Bika

Számodra csupa kedvező folyamat látható a Szűz havában! Remek konstellációk segítenek a boldogulásban-. Ráadásul szeptember 4-én bolygód, a Vénusz is elindul előre, amivel felteszi az i-re apontot: ekkorra beérnek az erőfeszítéseid, és a szerencse is melléd áll.

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas szerencsét hoz a Szűz hava (fotó: Shutterstock)

Szűz

Eljött a te időd! A Nap belép a jegyedbe, ami egészen személyes szinten hoz kiteljesedést, megújulást. A komoly terveket most kezdd el valóra váltani, mert most minden adott ahhoz, hogy igazán szerencsésnek érezhesd magad.

Nyilas

Az égi folyamatok szerint végre rendeződhetnek az anyagi ügyeid! Nagyon szerencsés periódus veszi kezdetét, amikor szerencsés lehetőségeid lesznek: vagy jobban fizető munkát kapsz, vagy a jelenlegi állásodban emelnek a fizetéseden, vagy konkrét nyereményt kapsz, ami nagyon komoly segítséget jelent. Így, vagy úgy, de nagy hatalmas szerencse ér!

Bak

Nagyon szerencsésen alakul számodra ez az időszak! Gyakorlatilag mindenben siker vár, amibe belevágsz. Most nagyon jól méred fel a körülményeket, és éppen jókor lépsz, jó ütemben kezdeményezel. A magánéletben is boldogság vár: rendeződik eg yolyan kapcsolat, ami az utóbbi időben sok kérdést felvetett. Boldogság, szerencse a pénzügyekben: elégedett leszel!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!