A pénteki telihold most különleges jelentőséggel bír, mert a részleges holdfogyatkozás hatására félárnyékos lesz, ami tovább növeli az erejét. A Skorpió jelében jön létre, és megvilágítja, mi az, ami már nem működik az életünkben, ami teher, ami felesleges, ami visszatart. Átellenben pedig a Bikában járó Nap, ami az életöröm, a szerelem, a bőség, az érzelmi biztonság energiáit hívja életre. Ez az ellentmondás nagy feszültséget jelez, ugyanakkor olyan lelki folyamatok elindítója lehet, amelyek hosszú távon a fejlődésünket és a boldogságunkat szolgálják.

4 csillagjegynek spirituális ébredést jelez a Skorpió telihold (fotó: Shutterstock)

Komoly felismerések az egyik oldalon, életenergia, örömre való nyitottság a másikon. Ez a bolygóállás segít kilépni azokból a régen berögzült, káros magatartási mintákból, amelyek gúzsba kötnek, és meggátolják, hogy új, spirituális felismeréseinket követő útra térjünk. Gondolkozzunk pozitívan, mert most bevonzhatjuk a vágyott dolgokat az életünkbe, pusztán a gondolat teremtő erejével. Ha vannak rejtett médiumi képességeid, most szembesülhetsz először ennek bizonyítékával.

Mindenki érezheti a pénteki félárnyékos telihold különleges hatását, 4 csillagjegynek pedig olyan felismeréseket hoz, amik a spirituális ébredés felé terelik őket.

Bika

Erőteljes felismerésekre jutsz, amik komoly átalakító erővel vannak rád. Egészen megdöbbentő erővel hat majd rád, hogy új megvilágításba kerülnek bizonyos kapcsolataid. Meglátod, mi az, amin változtatnod kell, és mi az, amit el kell fogadnod, vagy engedned.

Rák

Nem véletlen, hogy ma és az elkövetkező néhány napban szívesen vonulsz félre a világ zajától. A lelkedben fontos változások mennek végbe, amik hatására átértékeled a múlt eseményeit is. Új megvilágításban látod, ami téged foglalkoztat. Ennek a szembenézésnek lehetnek nehéz pillanatai, de összességében a lelki békédet szolgálja, és a spirituális ébredés felé vezető úton visz előre téged.

Hirdetés

Skorpió

A jegyedben születik meg a félárnyékos telihold, így rád lesz a legerőteljesebb hatással. Neked nem újdonság ez az átalakító erejű energia, ugyanakkor mégis tud még meglepetést okozni, mennyire látásmód kérdése, hogy megtalálod-e a boldogságot a pillanatban. Olyan felismerések érhetnek most, mintegy az égiek ajándékaként, amik a lelki békét hozzák el számodra.

Halak

Nagy érzelmi viharokat kelthet benned a félárnyékos Skorpió telihold. De amint ezek elcsitulnak, meglátod a mélyebb értelmet, a nagyobb összefüggést a kapcsolataidban, életed eseményeiben. A spiritualitás számodra a hétköznapokat átszövő valóság, és most nagyot lépsz előre a fejlődésben.

Ez is érdekelhet

Májusi kínai horoszkóp: izgalmas fordulatokat hoz a Kígyó hónapja

Mi minden vár az egyes csillagjegyekre a kínai asztrológia szerint? Május a Kígyó jegy uralma alá tartozik, ami komoly változásokat jelez!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!