A Vízöntő mindig képes sablonoktól, sémáktól mentesen gondolkozni - különleges útmutatást kaphatunk most az univerzumtól, ha elég nyitottak vagyunk rá. Mindenkire erőteljes hatással lesz tehát ez az újhold a Plútó bűvkörében. Van 4 csillagjegy, akinek az élete viszont hatalmas fordulatot vehet az újholddal induló periódusban. Lássuk, kik ők!

Mérleg

Az Újhold hatalmas energialöketet ad neked. Dűlőre jutsz több fontos kérdésben, és végre meg mered lépni azt, amire vágysz. A mostani életszakaszban megvalósíthatod az álmaid, de fontos, hogy ne akarj megfelelni senkinek! A szerelmi életedre is kedvező hatással lesz ez az újhold.

Sorsfordító változásokat hoz a Vízöntő újhold (fotó: Shutterstock)

Skorpió

Másoktól való függés, szeretet és játszmák… Fontos párkapcsolati, érzelmi kérdesekre világít rá a Vízöntő újhold a Plútóval együttállásban. Hogyan oldhatod fel az ellentmondásokat, hogy a kapcsolatod valóban támogató, biztonságos kapcsolódás legyen? Az újhold idején választ kaphatsz a kérdésekre!

Bak

Új lapot nyithatsz azon a területen, ami a legtöbb fejtörést okozta neked az ezt megelőző időszakban: sikerül megtalálnod az egyensúlyt a függetlenségvágy, racionális meggondolások kontra a felelősségvállalás és elköteleződés témakörében. Épp ez a fejlődés célja: hogy sikerüljön megteremteni az összhangot az ellentmondásokban is.

Vízöntő

A Vízöntő újhold új periódus kezdetét jelzi neked, és mivel ennek erejét megsokszorozza a Plútó, most valóban új lapot nyithatsz. Tedd fel magadnak a megfelelő kérdéseket! Mi az, ami korlátozot abban, hogy azt az életet élhesd, amit szeretnél? lehet, hogy ez egy korlátozó hiedelem, elképzelés? Most tudsz változtatni a saját hozzáállásodon is, ami a valóság szintjén is új utakat nyit meg előtted.

Hirdetés

Ez is érdekelhet

2023 januári horoszkóp: érezhető változásokat, új lehetőségeket jeleznek a bolygók

Számos üdítő és örömteli változást hozhat az új esztendő első hónapja. A bolygók jelzése szerint mindenki számíthat új lehetőségekre. Vajon mi minden vár a csillagjegyekre januárban? A havi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!