Május 13-án a Nap az Uránusszal, 18-án a Vénusz az Uránusszal, a Nap a Jupiterrel, 23-án a Vénusz a Jupiterrel, 31-én a Merkúr az Uránusszal fog együttállni a Bikában. Ez sokkoló lehet. Már csak azért is, mert a Bika stabilitást kiszámíthatóságot és tervezhetőséget vár. Nem szereti a váratlan szituációkat. Kiborul, ha hirtelen kell reagálnia. Utálja, ha sürgetik. Akkor is, ha az idő sürgeti.

Ezek a bolygóegyüttállások nem csak a Bikákat érintik rosszul, hanem mindannyiunkat, mert stabilitásra, kiszámíthatóságra és tervezhetőségre vágyunk. Ráadásul az együttállások hatását már most érezhetjük. És még június elejére is "áthallatszik".
Mint mindig, most is sorba vesszük, hogy kinek hol kell rugalmasnak, optimistának és ébernek lennie.
Kezdjük a Bikával, aki a leginkább érintett!

BIKA

Edzésben vagy, mert az április végi Jupiter-Uránusz együttállás már próbára tette az éberségedet. A mostani sorozat emlékeztető. Nem lankadhat az éberséged. Miközben semmit, de tényleg semmit sem szabad személyes kiszúrásnak tekintened. A legfontosabb a testi épségedre vigyázni. Legyél óvatos a közlekedésben, és az irodában, otthon, az üzletben is! Lassan mozogj, és ne kalandozz el!

Május 13-tól együttállások sorozata veszi kezdetét (fotó: Shutterstock)

IKREK

Az együttállás-sorozatban bolygód, a Merkúr is érintett. Május 15-én lép a Bikába, és szép lassan csatlakozik a többi bolygóhoz. Ez rád olyan hatással lesz, mint amikor az utcán látsz egy balhét, és a kíváncsiság odahajt. Megnézed, hogy mi zajlik. És ha kellően bölcs vagy, akkor nem folysz bele. Kívülállóként kellene szemlélned az eseményeket. És a véleményedet meg kéne tartanod magadnak…

RÁK

Erre nem lehet felkészülni, de sejteni lehet, hogy milyen területen kell rugalmasnak, optimistának és ébernek lenned. Nálad a barátaidat, ill. a baráti kapcsolataidat viselheti meg az együttállás sorozat. Lehet, hogy valaki bajba kerül. Lehet, hogy neked lenne szükséged segítségre. Mindkét esetben tartsd szem előtt, hogy nem kell a másik helyett megoldást találni. Inkább támogatni, és drukkolni neki.

Hirdetés

OROSZLÁN

Már egy ideje érzed a változás szelét a munkádban. A karriered egyértelműen felfelé ível. De ennek ára van. Az együttállások szerint erre nem mehet rá az egészséged, a magánéleted és a párkapcsolatod sem. Muszáj szem előtt tartanod a kulcsszereplőt: önmagadat. Vagyis nélküled semmi sem sikerül. Lassíts, sőt ülj le! Igyál meg egy teát, vagy kávét! És tudd, hogy nem maradsz le semmiről!

SZŰZ

Szeretnéd megtervezni a jövőt, de erre nem adnak lehetőséget az égi folyamatok. Olyan, mintha tesztelnék a rugalmasságodat, optimizmusodat és éberségedet. Nagy valószínűséggel továbbtanulásra adódik esélyed. Ahhoz, hogy észre vedd, és élj vele, nyitott szemmel és füllel kell közlekedned. Mivel a képzés külfölddel kapcsolódhat, még inkább próbára lesz téve a nyitottságod és vállalkozó kedved.

MÉRLEG

Ne ijedj meg! Hitel, kölcsön, veszteség, lemondás, örökség kerülhet terítékre az együttállás-sorozat szerint. Ne sajnáld magad, ha bármit, vagy bárkit el kell engedned! Az élet úgy működik, hogy valami elkezdődik, eléri a csúcspontját, majd hanyatlani kezd, és végül garantáltan véget ér. Gyermeki naivitás lenne azt hinni, hogy mindig mindent birtokolhatsz. Fel kell nőnöd. Akkor is, ha ez fájdalmas.

