Kos éves horoszkóp 2023

Az új esztendő igazán jelentőségteljes lesz a számodra,sok területen számíthatsz változásra. Fókuszálj mindig az adott feladatra, ne szaladj túlságosan előre, hagyj mindenre időt és energiát. Ha van párkapcsolatod, akkor fontos, hogy adj elég mozgásteret a másiknak, különben a párod függetlenségvágya okozhat feszültséget. Szerencsére a gondok elsimulnak, és a köztetek lévő kötelék erősebb lesz, mint valaha. Ha szingli vagy, egy olyan társat sodor az utadba a sors, aki tökéletesen passzol hozzád mindenben. Kérdés, hogy az ego-harcokkal mit tudtok kezdeni… A karrier szempontjából 2023 életed legsikeresebb éve lesz! Május 16-án Jupiter belép a Bikába és bőséges bevételt hoz neked 2024 május végéig. A Jupiter stabilitást, jólétet és elégedettséget szimbolizál. Természetesen ezért neked is tenned kell ahhoz, de az égiektől megkapod a legnagyobb támogatást!

Ez is érdekelhet

Kos éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

Vajon mi vár rád az új esztendőben, ha a Kos jegyében születtél? 2023-as éves horoszkópunkból minden fontos részletet megtudhatsz! Erre készülj az új évben!

Tovább olvasom

Bika éves horoszkóp 2023

Bár az év eleje még tartogat számodra kihívásokat, amikor a Jupiter május közepén belép a jegyedbe, szinte egy csapásra megoldódnak gondjaid. Ez a szerelemre is igaz: a szingli Bika 2023 januárjában olyan embereket vonz be, akikkel azonnal meglesz az összhang, de már februárban kiderülhet, hogy mégse olyan ideális az összkép. A sors azonban rövidesen kárpótol, és nyárra biztosan elhozza a nagy szerelmet! Ha már régóta párkapcsolatban élsz, akkor év elején egy fontos kérdésben nem tutdok dűlőre jutni, márciusra azonban rátaláltok a "közös nevezőre", és helyreáll a teljes harmónia. A munkában az év elején mintha minden befagyna: nem tudsz továbblépni, nem kapsz esélyt, hogy megmutasd, mire vagy képes. Semmiképp se türelmetlenkedj! Sőt örülj neki, mert a jelenlegi szinten van még mit tanulnod. Ez egy "vihar előtti csend" jó értelemben, ugyanis márciustól új dimenziók nyílnak meg előtted. Májusban Jupiter, a Nagy szerencse bolygója belép a Bikába, és elindul egy szerencsés 12 hónapos ciklus!

Ez is érdekelhet

Bika éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

A bolygók jelzése szerint igazán szerencsés év vár a Bika jegy szülötteire. Az éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül! Milyen szerencsés lehetőségeket jeleznek a bolygók és mire figyelmeztetnek?

Tovább olvasom

Ikrek éves horoszkóp 2023

Nagyszerű év vár rád, ami egy fontos felismerést hoz: az új esztendőben meg kell tapasztalnod, hogy nem mindent kontrollálhatsz, nem mindent irányíthatsz. Minél hamarabb felismered ezt, annál jobb. Ha engedsz, nem veszíthetsz, hanem nyersz, vagyis a saját érdekedben engedd, hogy a sors világítsa meg az utat előtted! Meglátod, egészen egyértelmű jeleket fogsz kapni. Így lesz nagyszerű az új éved. A szingli Ikrek az első negyedévben igencsak lendületes a jegyében járó Mars hatására, de kevés olyan jelentkező akad, aki bírja a tempót… A nagy szerelemre valószínűleg őszig várni kell, de megéri türelmesnek lenni, mert ekkor egy olyan személy lép be az életedbe, akire mindig is vártál. A párkapcsolatban élő Ikrekkel sem könnyű március 24-ig: ekkor azonban a Mars jegyet vált, és a társad fellélegezhet, "visszakapja" a régi kedves párját… A munkában 2023 meghozza azt az áttörést, amiért évek óta dolgozol. Március 7-én a Szaturnusz jegyváltása azt jelzi, hogy a következő években nem maradsz munka nélkül. Sőt, komolyabb pozíció vár rád több felelősséggel. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura nem csak azt jelenti, hogy eljött ennek az ideje, hanem azt is, hogy még fegyelmezettebben kell beosztanod az idődet.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

