Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A mai napon pontos a Jupiter-Uránusz együttállása, ami hatalmas felismeréseket, véletlenszerűnek tűnő fordulatokat hoz, és egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Ma töltődj, pihenj, és figyeljen befelé is, a hirtelen támadó ötletekre.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Hirdetés

Vasárnap a te jegyedben áll együtt a Jupiter és az Uránusz, de nemcsak a mai napon, hanem egészen nyárig éreztetni fogja hatását. Most olyan események indulhatnak el, amik az egész életedre hatással lesznek, akkor is, ha elsőre nem látszódik a jelentőségük. Figyelj az intuíciódra!

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hiába érzel fáradtságot, enerváltságot, mozgásra szüksége van a szervezetednek. Vegyél hát erőt magadon és mozogj, lehetőleg minél aktívabban. Azt fogod tapasztalni, hogy nemhogy nem fáradsz el, de azt érzed, egyre csak töltődsz és töltődsz. Ez a a vasárnapod nagy trükkje!

Ikrek havi horoszkóp

A napi horoszkóp szerint vasárnap hatalmas energiák hatnak ránk (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap egy helyzetben nagyon erősen kikívánkozik belőled a vélemény, de számolj azzal, ha engedsz a csábításnak, azzal kiszabadítasz egy szellemet a palackból. Könnyen lehet ugyanis, hogy amit mondasz, végül nagy vihart kavar.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma történhet valami, aminek szimbolikus ereje van és amely szinte sarokpontja lehet a jövőbeli terveidnek. Talán ez a dátum lesz az, melyet érdemes megjegyezned. Lehet, hogy azonnal nem látszik az események jelentősége, de később majd megmutatkozik.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap az Univerzum jeleket küldhet ön felé a környezetében zajló eseményeken keresztül, vagy az embereken keresztül, akik kapcsolatba kerülnek önnel. Az már az ön feladata, hogy megfejtse ezeket! Figyeljen jól, legyen nyitott és ne feledje, gyakran ami előttünk van, az nem pontosan az, aminek látszik.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Megrendülhet a biztosnak hitt alap: Jupiter-Uránusz együttállás, 2024. 04. 21.

2024. április 21-én Jupiter és Uránusz együttáll a Bikában. Legutóbb 1941-ben találkozott a Jupiter az Uránusszal a Bikában. Alapszabály az asztrológiában: minél ritkább egy konstelláció, annál nagyobb jelentőséggel bír. Most olyan felismeréseink lehetnek, amik a biztos alapot rendítik meg, és ezzel adnak új esélyt. Legyünk tisztában vele, hogy nem kicsi a tét, sem egyéni, sem kollektív szinten... Horoszkóp a 12 csillagjegynek Székelyhidi Ágnes asztrológustól.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap, a Jupiter-Uránusz együttállás idején ráláthatsz egy összefüggésre, különösen akkor, ha nem csak a felszínt figyeled magad körül, hanem megpróbálsz a dolgok mögé is belátni. Kérdezősködj, beszélgess és légy nyitott az új információk befogadására.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Vasárnap valaki manipulálni akar majd, de veled ez nem fog menni. Ügyelj ugyanakkor arra, hogy mikor visszavered a támadást, akkor légy tapintatos, kíméletes, de egyben határozott is. Mindenképpen neheztelni fog rád az illető, de ezzel nem kell törődnöd.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Most hajlamos leszel a szokottnál keményebben fogalmazni. Sőt régi ügyeket is felhánytorgathatsz, ami garantáltan vitába torkollik. Ehelyett inkább kérdezz! Ha őszinte odafordulással beszélgetsz a másikkal, akkor egészen biztos megnyílik neked.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

Nem egyszerű ezen a héten elkerülni a konfliktusokat, pedig most mindennél fontosabb lenne megőrizni a békét, a harmóniát. A horoszkóp támogat a bölcs döntésekben.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Vasárnap nagyon erősen megszólal a belső hangod. Egy megérzés bukkanhat fel a tudatodban. Ne vedd félvállról a dolgot! Az életedben most egy nagy változás készülődhet, egy gészen új lehetőség épp befordulni készül a sarkon.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap a gondolataidat egy körvonalazódó terv, egy sugallat kötheti le, amely elindíthat téged egy új úton. Bármi is legyen ez, figyelj a most felmerülő részletkérdésekre. Lehet, hogy most alkotod meg azt a jövőt, amely majd mindent megváltoztat körülötted.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Nagyon erős intuíciót tapasztalhatsz a Jupiter-Uránusz együttállás idején. Relaxálj ma, és ha szoktál meditálni, ma is keríts rá sort. Nagyon jó, előremutató gondolataid lehetnek. Legyél ma sokat azokkal, akiket szeretsz.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!