A szinglik számára az Ikrek Vénusz nagyon intenzív tranzit lehet, pörgős és izgalmas, kalandokkal teli hónapot jelez. Fogadjuk el tehát a flörtölős, szabadságszerető energiát, és készüljünk fel egy kis szórakozásra. Az Ikrek energiái meglehetősen ingatagok lehetnek. Néhány problémás, konfliktusos kapcsolat véget is érhet ez alatt a tranzit során, mivel a flörtölés - még akkor is, ha ártatlan - komoly féltékenységhez is vezethet.

A Vénusz arra is utal, hogyan kezeljük pénzügyeinket, értékeinket és erőforrásainkat. A pénz ilyenkor könnyen jön, könnyen megy, de az Ikrek agyafúrtsága meglepően jó döntéseket hozhat.

4 csillagjegynek pénzügyi szerencsét és szerelmet hoz a Vénusz (fotó: Shutterstock)

Ikrek

Amikor a Vénusz áthalad a te jegyeden, tényleg minden arról szól, hogy élvezd az élet csodáit! Igazán intenzív társasági időszak Lesz ez számodra, sok időt töltesz a barátaiddal. Ha szingli vagy, koncentrálj arra, hogy olyan új emberekkel ismerkedj meg, akikkel megegyezik az érdeklődésed. Ha szingli vagy, most belép az életedbe a nagybetűs szerelem. Pénzügyekben pozitív fordulat várható!

Oroszlán

Ideális időszak arra, hogy kiengedd a gőzt, szabadjára engedd játékos, szórakoztató éned. Kedvességed, nagyvonalúságod nagyon vonzóvá tesz, és gyakorlatilag bárkit az ujjad köré csavarsz. Anyagi kérdésekben szerencsét hoz neked az Ikrek Vénusz.

Nyilas

A Vénusz nagyon boldog heteket fog biztosítani a párkapcsolatodban. Egy érdekes új találkozást hoz, ha jelenleg egyedülálló vagy! Élj a pillanatnak, mert ez a spontaneitás most nagy boldogsághoz vezet. A munkában nagy szerencse ér.

Hirdetés

Vízöntő

Ez a tranzit lendületet ad kreativitásodnak és a szerelmi életednek is. Ha egyedülálló vagy, ez a tökéletes alkalom az ismerkedésre, különösen, ha nyitott tudsz maradni azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú emberrel szeretnél találkozni. Pénzügyekben is megmutatkozik a szerencse.

Ez is érdekelhet

A hétvége horoszkópja április 15-16.: boldogságot hoz ez a két nap

Az égi folyamatok nagyon kedvezően hatnak ránk, szombaton még lehet egy kis feszültség, de vasárnap igazán ki tudunk kapcsolódni és töltődni. A hétvége horoszkópja következik Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!