Merkúr szeptember 15-én indul el előre.
Plútó október 11-én,
Szaturnusz november 4-én,
Neptunusz december 6-án,
Jupiter 31-én.
Hirdetés
Vagyis év végéig a jelenlegi 6 retrográd bolygóból 5 befejezi a hátrálást, és elindul előre. Ezzel párhuzamosan, fokozatosan véget ér a nosztalgiázás, és túl juthatsz a holtponton.
A retrográd bolygók augusztus vége óta hatottak ránk: nem büntettek, inkább esélyt adtak arra, hogy régi ügyeket, konfliktusokat bölcsebben rendezz el. Az időbeni és térbeli eltávolodás új megvilágításba helyezett pár témát. Ha nem így látod, és most is ugyanúgy intéznéd azt a dolgot, akkor a megbocsájtást gyakorolhatod. De ne keverd össze a megbocsájtást az amnéziával! Nem kell elfelejtened a történteket.
Konkretizáljuk a várható eseményeket, és nézzük végig egyesével, hogy melyik jegy milyen téren szabadulhat meg a visszahúzó erőktől!

KOS

Eddig nem sok eredményt láttál. Güriztél, odatetted magad, igyekeztél szervezett és hatékony munkát végezni, de ezt nem értékelték a kollégáid és a főnököd sem. Vagy nem annyira, ahogy szerinted megérdemelted volna. Ennek végre vége, és jönnek az elismerések. A másik témád az egészséged. Itt az ideje új módszereket tanulnod, és rutinná tenned, ha az öregedést lassítani akarod. Hiszen az időt nem állíthatod meg, maximum lassíthatod.

BIKA

Az életöröm és a vállalkozó kedv mostanában elkerült. Tetted a dolgodat, igyekeztél lelkesedni, de ez nem mindig volt őszinte. Szeptember 15-től javul a helyzet. Egyre több terved kezd formát önteni. Szerencséd, hogy te alapvetően türelmes ember vagy. Erre továbbra is szükséged van, ha tartós sikerekre vágysz. Ám december 31-ig a Bikában járó Jupiter még retrográd, azaz csodák még nem várhatóak a fokozatos előre lépés ellenére…
A Merkúr szeptember 15-én előre indul (fotó: Shutterstock)

IKREK

Nehéz nyár áll mögötted. Talán ilyen még nem volt. Ennyit még sosem vívódtál. A munkahelyed nem rossz, de nem ad lehetőséget fejlődésre. Téged nem zavar, ha sokat kell dolgozni. De azt nem bírod, hogy a többiek eközben lazsálnak. Előre léptetésre, magasabb pozícióra számítottál, amit nem, vagy nem úgy kaptál meg, ahogy megérdemeltél volna. Ebben számíthatsz kedvező elmozdulásra. Kérdés, hogy nem késő-e. Te már másfelé kacsingatsz…

RÁK

Amennyiben eddig nem volt bátorságod tanulásra adni a fejedet, akkor most meggondolhatod magadat. Meg fogsz lepődni, ha utána jársz a lehetőségeknek. Még nem maradtál le semmiről. Vagy ebben az évben, vagy kicsivel később becsatlakozhatsz valamilyen képzésbe. Több kedved lenne az egészhez, ha valaki veled tartana. Együtt ez is könnyebb. Legalábbis te így érzed. Szóval érdemes lenne körbe kérdezned, és partner keresned. Ez sem ciki…

OROSZLÁN

Ahogy érettebbé válsz, átértékelsz bizonyos dolgodat. Egyeseket jobban értékelsz, másokat hátrébb sorolsz. Az elmúlt hónapok meglepő tapasztalatokat hoztak. Az egyik téma a pénzhez való viszonyod. Sokkal megfontoltabb és óvatosabb lettél ezen a téren. Igaz? Lassan kezdtél spórolóssá válni. Ez korábban nem volt rád jellemző. Ez együtt járhatott félelemmel is. Most oldódik, javul a helyzet, ill. a hozzáállásod, ami komoly megkönnyebbülés.

