Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Vasárnap valaki, aki már eddig is gyakran próbára tette a türelmedet, olyasmit tesz, vagy kér tőled, ami úgy érzed, hogy már igazán több a soknál. Ne te legyél az, aki emiatt kellemetlenül érzi magát! Neked most csak annyi a dolgod, hogy kimondd a varázsszót: Nem! Ilyen egyszerű az egész.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Vasárnap annyira jól érzed magadat, hogy azt gondolod, nincs olyan, aki meg tudna állítani, ha belevágsz valamibe. Ez talán igaz is, de közben muszáj lenne óvatosnak is lenned. A nagy lendület ugyanis könnyen túlzásokra késztet.

Hirdetés

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vasárnap olyan ügyesen bánsz a szavakkal, hogy könnyedén meggyőzhetsz másokat a saját meggyőződésedről és talán még arra is ráveheted őket, hogy csatlakozzanak hozzád valamiben. Ha úgy érzed, hogy ez fontos, igyekezz minél nagyobb hatást elérni.

Ikrek havi horoszkóp

A vasárnap szép napnak ígérkezik a horoszkóp szerint (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Vasárnap bizony el kell döntened, hogy egyedül, vagy valaki mással együtt veszel-e részt valamiben, ami nem lesz könnyű dolog. Ha csapatban dolgozol, nagyobb az esélye egy sikernek, de azt másokkal megosztva kell élvezned.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma mintha minden adott lenne ahhoz, hogy jól érezd magad, de valami talán mégis hiányozni fog a képletből. Vagyis talán inkább valaki. Lehet, hogy most neked kell megtenned egy lépést ebben előre, és felhívni az illetőt.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Vasárnap valaki egy pletykát, vagy egy hírt oszt meg veled, de te ne alakíts ki azonnal álláspontot ezzel kapcsolatosan. Könnyen lehet ugyanis, hogy a valóságnak csak egy kis részét ismered meg, a lényeget viszont nem mondja el neked az illető.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ez a 4 csillagjegy tiszta lapot nyit a Vízöntő újhold idején

A február 9-i Vízöntő újhold hatványozott erővel bír: a Nap és a Plútó is a Vízöntőben jár, ami felerősíti az újhold energiáit, így ennek együttesen sorsátalakító hatása van. Az újhold megvilágítja, mi az, amin változtatnunk kell, és most bátorságunk is lesz meglépni, amit meg kell. 4 csillagjegy új fejezetet, tiszta lapot nyit.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Vasárnap igazi lelki közösségre találsz, és egy beszélgetés során érezni fogod, hogy egy problémáddal nem vagy egyedül. Ez nagy támaszt jelent neked. Oszd meg a véleményedet, az érzéseidet te is, ezzel nem csak magadon, hanem a sorstársaidon is segíteni fogsz.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Van valaki, akit csak nemrég ismertél meg, és úgy érzed, akár teljesen a bizalmadba is fogadhatsz, mivel tőle tényleg azokat a gondolatokat hallod, amikkel egyetértesz. Talán az illető tényleg érdemes a bizalmadra, de lehet az is, hogy szándékosan azt mondja, amit hallani akarsz.

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Ma lenne rá esélyed, hogy azt mondd, hogy ugye én megmondtam? De bármilyen édes is lehet ez a kis elégtétel, légy inkább visszafogott. Sok újabb konfliktustól és sértődéstől kímélheted meg magadat, ha inkább a hallgatást választod.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Hétvégi horoszkóp 2024. február 10-11.: Érzelmes napok

A hétvége meglehetősen érzelmesnek ígérkezik a bolygók szerint. Pedig még nincs is itt a Valentin-nap. De miért is ne kezdhetnéd a szeretet, a szerelem ünneplését már ezen a hétvégén?

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Te általában racionális érvel alapján alakítod ki a véleményedet és döntéseket is csak indokolt esetben szoktál hozni. Ma mégis előfordulhat, hogy fokozott érzelmi hatásnak leszel kitéve, ami elővigyázatlanságra sarkallhat.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Vasárnap egy bizonyos társaságban nehéz helyzetben leszel, mivel pontosan érzed majd, hogy körülötted néhány dolog valójában egyáltalán nem az, aminek tűnik. Így, ha el kell döntened valamit, akkor nem is szabad a látszat alapján ítélned.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma bele kellene állnod, ha konfliktus adódik. Gyakran inkább valami könnyedebb témára váltasz, ha forrósodna körülötted a helyzet, de ma ez a taktika nem kifizetődő, mivel vannak dolgok, melyek így megoldatlanul maradnak.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!