Ikrek

Végre eljön a te időd! Az Ikrek havában a Nap beragyogja a horoszkópodat, és ez minden területen fellélegzést, előrelépést, az álmok valóra válását jelzi. Lehetséges, hogy az elmúlt időszakban sok teher nyomta a válladat, és úgy érezted, igazán nem ért meg senki. Most ennek a szakasznak vége, és te újból meg tudod élni az örömöket, és harmonikusan tudsz kapcsolódni másokhoz. A szingli Ikrek találkozik azzal a személlyel, akiről mindig is álmodozott, és a nyár szerelmi szenvedélyben telik.

Ennek a 4 csillagjegynek boldogító változások kezdődnek az életében (fotó: Shutterstock)

Szűz

Mostanában eléggé nehézkesen alakultak a dolgaid, de még ez sem törte le önzetlen segítőkészségedet. Nos, az Ikrek havában végre megérkezik a jutalom is az univerzumtól! Lehet, hogy rögtön nem érzed meg a hatását, de a következő pár hét alatt lelkileg beérnek a dolgok, és te olyan döntéseket hozol majd, amikkel valóra váltod az álmaidat. Arra az egyre figyelj, hogy valóban, a lelked mélyén hidd el, hogy megérdemled a boldogságot!

Mérleg

A Mérleg számára nagyon komfortos az Ikrek havának energiája. Most nagy a szabadságvágyad, vágysz a változásra, hogy valami kimozdítson a megszokottból, a holtpontról, szívesen kapcsolódsz másokhoz, könnyen ismerkedsz. Érezheted, hogy a sors kegyeltje vagy, mert a szerencse mindenféle módon megmutatkozik most az életedben. Nagyon vonzó is vagy az ellenkező neműek számára, ezért az Ikrek hava valóra váltja a szerelmi vágyaidat!

Nyilas

Az elmúlt időszakban te is sok akadállyal szembesültél. Most fellélegezhetsz, az Ikrek hava pedig minden szempontból új kezdetet jelent a számodra. Sok mozgás, változás jön, felgyorsulnak az események az Ikrek gyors energiáinak következtében, de ez nagyon is a kedvedre lesz. Főleg, mivel most egy régi, nagy vágyad is teljesül majd!

Ez is érdekelhet

Ez a Tarot kártyád a csillagjegyed szerint - megmutatja az életfeladatod

A Tarot több mint jóskártya: az önismeret, sorselemzés eszköze. Minden csillagjegyhez tartozik egy Tarot kártya, ami ősi üzenetével felfedi a csillagjegy életfeladatát!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!