Kos

Most minden rólad szól! A Merkúr a te jegyedben halad előre, épp ezért az elmúlt időszakban fokozottan érezhetted a gátló hatását is. Nehezen jöttek össze a dolgok, igaz? Nos, ennek vet véget, hogy végre direktbe fordul a Merkúr. Úgy fogod magad érezni, mint a gátfutó, aki sorra ugorja meg az akadályokat! Semmi sem állíthat meg.

A Merkúr direktbe fordul, és végre előre lendíti az ügyeinket (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

Te a tűz-elem szülötte vagy, akárcsak a Kos, aminek energiáit most felveszi a Merkúr. Végre előrehalad, és visszaigazolja mindazt, amiben talán már elkezdtél kételkedni. Pedig de, igazad van, és azt kell csinálni, amit elkezdtél. Vidd végig a terveidet, és nagy sikert aratsz! Pénzügyileg is rendbetesz a direkt Merkúr.

Mérleg

Vége a töprengésnek, hezitálásnak, forgolódásnak, mostantól tudni fogod, mit kell tenned. Hihetetlenül jó hatással van rád a direkt Merkúr, pláne, hogy a határozott Kos jegyében halad. A Kos maga a kezdeményezőerő, és most neked sem lesz gondod azzal, hogy megvalósíts, amit csak akarsz. Új időszámítás veszi kezdetét számodra.

Nyilas

Te is tűz-elemű vagy, ráadásul a Merkúr energiáira különösen fogékony. Azt fogod érzékelni, hogy mintha folyamatosan pattannának el azok a szálak, amik eddig visszafogtak, lekötöttek. Komoly frusztrációt okozott az elmúlt hetekben, hogy bármerre léptél volna, falakba ütköztél. Ennek vet véget a Merkúr direktbe fordulása. Nagyon sok szerencsés helyzet következik.

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. április 27-28.: Fontos felismerések, örömteli lehetőségek

Nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók az utolsó áprilisi hétvégére. Használd az alkalmat töltődésre, jókedvere, lazításra, vidámságra. Most a pozitív és optimista emberek társaságában érdemes tölteni az időt.

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!