A Nap által uralt jegyként az Oroszlán az életről, életörömről, öntudatról, kiteljesedésről szól. Most, hogy a Mars pedig a leföldelt Szűz jegyében jár, ami higgadtságot is ad ehhez a tüzes energiához, mindez sokkal könnyebben hasznosítható lesz, különösen a 4 szerencsés csillagjegy számára, akiknek a legjobb Oroszlán hava lesz idén.

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán havában (fotó: Shutterstock)

Kos

Az állatöv határozott első jeleként a Kos a gyújtóláng, a tűz, ami az eseményeket mozgásba hozza. Sok új és izgalmas élményben fogsz részesülni az Oroszlán-szezonban, ezért engedd meg magadnak, hogy menj, amerre a szél visz. Ne feledd, hogy az élmények és tapasztalások csak akkor az igaziak, ha meg tudod őket osztani másokkal is. Gyűjtsd magad köré az embereket!

Oroszlán

Eljött a te időd, minden szem rád szegeződik! Ahogy a Nap halad át az első házadon, újra szerencsésnek fogod érezni magad, és hihetetlenül könnyű lesz elérni a célod. Átadod magad a kreativitás és örömök áradásának. A Nap által uralt csillagjegyként az a célod, hogy a lehető legfényesebben világíts mások számára, és most itt a tökéletes alkalom, hogy ezt az energiát az önkifejezésben és a szerelemben megéld. Engedd el magad!

Skorpió

Nagyon jó időszak ez számodra, mert az Oroszlán-energiák lebontják a falakat, amiket magad köré építesz. Most aztán nem tudsz begubózni, itt az ideje a nagybetűs életnek! Most könnyebben el tudod engedni mindazt, amire már nincs szükséged. És ezzel párhuzamosan bármi sikerülhet, aminek energiát adsz.

Nyilas

Bár néha nem árt egy kis mértékletesség, most igazán ne fogd vissza magad. Épp ellenkezőleg, hagyd magad szárnyalni! Az Oroszlán havában szerelemben és munkában is sikerek érnek. Most kell töltődnöd, hagyd magad kikapcsolódni, élményeket gyűjteni! Extra szerencsében is részed lesz.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy újra összejöhet az exével a retrográd Vénusz idején

A Vénusz vasárnap hátrálni kezdett az Oroszlán jegyében. A retrográd Vénusz segíti, hogy újra megtaláljuk az egyensúlyt a párkapcsolatban, gyógyulást hoz, és segít annak, aki nehezen nyit mások felé. 4 csillagjegy életébe pedig visszatérhet az ex szerelme.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!