral, akkor bajban leszel. Mindegy, hogy hány éves vagy. Nem számít, hogy mekkora tapasztalattal rendelkezel. Követned kell a legfrissebb technológiai lehetőségeket. És ezeket be kell építened a napi munkádba. Ettől még tisztelheted a hagyományokat. De nem élhetsz egy barlangban. Mindezt szomatizálhatod, és betegségekbe menekülhetsz. Kérdés, hogy kinek jó ez…

MÉRLEG

Hiába akarod magadra ölteni a szerény, szégyenlős, prűd álarcot, a Plútó kihozza belőled a szenvedélyes erotikát. Épp itt az ideje, hogy ne asszisztálj olyan nézeteknek, amelyek elítélik az intenzív szexuális élet jelentőségét. Bezzeg keleten- pl. a hinduk - tisztában vannak azzal, hogy a rendszeres és kielégítő szex fiatalon tartja az embert. Emellett számtalan kedvező élettani hatása van a szívre, az érrendszerre, a vércukorra, a hormon háztartásra.

SKORPIÓ

A lakhelyed változhat a következő hónapokban, években. Vagy te költözöl, vagy hozzád költözik valaki, vagy teljesen átalakítod az otthonodat. Szinte biztos, hogy elsőre nem lesz ínyedre való a dolog. Macerásnak éled meg a felfordulást, ami ezzel jár. De a végén tuti, hogy elégedetten állapítod meg, hogy ennek pont itt volt az ideje. Az egész elhúzódhat 2024 év végéig. Közben több megtorpanás és/vagy visszarendeződés is lesz. A csiki-csuki lesz a legfárasztóbb ebben.

NYILAS

Olyan utazás vár rád, amit fel sem mertél írni a listádra. Ha rábökhetnél a földgömbön egy pontra, ahova elutaznál, mi lenne az? Ne hidd, hogy oda fogsz eljutni! Plútó mindenre képessé tesz téged. Ez inkább lesz spirituális élmény, semmint klasszikus turista kaland. Ne számíts luxus körülményekre és pezsgőre! Inkább vadregényes, egzotikus, szélsőséges körülményekre. Muszáj kimozdulnod a kényelemből, hogy tapasztalatok gyűjtése révén átértékelhesd a megszokott életedet…

BAK

El sem tudod képzelni, hogy milyen kincseket hoz neked a Plútó. Pár éven belül meggazdagodhatsz. A forrás nem ismert. De garantált a mesés gazdagság. Viszont a Plútó csiki-csuki-ja miatt el is veszítheted ezt. Te egy józan embernek tartod magadat. Most mégis hajlamos leszel kockáztatni, és mindent egy lapra feltenni. Nem baj. Könnyen lehet, hogy nem is pénzben mérhető az a gazdagodás, amit kapsz. A személyiséged és a tudásod is gyarapodhat a következő időben…

VÍZÖNTŐ

Téged érint legintenzívebben a Plútó jegyváltása. Amikor belép a Vízöntőbe drasztikus változásokat hoz. Más ízeket, illatokat, stílust tartasz vonzónak. Más emberek társaságára vágysz. Olyan leszel, mint a kígyó, amelyik levedli a régi bőrét: semmi nem maradhat a múltadból. Ennek egyenes következménye, hogy a környezeted átstrukturálódik: lesznek, akik eltűnnek, és lesznek, akik jönnek. Felfoghatatlan az a változás, ami benned zajlik. Életed nagy lehetősége jött el most…

HALAK

Olyan spirituális élményekben lesz részed a következő hónapokban, években, amelyeket nem tudod, kivel oszthatsz meg, hogy ne nézzenek őrültnek. Nincs veled semmi baj. Csupán a Plútó misztikus, sőt okkult képességeidet élesíti. Igazad van, ha titokban akarod tartani. De előbb-utóbb beszélned kell róla, hogy megtaláld azt az embert, aki megtaníthat arra, hogy ezeket hogyan használd. Ehhez időre lesz szükséged. Ne siettesd se magadat, se a folyamatot!

Ez is érdekelhet

A Szaturnusz a Halak jegyébe lép, és új fejezetet nyit az életünkben

Régóta vártunk erre: 2023 március 7-én 12:55-kor a Szaturnusz, a nagy sors bolygó a Vízöntőből átlép a Halak jegyébe, és 2026 február közepéig ott tartózkodik. Ezzel sorsszerű változásokat indít el. A Vízöntő levegő jegy, a Halak víz jegy: míg a levegő az elmélet, addig a víz az érzelmek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!