Szűz

Most valahogy minden a helyére kerül. A Vénusz a jegyedbe lép október 9-én, és nagyon harmonikussá teszi a kapcsolataidat. Végre nem kételkedsz önmagadban, és ez az életed minden területén kedvező változásokat indít el. A Plútó előreindulása is remekül hat rád - régi, nehéz konfliktusok oldódnak ezzel, és kerülnek a helyükre a lelkedben.

Ennek a 4 csillagjegynek az idei év legjobb hónapja következik! (fotó: Shutterstock)

Mérleg

Amíg a Nap a jegyedben van (október 22-ig) nem tudsz igazán hibázni. Bárilyen furcsán is alakul egy dolog, a végére mindenig kiderül, hogy te nyersz. Ráadásul október 5-én a Merkúr is a jegyedbe lép, ami azt jelenti: neked lejt a pálya. Használd ki ezt az időszakot, mert most komoly változásokat tudsz elindítani az életedben!

Skorpió

Az, hogy a Mars a jegyedbe lép, nagyon meghatározó időszak kezdetét jelzi. Olyan erő ébred fel benned, aminek talán a létezséről sem tudtál. Olyan gyógyító energiákat érezhetsz most, amik valóban regenerálnak mindne szinten. Sokat tudsz most adni másoknak is.

Vízöntő

A Mérleg energiák nagyon kedveznek neked. Amíg a Nap az igazságos Mérleg jegyében jár, úgy érzed, végre learathatod akorábbi erőfesztíések gyümölcsét. Neked fontosak az elveid, és most megérkezik a jutalom az égeiktől azért, hogy ilyen szilárdan képviseled azt, amiben hiszel. Az életed minden területén érezheted a szerencsét.

Ez is érdekelhet

Októberi horoszkóp 2023.: új fejezet kezdődik...

A Mars 12-én vált jegyet, belép a Skorpióba, ami hatalmas energiákat és nagy fordulatokat jelez, ezt mérséklik a Mérlegben járó bolygók, amik viszont harmóniát hoznak a csodaszép őszbe. Októberi havi horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!