Ikrek éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

Mi minden vár az Ikrek jegy szülöttjére az újévben? A 2023-as éves horoszkópból megtudhatod, hogyan hatnak rád a bolygók a következő esztendőben!

Tovább olvasom
Mit ígérnek neked a bolygók 2023-ra? (fotó: Shutterstock)

Rák éves horoszkóp 2023

2023-ban olyan dimenziók nyílnak meg előtted, amelyeket eddig nem ismertél. Szintet léphetsz, ha képzed magad. A párkapcsolatodban gondot okozhat, hogy a párod külföldre akar menni, utazást, munkát, tanulást tervez. Ettől te megijedhetsz, mert nem látod sem aktuálisnak, sem kivitelezhetőnek. Meg kell vizsgálnod, hogy tudsz-e közös jövőt tervezni vele. A döntés a te kezedben van. Fontos, hogy ne a félelem legyen a motivációd ebben, és más témában sem! Ha szingli vagy, akkor régi tervedet váltod valóra egy külföldi utazással. Ez egy sors fordító élmény lesz. Az út során megismerkedhetsz valakivel, akit neked szánt a sors. 2023 május közepéig annyi munka szakad a nyakadba, hogy úgy érzed, nem bírod tovább. Könnyen lerobbanhatsz, amit jelnek fogsz fel. Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsét hoz neked, ha változtatni akarsz. Az év második felében valóra válthatod a terveid.

Ez is érdekelhet

Rák éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

A Rák életében komoly fordulatok várhatóak a következő esztendőben. Mire számíthatsz a szerelem, karrier és egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból megtudhatod!

Tovább olvasom

Oroszlán éves horoszkóp 2023

2023 pezsgő év lesz számodra. Életed több területén is számíthatsz újdonságokra. Mindez igazolja, hogy jó úton jársz, akkor is, ha elsőre nem minden fog tetszeni. Őszre rájössz, hogy ez minőségi változás. Csupán kellő bátorságra és vállalkozó szellemre van szükséged, hogy a kínálkozó lehetőségeket meg tudd ragadni! Ha párkapcsolatban élsz, 2023-ban hatalmas változást jeleznek a bolygók. Március 23-án a Plútó jegyváltása, majd május 10-én a Mars Oroszlánba lépése nem kímél titeket. A mélypont május 21-én lesz. Előtte és utána egy héttel vigyáznotok kell a törékeny harmóniára. Nem tragédia, ha nem gondolkodtok egyformán, de mindig törekedjetek az álláspontok közelítésére! Ősztől egyre békésebb hónapok jönnek, és az évet harmóniában zárjátok. A szingli Oroszlánt 2023-ban olyan emberrel hozza össze a sors, aki minden régebbi elképelését, elvárását felülírja. Nagy nevetéseket, nagy utazásokat ígérnek a bolygók, ha a májusi hónapot átvészelitek viták és szakítás nélkül.

Ez is érdekelhet

Oroszlán éves horoszkóp 2023: Szerelem, karrier, egészség

Eseménydús év vár az Oroszlán jegy szülötteire! Nagyon jó lehetőségeket hoz 2023 a szerelemben és a karrierben is. Éves horoszkóp következik minden fontos részlettel.

