Ez a bolygóállás segíti, hogy összeszedd az energiáidat, és a változás útjára lépj. Az elmúlt időszak nehézségeit magunk mögött kell hagyni, hogy valóban képesek legyünk a jövőnkre koncentrálni. 4 csillagjegy nagy segítséget kap ehhez az univerzumtól. Az Oroszlán telihold tisztánlátást hoz nekik, és rálelhetnek az erőre, ami a változáshoz szükséges.

Bika

Ha úgy érzed, kicsit elvesztél, vagy kényes helyzetben vagy, és nem tudod, hogyan dönts, az Oroszlán telihold idején és az azt követő néhány napban rátalálhatsz a válaszokra. Felismerheted, hogy mire vágysz igazán, ez pedig felszabadítólag fog hatni rád az elmúlt bizonytalan időszak után. Vizualizáld a vágyaidat, képzeld el, ahogy beteljesülnek, hogy működésbe léphessen a Vonzás törvénye az életedben. Hidd el, most bármit elérhetsz!

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán telihold alatt (fotó: Shutterstock)

Oroszlán

Hatalmas energiát ad neked az Oroszlán telihold! Felszabadító erejű felismeréseid lehetnek, és olyan események, véletlen egybeesések adódhatnak most, amik a lelki fejlődésed szolgálják. Ha régóta "dolgozik benned" egy kérdés, időről időre feldobja eléd az élet, és eddig hiába kutattál válaszokért, most megáld az univerzum a bizonyosság érzésével, és határozott választ tudsz adni a kérdésre. A következő napok egy új életszakasz kezdetét jelzik neked.

Skorpió

Jót tesz neked az Oroszlán napfényes energiája, mert kirángat abból a kissé befelé fordult állapotból. A Skorpió az átalakulás és regenerálódás jegye, benned is nagy erők dolgoznak, csak tudnod kell jól használni őket. Az Oroszlán telihold felszabadítja benned a boldogság erőit.

Nyilas

A múlttal kapcsolatban kerülnek helyükre a puzzle-darabok, és sikerül lezárnod magadban egy olyan kérdést, ami pedig már régóta nyomasztott. Új színben látod a múlt eseményeit, és ez megnyugvást hoz majd a számodra. Az is lehetséges, hogy egy személynek, aki vétett ellened, meg tudsz bocsájtani, vagy saját magadban oldódik fel egy hibád miatti rossz érzésed.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

2023 februári havi horoszkóp: fontos változásokat jeleznek a bolygók

Vajon mi mindenre számíthatunk a tél utolsó hónapjában? Mit jeleznek a bolygók a szerelem, munka, vagy pénzügyek területén? A februári havi horoszkópból minden fontos részletet megtudhattok!

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!