Bár a szívfájdalommal teli emlékek vagy a múltbeli drámák most a felszínre kerülhetnek, mindannyiunknak lehetőségünk lesz elengedni ezeket, és harmóniával, megértéssel helyettesíteni. A Mérleg kapcsolatközpontú energiáival és a telihold intenzív, tisztázó erejével ez egy nagyszerű alkalom lesz arra, hogy elengedjük a múltat, és tiszta lappal indíthassunk. Meg kell tanulnunk tiszteletben tartani testünk és lelkünk igényeit, szükségleteit. Négy csillagjegyre ez most különösen erősen hat. Lássuk, kik ők!

Április 6-án telihold lesz a Mérleg jegyében (fotó: Shutterstock)

Ikrek

Éld meg az érzéseid!

Néha hajlamos vagy nem tudomást venni a sérelmeidről, talán úgy gondolod, hogy amiről nem veszel tudomást, az nincs is. A Mérleg telihold idején viszont nem tudod elkerülni az érzelmeid megélését, de ráébredsz arra is, hogy ez milyen felszabadító tud lenni! Hidd el, egészen másként érzed majd magad, ha kiadod és megosztod másokkal az érzéseidet.

Mérleg

Az átalakulás ereje

Igazán csodás hatással lesz rád a Mérleg telihold, és nagy átalakító erőket szabadít fel benned. Talán megkérdőjelezed, hogy biztosan úgy kell lennie mindennek, ahogy van, vagy jobb is lehetne, másként? Ne félj ezektől a kérdésektől, mert ezek visznek előre. Most elengeded a régit, hogy helyet adj az újnak.

Hirdetés

Bak

Tiszteld a tested-lelked szükségleteit!

Néha túlságosan szigorú vagy önmagaddal, és bizony könnyen elbillen a mérleg nyelve a kötelezettségek felé. A Mérleg telihold idején hatalmas égi támogatást kapsz ahhoz, hogy helyreállíthasd a harmóniát az életedben! Tanuld meg tisztelni a tested-lelked szükségleteit - ezt üzeni neked a Mérleg telihold.

Halak

Védelem a negatív energiáktól

Nagy hatással van rád a környezeted, de meg kell tanulnod megvédeni magad a negatív energiáktól. Ha nem húzod meg a határaidat, akkor nagyon leszív a környezetből érkező negatív energia. Ennek kivédésben lesz nagy segítségedre a Mérleg telihold.

Ez is érdekelhet

Húsvéti angyalhoroszkóp: áldást küldenek az égiek

Az angyalok jelenlétét különösen erőteljesen érzékelhetjük a húsvéti nagyhéten. Vigyáznak ránk, és segítenek abban, hogy meglássuk a csodát magunk körül. Húsvéti angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!