Az Ikrek rátalál a válaszokra

A Skorpió hava az Ikrek számára is a számvetés ideje. A Skorpió havában rákényszerül, hogy választ adjon bizonyos nehéz kérdésekre, melyeket egyébként inkább elkerül. Meg fogsz lepődni, hogy ez is csak addig volt ijesztő, amíg oda nem értél… Jóval könnyedebben és magabiztosabban folytatod ezután az utadat, és a figyelmedet ismét a céljaidra fordítod.

4 csillagjegynek sorsszerű fordulatot hoz a Skorpió hava (fotó: Shutterstock)

A Rák jegynek szerelmet hozhat a Skorpió hava

Ha szerelemre, párkapcsolatra, örömre vágysz, az elkövetkező hetekben teljesülhet a kívánságod. Valódi áldást jeleznek a bolygók a Skorpió havában. Egyre magabiztosabb leszel, s könnyedén felhívod magadra a többiek figyelmét. Nem lehet téged nem észrevenni, mert ragyogsz, nagyon pozitív a kisugárzásod. Érdemes élned az új lehetőségekkel.

A Skorpió most merjen nagyot álmodni!

A Skorpió havával eljön a te időd. A jegyedben jár a Mars október második felében, és most ezt koronázza meg a Nap is: a bolygók csupa örömteli pillanatot jeleznek. Vajon felkészültél a sikerre, az ünneplésre? Amit szükséges, rombolj le az életedben, de csak azért, hogy alapjairól építhess egy sokkal szebb és jobb világot magadnak. Megkapod a lehetőségeket.

A Halak visszakapja a hitet a Skorpió havában

Hihetetlen belső erőt érezhetsz magadban mostantól. Nagyon vonzónak találnak téged a többiek, ezért ne lepődj meg, ha egyre többen keresik a társaságodat. A bolygók és a horoszkóp szerint bármit elérhetsz, bármit megvalósíthatsz, amit csak kigondolsz magadnak. Ez most az az időszak, amikor bátran merj igazán nagyot álmodni. Sikerülni fog minden!

Ez is érdekelhet

1 éves horoszkóp a Skorpióknak - október 23-án kezdetét veszi a Skorpió hava

A Skorpió jegyében születtél? A Nap október 23-án a jegyedbe lép, és közeleg a születésnapod, amivel egy új egyéves ciklus indul el az életedben. Mi jellemez a csillagjegyed szerint, és mi vár rád a következő esztendőben? Székelyhidi Ágnes asztrológus írásából megtudhatod!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!