A Mars a Mérlegből a Skorpióba való átlépése olyan erőt szabadít fel, amellyel mindannyiunknak számolnunk kell. November 24-ig tartózkodik a Skorpióban, és ezalatt megtapasztalhatjuk különleges energiáit. Lássuk azt a 4 csillagjegyet, aki a hatására bármit elérhet.

Ez a 4 csillagjegy nem ismer lehetetlent a Skorpió Mars idején (fotó: Shutterstock)

Kos

A Mars uralkodó bolygódként nagyon erőteljesen hat rád. A Skorpióba lépve alaposan felforgat, felráz, és te élvezed ezt a hirtelen energiaáradatot. Bármit elérhetsz - épp ezért kétszer is fontold meg, mire használod a mostani szuper-erőt!

Skorpió

Erre vártál, eljött a te időd. Tulajdonképpen mozdulnod sem kell, csak hagyni, hogy megtörténjenek a dolgok, és megtapasztalhatod a győzelem ízét. Mindegy, hogy ez a magánéletre, vagy a munkára, pénzügyekre vonatkozik, most bármit elérhetsz.

Bak

Vannak olyan álmaid, amikről már lemondtál, vagy egyszerűen úgy érezted, a racionalitásnak kell győznie, és ezért elengedted őket. Nos, ezeket hozhatja vissza Skorpió Mars, méghozzá úgy, hogy sorsszerű módon megvalósítja valamelyiket. Csak figyelj!

Halak

Csak a bátorság az, amit neked kell hozzáadnod: vágj bele a régi tervbe, és meglátod, valahogy minden a lehető legjobban fog elsülni! Bármilyen akadályt legyőzhetsz a Skorpió Mars ideje alatt, csak ne hagyd magad elbátortalanítani. Olyan belső erőforrásaid válnak most elérhetővé, amiknek a létezéséről sem tudtál.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

A Mars a Skorpió jegyébe lép, és hatalmas energiákat ébreszt, amiktől főnixmadárként nyerjük vissza erőnket

2023 második félévének legnagyobb égi eseménye október 12-én lesz: ekkor a Mars belép a Skorpióba. Hatása felfoghatatlan, de biztosan érezni fogod te is. Egyrészt te magad főnixmadárként visszanyerheted erődet. Másrészt jelentős ügyeid feltámadhatnak, akárcsak a főnixmadár. Minél mélyebben vagy, illetve minél biztosabb, hogy lemondtál valamiről, annál biztosabb, hogy mesés fordulat várható. Horoszkóp Székelyhidi Ágnes asztrológustól a 12 csillagjegynek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!