SKORPIÓ

Ugye, te már nem lepődsz meg semmin? Kezdesz hozzászokni ahhoz, hogy az emberek totál kiszámíthatatlanul viselkednek. Még azok is, akikről azt hitted, hogy ismered. A május 13-tól 31-ig tartó bolygóegyüttállás sorozat mégis hozhat váratlan szituációkat. Sokat segíthet, ha egyrészt megőrzöd a humorérzékedet. Másrészt nem reagálsz elhamarkodottan! Mindkettőben zseniális tudsz lenni…

NYILAS

Jegyváltás előtt áll bolygód, a Jupiter. Pont ezért érint még érzékenyebben a bolygóegyüttállás sorozat. Gyűlik benned a feszültség. Különösen a munkahelyeden viseled rosszul a nehézkes embereket. Tudd, hogy hiába mosolyogsz, látszik rajtad, hogy idegesít a másik lassúsága! Jobb, ha kimondod, hogy te gyorsabb megoldást vársz és/vagy keresel. Ettől van esélye a másiknak kapcsolni, és felpörögni.

BAK

Mindaz, amit eddig elítéltél, most téged "kísért meg". Nincs szó illegális, törvénytelen, tisztességtelen dolgokról. Sokkal inkább a lelkes gyermeknek, az optimista vállalkozónak és az éber életigenlőnek kellene előbújnia belőled. Nem tudsz felkészülni arra, ami most jön. Pont azért, hogy megtapasztald, milyen nagyszerű meglátni, és megragadni azokat a lehetőségeket, amelyeket az élet kínál.

Ez is érdekelhet

Indul az átalakulás második szakasza: a Plútó a Vízöntő jegyébe lép 2024.

Szinte mindenki érzi, hogy a régi világnak végleg vége. Természetesen vannak értékek, amelyeket át kellene menteni az új világba. De nagy kérdés, hogy ez lehetséges-e, illetve milyen mértékben. Több összeesküvés elmélet kering. Mindenki a hite szerint adhat teret ezeknek. Mi most fikciók helyett végig vesszük, hogy mit hoz a Plútó a 12 jegynek.

Tovább olvasom

VÍZÖNTŐ

Ahogy másoknak, úgy neked is fontos, hogy a családodban egyetértés legyen. Úgy tűnik pont ezt "támadja meg" a bolygóegyüttállás sorozat, amely az egész májusodat, sőt a júniusod elejét is felkavarja. Nem tudsz, és nem is kell békebírónak lenned. Sajnos annak sincs túl sok esélye, hogy te ne keveredj nézeteltérésbe valamelyik rokonoddal. Jó lenne, ha nem vennéd fel a kesztyűt. Maradj passzív!

HALAK

Szép dolog az együttérzés. Az is dicsérendő, hogy meghallgatsz mindenkit. Ám a mostani bolygóegyüttállások azt ajánlják, hogy maradj csendben! Ne nyilváníts véleményt, és ne adj tanácsot! Rengeteg új információ és körülmény jön még. Amennyiben túl korán nyitod ki a szádat, alul maradhatsz. Akkor is, ha ez nem verseny. Sokat tanulhatsz a hallgatás által. Figyelj éberen!

KOS

Hiába hiszed magadról, hogy nem vagy anyagias. Az elmúlt hónapok, hetek alatt többször került a fókuszodba a pénz. Szeretnél jobban élni. Szeretnél többet keresni. Ez normális. Csupán arra kell ügyelned, hogy ne válj függővé! Nem szabad a hangulatodnak, a közérzetednek attól függenie, hogy mennyi pénzből gazdálkodhatsz. Persze könnyű ezt mondani. Kivitelezni már nem ilyen könnyű…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!