A Vénusz a Kosban nagy szenvedélyeket, energiát hoz. Ne lepődjünk meg, ha több flörtben lesz részünk, úgyis, hogy mi magunk kezdeményezzük, és úgy is, hogy felénk irányul.

A Vénusz a Kos jegyében felébreszti bennünk a kezdeményező erőt, a szexualitást, ugyanakkor ez a láng gyorsan ki tudja adni az erejét, és elalszik, ha nem tápláljuk. Felgyorsulnak körülöttünk a dolgok, és sok izgalomra, izgatottságra számíthatunk a következő időszakban.

Kos

A Vénusz belépett a jegyedbe, és most gyakorlatilag bárkit leveszel a lábáról. Néh amár sok is lehet a jóból… Április 29-ig lesz a jegyedben a Vénusz, hasznááld ki ezt az időszakot. Ugyanakkor ne élj vissza a hatalmaddal, és csak akkor menj bele egy új kapcsolatba, ha komolyan is gondolod.

A Kos jegyébe képő Vénusz elsöprő szenvedélyt hoz 4 csillagjegynek (fotó: Shutterstock)

Bika

A Vénusz hatására felerősödik a képzeleted, és nagyon is nehezen állsz ellen a kísértéseknek. Persze ha szingli vagy, akkor nem is kell! A horoszkóp jelzése szerint találkozhatsz valakivel, akivel eleinte nem lehetéges felvállalni a kapcsolatot, de idővel nagy egymásra találás lesz ebből. A Vénusz jegyváltása bátorságot ad neked, és segít a félelmeidet leküzdeni.

Oroszlán

A Kos Vénusz elhozza neked azt a személyt, aki lenyűgöz, inspirál, akit csodálni tudsz, és aki téged is csodál. Fontos, hogy ne ijedj meg az érzéseidtől! Ha már párkapcsolatban élsz, akkor is felerősödnek a szexuális energiáid. Valószínűleg egy olyan személlyel ismerkedsz meg, aki barátilag egyengeti a sorsodat, és akitől inspirációt nyersz.

Hirdetés

Nyilas

Nagyobb megértést fogsz érezni mások iránt, kedvesebb és nagylelkűbb leszel. Ebben az időszakban nem kerülheted el a szerelmet, ha a tüzes Nyilas jegyében születtél. Jöhet ugyanis valaki az életedbe, akit mintha neked szánt volna a sors - és az érzés kölcsönös lesz.

Ez is érdekelhet

Ennek a 4 csillagjegynek hatalmas fordulatot hoz a retrográd Merkúr

A retrográd Merkúr lelassít és újragondolásra késztet. 4 csillagjegy különösen erősen érezheti a hatását, és rájuk igazán gyógyítólag hat majd ez a periódus. A változás pedig belül kezdődik el, de nagyon hamar a külvilágban is megmutatkozik.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!