Tovább olvasom

Szűz éves horoszkóp 2023

2023-ban a sors kezében leszel. Ez nem jelent rosszat. Inkább azt, hogy az elmúlt évek, évtizedek munkájának gyümölcsét kezdheted szüretelni. Amennyiben nem leszel elégedett az eredménnyel, még változtathatsz. Minél merészebben változtatsz, annál hamarabb fogod látni a sikert. Ha párkapcsolatban élsz, a Szaturnusz március 7-től, a Jupiter május 16-tól tartóssá és erőssé teszi a szövetségeteket. A többi rajtatok múlik: összeköltözés, esküvő, gyerekvállalás, bármi közös. Ha szingli vagy, március 7. után Szaturnusz, a nagy sors bolygója sorsszerű találkozást ígér. Ez az ember nem fog elsőre tetszeni, de idővel egyre közelebb engeded magadhoz. Május 16. után Jupiter ezt a kapcsolatot elmélyítheti, vagy egy másik embert hozhat eléd.

Ez is érdekelhet

Szűz éves horoszkóp 2023: szerelem, karrier, egészség

Vajon milyen évet jeleznek a bolygók 2023-ra a Szűz jelében születetteknek? Mi mindenre számíthatnak a párkapcsolatban, a szerelemben, munkában, karrierben? És hogyan alakul az egészségük? Minden fontos tudnivaló kiderül az éves horoszkópból.

Tovább olvasom

Mérleg éves horoszkóp 2023

A 2023-as év több területen új kihívások elé állíthat téged. A március és a május hónap különösen fordulatosnak látszik a bolygók szerint. Ha párkapcsolatban élsz, május 15-ig türelmesebbnek kell lenned a másikkal. A szerelmed túlzottal leterhelt, és iszonyatosan feszült lesz, baleset érheti vagy lebetegedhet. Május 16-tól elmúlik ez a nehéz időszak nála és a kapcsolatotokban. Közben bármikor megkérheti a kezedet, ha még nem tette meg, vagy komolyabbra fordulhat, szintet léphet a szövetségetek. Ha szingli vagy, 2023 elején több jelentkező is akad, aki veled akar találkozni. Ez a bőség zavara lesz. Tényleg zavarba ejtőnek is érzed a nagyszámú érdeklődést. A bolygók azt javasolják, egyelőre ne zárj ki senkit! Május 15-ig kiderül, kivel érdemes komolyabbra fűznöd a kapcsolatot. Idő kell hozzá, hogy kialakuljon a kölcsönös tisztelet, tolerancia, vonzalom, érzés. A március pedig a karriered szempontjából lesz fordulópont. Lezárul egy bizonytalan időszak, és elindul egy új, kiszámíthatóbb.

Ez is érdekelhet

Mérleg éves horoszkóp 2023: fordulatokat hoz az új év

Számtalan változást, de eredményeket és bőséget is jeleznek a bolygók a Mérleg jegyében születetteknek. S vajon mi mindenre számíthatnak az új esztendőben? Az éves horoszkópból fény derül a legfontosabb kérdésekre.

Tovább olvasom

Skorpió éves horoszkóp 2023

2023-ban ambivalens hatások érhetnek. Lesznek olyan égi események, amelyek kifejezetten kedveznek neked, és lesznek olyanok, amelyektől megijedhetsz. Szerencsére az előbbi dominánsabbnak ígérkezik. Ha párkapcsolatban élsz, a kapcsolatotok szintet fog lépni 2023-ban. Akkor is, ha már együtt éltek, és akkor is, ha még nem. Akkor is, ha van már gyermeketek, és akkor is, ha még nincs. A Jupiter május 16-án jegyet vált, és elindít egy áldott időszakot, ami 2024 júniusáig tart. Ha szingli vagy, 2023-ban találkozni fogsz álmaid szerelmével. Május 16-tól olyan embert hoz eléd a sors, aki méltó társad lesz. Ez egy tartós, komoly, legális, értékes kapcsolat lehet. 2023 májusának közepéig "üsd a vasat, amíg forró"! Fantasztikus lehetőségek jönnek veled szembe. Bátorságra lesz szükséged viszont, hogy élj is velük. Illetve nem lesz könnyű választanod, hogy melyikre mondj igent, mivel rengeteg új ajtó nyílik ki előtted. Hosszú évek munkája, tanulása, szorgalma érik be az új évben. Május közepétől év végéig abból fogsz jól keresni, amit addig bevállalsz.

