Kos

Az állatöv első jeleként a Kos a gyújtóláng, a tűz, ami az eseményeket mozgásba hozza. Sok új és izgalmas élményben fogsz részesülni a Nyilas havában, ezért engedd meg magadnak, hogy menj, amerre a szél visz. Ne feledd, hogy az élmények és tapasztalások csak akkor az igaziak, ha meg tudod őket osztani másokkal is. Gyűjtsd magad köré az embereket!

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet a Nyilas havában

Ikrek

Nagyon szerencsésen alakul számodra ez az időszak! Gyakorlatilag mindenben siker vár, amibe belevágsz. Most nagyon jól méred fel a körülményeket, és éppen jókor lépsz, jó ütemben kezdeményezel. A magánéletben is boldogság vár: rendeződik egy olyan kapcsolat, ami az utóbbi időben sok kérdést felvetett. Boldogság, szerencse a pénzügyekben: elégedett leszel!

Oroszlán

Szeretsz irányítani mindenben, de ahogy a Nap áttör a Nyilas jegyén, szívesen átadod magad a sors, az élet sodrásának, és milyen jól teszed, most ugyanis minden szerencsésen alakul a számodra. A Nap által uralt csillagjegyként az a célod, hogy a lehető legfényesebben világíts mások számára, és most itt a tökéletes alkalom, hogy ezt az energiát megéld. Engedd el magad!

Nyilas

Ez a te szezonod, Nyilas, és ez azt jelenti, hogy minden szem rád szegeződik. Ahogy a Nap áttör az első házadon, újra szerencsésnek fogod érezni magad, és hihetetlenül könnyű lesz elérni a célod. Míg a Skorpió-szezon egy kicsit homályossá tette a dolgokat, most minden új megvilágításba kerül, és egy izgalmas, új fejezet kezdődik az életeben. Bontsd ki a szárnyaid! A Nap mellett a Mars és a Merkúr is támogat téged. Utóbbi meghozza a hangodat is, de az azért nem baj, ha érzed a határokat… Most könnyebben el tudod engedni mindazt, amire már nincs szükséged. Jól is teszed, hiszen most kezdhetsz új életet.

Ez is érdekelhet

Ez a személyes éved következik 2024-ben

A számmisztika szerint az emberi élet kilenc periódusos ciklusban fejlődik (a kilenc számjegy a világmindenséget jelképezi). Minden év egy fejlődési szakasz része. Nézd meg, 2024-ben melyik személyes éved következik!

Hirdetés
Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!