Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A Vénusz ma belép az Oroszlán jegyébe, ez nagyon kedvez neked. Használd a mai nap kiemelkedő fizikai és mentális energiáját ki olyasmire, ami kiemelten fontos számodra. Haladj előre egy fontos tervben. Ma nagyon erős a kisugárzásod, sok segítőd lesz.

Kos havi horoszkóp

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Az uralkodó bolygód ma belép az Oroszlán jegyébe. Remek időszak ez a nehéz rokonokkal való találkozásra, hiszen az Oroszlán játékos energiáit felhasználva szinte bármit megúszhatsz… A szerelemben a komoly, hosszú távú elköteleződést hozza fókuszba.

Bika havi horoszkóp

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ma egy meghívást kaphatsz valahová, de talán nem igazán van kedved elfogadni. Pedig a változatosság jó dolog, ráadásul egy új közeg mindig inspirációt nyújt számunkra. Fogadd el, amit felkínálnak és lépj ki egy kicsit a megszokott rutinból, mert igenis nagyon jó élmények érnek majd!

Ikrek havi horoszkóp

A Vénusz az Oroszlán jegyébe lép (fotó: Shutterstock)

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A pénzügyeidre nagyon jól hat a Vénusz jegyváltása, most valamiben szerencse érhet. Emellett érdemes áttekinteni, honnan, hová folyik a pénz körülötted. Ma egy fontos döntést hozhatsz meg ezen a területen.

Rák havi horoszkóp

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A Vénusz ma belép a jegyedbe. A most következő időszakban azt tapasztalhatod majd, hogy mindenki a te társaságodat keresi. Nagyon vonzó és népszerű leszel. A pénzügyekben is bőséget hoz ez a periódus, hiszen a Vénusz nemcsak a szerelem, hanem a pénz és a kis szerencse bolygója is.

Oroszlán havi horoszkóp

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Ma egy fontos kérdésben kell döntened. Gondold hát végig mindkét verzió előnyeit és hátrányait és végül hívd segítségül a megérzéseidet is. A megfelelő pillanatban meg fogod látni a helyes utat, a Hold a jegyedben jár, és felerősíti az intuíciódat.

Szűz havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Megvilágosodást vagy nagy konfliktust hoz a Mars-Uránusz együttállás

Napok óta érződik az a rendkívüli erő, amit a július 15-i Mars-Uránusz együttállás jelez. Ez hozhat konfliktust vagy megvilágosodást. Nem könnyű az előbbit elkerülni. Ahogy az sem, hogy észre vegyük a jeleket, amelyek megvilágosodást eredményeznek.

Tovább olvasom

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Most igazán felébred benned az ambíció, mert egy olyan témával találkozol, ami izgalmas, és te bizonytíani akarsz. A szerelmi életedben is szenvedély és romantika várhat, ideális ez a nap első randira.

Mérleg havi horoszkóp

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

Anyagi és érzelmi bőséget élhetsz meg a következő periódusban, amit most nyit meg a Vénusz jegyváltása. A mai napon azonban érhet bosszúság is: egy nagyzoló, vagy egocentrikus ember személyében!

Skorpió havi horoszkóp

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

A Vénusz ma tűz-elemű jegybe lép. Figyelj a jelekre, fogadd el, amit felkínál számodra a sors, de ne feledd, nem elég belépni a kinyíló ajtón. Odabenn a siker végül mindig rajtad, a hozzáállásodon múlik.

Nyilas havi horoszkóp

Ez is érdekelhet

Ennek a 3 csillagjegynek különleges lehetőségeket hoz az Oroszlán jegyébe lépő Merkúr

Erre a 3 csillagjegyre abszolút pozitívan hat a Merkúr keddi jegyváltása: ők azok, akik a legjobban ki tudják aknázni a mostani lehetőségeket, ami a pénzügyeiket is fellendíti.

Tovább olvasom

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Csütörtökön útmutatást kérhet tőled egy számodra fontos ember valamiben, amitől büszkeség tölt el, hiszen most már tudod, hogy számít neki, mit gondolsz. Tegyél meg mindent az érdekében és segítsd, ahol tudod, még akkor is, ha emiatt néhány ügyedet át is kell szervezni.

Bak havi horoszkóp

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18.)

Ma koncentrálj erőteljesen a folyamtokra, jelekre a környezetedben, mivel kedvező fejlemények, vagy hírek várhatóak, és ezek közül érdemes lenne kiválasztanod azt, amelyikkel érdemes hosszabb távon is foglalkoznod.

Vízöntő havi horoszkóp

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Ma egy témakörben a környezeted számára te lehetsz a fő információforrás. Ennek az is oka, hogy bizonyos ma előkerülő ügyben sokkal tájékozottabb vagy az átlagnál. És nemcsak tájékozottabb, hanem jobb érzéked is van a dologhoz.

Halak havi horoszkóp


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!