Ez is érdekelhet

Skorpió éves horoszkóp 2023: különleges fordulatot hoz az új év

Izgalmas esztendő elé néz a Skorpió jegy szülötte. Vajon mi minden vár rá a szerelemben, karrierben, egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból minden fontos részlet kiderül!

Tovább olvasom

Nyilas éves horoszkóp 2023

2023 előnyös folyamatokat indít el az életed több területén. Érdemes év közben többször emlékeztetned magadat arra, hogy ez az egész olyan, mint a biciklizés: amint abbahagyod a tekerést, leállsz! Tehát akkor is kell dolgoznod, ha elértél egy célt… Ha van párod, 2023 nagyszerű hangulatban indul nálatok. A nehéz körülmények ellenére mindketten bizakodóan vágtok bele az új évbe. Ez a lelkesedés márciusig tart, utána a párod elkezd aggodalmaskodni. Sok türelemre lesz szükséged. Ám a gondok elsimulnak, és a nyár már teljes harmóniában telik. Ha szingli vagy, 2023 első negyedévében optimistán nézel a jövőbe, és ennek megfelelően lelkesen veted bele a magad a párkeresésbe. Márciustól több lelombozott emberrel lesz dolgod. Nem érted, mi ez a tömeges pesszimizmus. Leállhatsz a párkereséssel. Ősztől feltöltődve, újult erővel veted bele magad a társkeresésbe. Ha lesz elég türelmed, év végére megtalálhatod az "emberedet". A munka területén óriási változásokra kell felkészülnöd. Május 16-án Jupiter jegyet vált, és jövő év júniusáig álmaid állását hozza eléd tálcán. Anyagilag is megéri váltani, de nem szabad semmit elsietned.

Ez is érdekelhet

Nyilas éves horoszkóp 2023: különleges lehetőséget jeleznek a bolygók

Csodás lehetőségeket tartogat a következő év a Nyilas jegy szülöttének. Mi minden vár rá a szerelemben, a munka, vagy az egészség területén? A 2023-as éves horoszkópból minden kiderül!

Tovább olvasom

Bak éves horoszkóp 2023

2023-ban elébe mehetsz a változásoknak. Arra kell ügyelned, hogy életed jól prosperáló területeit ne bolygasd meg. Ha párkapcsolatban élsz, akkor igazán és végleg el kellene döntened, hogy mit akarsz. A párod addig lesz ingerlékeny és hisztis, amíg benned meg nem születik a teljes elköteleződés. Ha szingli vagy, akkor önmagadat is megleped 2023-ban! Lehet, hogy eddig elzárkóztál és/vagy elítéltél valamit, amit idén bevállalsz. Változtatsz a külsődön, az ismerkedés felületén, és valójában bármin, amit eddig megfelelőnek gondoltál. Nyárra visszatérsz önmagadhoz, de a nyitottságot megőrzöd, és így rád is talál a nagybetűs szerelem. A munkával kapcsolatosan eleinte megrekedve érezheted magad. Pedig inkább arról van szó, hogy neked 2023 nem a munkádban és az anyagi helyzetedben hoz újdonságot, hanem a hozzáállásodban. Plútó március végén kilép, majd június elején visszalép a Bakba. Ez önmagad átértékelését szimbolizálja. Nem kell megváltoznod, nem kell másképp csinálnod a dolgaidat. Egyszerűen engedd, hogy megérj!