SZŰZ

A 12 jegy közül téged mind az 5 direktbe forduló bolygó érint. Örülj neki! Hiszen több területen véget ér az egy helyben toporgás. A sort bolygód, a Merkúr kezdi, ami a Szűzben jár. Fogadd el, hogy az, amin eddig nem tudtál változtatni, az nem a te kompetenciád! Mormold magadban a fohászt! "Uram adj erőt, hogy megváltoztassam a megváltoztathatót, adj türelmet, hogy elfogadjam a megváltoztathatatlant, és adj bölcsességet, hogy megkülönböztessem a kettőt!"

MÉRLEG

Türelmetlenséged jogos. Hiába hajtod magad, nem sok elmozdulást látsz. Most végre számíthatsz kézzel fogható eredményre. Persze maga a folyamat lassú, de biztató. Szóval továbbra is jó lenne, ha gyakorolnád a türelmet. De ne feledd, hogy a türelem nem passzív várakozást jelent! Inkább kitartást, elköteleződést, szorgalmat, szerénységet, hosszú távú előre látást. Mindebben sokat fejlődtél már, de még vannak magasabb szintek…

SKORPIÓ

Az elmúlt hónapokban szokatlanul sokat gondoltál a gyerekkorodra és a szüleidre, nagyszüleidre. Ez több volt, mint nosztalgiázás. Megható hála járt át, miközben elfoghatott egy kis szomorúság a bolygók szerint. Ha még élnek a szüleid, nagyszüleid, akkor látogasd meg őket, tölts velük több időt, mert nem lesznek mindig itt! És ne fukarkodj a hálád kimutatásával! A direktbe forduló bolygók szerint enyhül a hiányérzet és az önmarcangolás.

NYILAS

Bolygód, a Jupiter csak december 31-én indul el előre. Szóval igazi áttörésre csak ott számíthatsz. De addig is lesznek kedvező jelek. Az első ilyen a munkahelyeden várható. Mintha a főnököd észre venné, hogy értékes és megbízható munkaerő vagy. Sajnos azt is mutatják a bolygók, hogy féltheti a saját pozícióját tőled. Azonban neked ezzel nem szabad foglalkoznod. Folytasd a munkádat, és tudd, hamarosan eljön a te időd. Vagy így, vagy úgy…

BAK

A Bakban járó Plútó október 11-én, bolygód, a Szaturnusz november 4-én indul el előre. Ezek jó hatással lesznek a közérzetedre és hangulatodra is. Az a ború, ami eddig jellemzett, szűnni látszik. Ettől még nem fogsz folyamatosan vigyorogni, de pozitívabbá válik a kisugárzásod. Ezzel párhuzamosan nő a népszerűséged. Egyre több ember akar veled találkozni, dolgozni, bulizni, utazni, stb. Remélhetőleg ez nem lesz a terhedre.

VÍZÖNTŐ

Az égi folyamatok szerint téged a pénz és a beosztása nyomasztott mostanában. Nem sok sikert könyvelhettél el. Reménytelennek érezted, hogy valaha utolérd magad. Pont ez szűnik meg azáltal, hogy a bolygók lassan, fokozatosan, egymás után elindulnak előre. Végre látod a fényt az alagút végén. Nem kell folyton osztanod-szoroznod, hanem egy józan beosztás mellett egyre több dolgot engedhetsz meg magadnak. Ez jogos elégedettséggel tölt el.

HALAK

A Halakban 2 retrográd bolygó is jár: a Szaturnusz és a Neptunusz. Előbbi november 4-én, utóbbi december 6-án indul el előre. Ezzel neked 2 "gumipókod" is elpattan. Vége a visszahúzó erőknek. De vigyázz, mert ennek lehet egy csúzli hatása. Vagyis jó lenne, ha nem esnél át a ló túloldalára. Közben az is veszélyes, ha revansot akarsz venni. Senki és semmi sem tehet, arról hogy eddig beragadtak egyes ügyeid. Ne hátra, hanem kizárólag előre nézz!

Ez is érdekelhet

Nagy őszi szerelmi horoszkóp 2023.: ez vár rád a csillagjegyed szerint

2023 ősze a nyárnál békésebbnek ígérkezik. Az elmúlt hónapok több szakítást hoztak, az idő majd megmutatja, hogy van-e esély a folytatásra. Az ősz hűvösebb lesz, de nem hideg. A szenvedély forró napokat hoz párkapcsolatban élőknek és szingliknek egyaránt.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!