Ez is érdekelhet

Bak éves horoszkóp 2023: hatalmas felismeréseket hoz az új év

Lehetséges, hogy a Bak úgy érzi, mintha semmi sem történne vele 2023-ban, de ez így nem igaz. Nagyon mély és komoly felismeréseket hoz az új esztendő, melyeket a jövőjét határozzák meg. S mi mindenre számíthat valójában? Az éves horoszkópból minden fontos részletre fény derül.

Tovább olvasom

Vízöntő éves horoszkóp 2023

2023 eddig nem tapasztalt újítás lehetőségét mutatja neked. Plútó, a gyökeres változások bolygója március 23. és június 10. között jár majd a Vízöntőben. Ezt követően átértékelheted a tapasztalataidat. Ha párkapcsolatban élsz, utólag szerencsének fogod nevezni azt az eltérő hullámzást, ami 2023-ban jellemez benneteket. Hol te, hol a párod lesz mélyponton. Figyelnetek kell egymásra, és amikor a másik feladná, akkor kell gyengédnek és toleránsnak lennetek. Megerősödve kerültök ki ebből a hullámvölgyből! Ha szingli vagy, március 23. és június 10. között más módon fogod keresni a nagy őt. Ez megdöbbentően új élményeket hoz. Kicsit megijedhetsz és visszabújhatsz a csigaházadba június 11. után. Semmit és senkit ne erőltess magadra! Ebben az évben fokozottan ügyelj arra, hogy önmagadat add! Csakis ez hozhatja ela szerelmet számodra - de ha így teszel, biztos a siker! 2023 elején el sem tudod képzelni, milyen nagyszerű lehetőségeket kapsz munka, karrier, egzisztencia terén ebben az évben. Márciustól egyre több jelet kapsz, ami az előrelépésedet "sürgeti". Amennyiben mersz lépni, októbertől sokkal jobban fogsz keresni.

Ez is érdekelhet

Vízöntő éves horoszkóp 2023: a változás elkerülhetetelen

A Vízöntő teljesen átértékeli az életét 2023-ban. Az új év nagyon fontos új szokásokat, változtatást hoz a jegy szülöttének. A változások az élete valamennyi területét érhetik épp úgy, mint a párkapcsolatot, a munkát, de az egészséget is. Vajon mit jelez az éves horoszkóp? Íme minden igazán fontos tudnivaló.

Tovább olvasom

Halak éves horoszkóp 2023

2023. március 7-én Szaturnusz 29 év után belép a Halakba. Ezzel elindul egy újabb két és fél éves új ciklus, amelynek hatására elcsendesedsz, megkomolyodsz és gyakran merengsz az élet nagy kérdésein. Ha párkapcsolatban élsz, álmosan és lassan indul az évetek. Majd Szaturnusz március 7-én belép a Halakba, és szinte azonnal megkomolyodsz. A párod furcsállhatja, hogy nem igényled a pörgést, nem kívánkozol zajos tömegbe. Nyugtasd meg, hogy nincs bajod vele! Összezördülhettek július végén, augusztusban vagy október elején, de az év végére elül a vihar, és ti továbbra is együtt, nagy szeretetben lesztek. ha szingli vagy, vége a komolytalankodásnak. A belső változások más kaliberű embereket vonzanak be az életedbe. Lelassulsz, és türelmesebb leszel. Egy lassan formálódó szerelem kezdődhet az életedben. A munkát illetően 2023-ban nem érdemes ugrálnod. Nem kell félned, mert folyamatosan segít valamelyik bolygó, de sok múlik a hozzáállásodon. A derűlátás rengeteget javít az esélyeiden. Eddig is így volt, de 2023-ban különösen.

Ez is érdekelhet

Halak éves horoszkóp 2023: ez egy valóban komoly év lesz

Valódi szemléletváltást jeleznek a bolygó a Halak jelében születetteknek. Eddig sem voltak komolytalanok, de 2023-ban még inkább megmutatják, mennyire felelősen élik az életüket. S vajon mi minden vár rájuk az új esztendőben? Az éves horoszkópból minden igazán fontos részletet megtudhatnak.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!