A Kos mantrája 2024-ben

"Bátran követem a belső hangot"

A Kos jegy szülötteként te vagy az, aki működésbe hozza a dolgokat, a szikra, ami ahhoz kell, hogy valódi változást érjünk el, bármi is legyen a kérdés. Nagyon fontos, hogy mindig vállald a véleményedet, és következetesen kövesd a belső hangot!

Bika

"Túllépek azon, ami már nem szolgálja a fejlődésemet"

2024 a Nap éve lesz, ami sok energiát, és még több változást jelez. A Bika számára időnként nehézséget jelent az alkalmazkodás. Pedig ha most sikerül elengedni azt, ami már nem szolgálja a fejlődésedet, akkor az nagyon szerencsés események elindítója lesz.

Ikrek

Hirdetés

"Most bármit elérhetek!"

Az Ikrek erőssége a rugalmassága. Minden helyzetben megtalálja a legkönnyebben járható utat, és szerencsés természetének hála el tudja kerülni a nehéz konfliktusokat. Nehezedre esik ugyanakkor az összpontosítás. 2024-ben ha kitartó vagy, és megtanulsz fókuszálni, akkor bármit elérhetsz, hiszen a jegyedbe lép a Jupiter, a nagy szerencse bolygója.

Ez legyen a gyógyító mantrád 2024-ben (fotó: Shutterstock)

Rák

"Hálás vagyok azért a szeretetért, ami körbevesz."

Jólelkű vagy és érzelmes, a legfontosabb számodra a család. Hajlamos vagy viszont az aggodalmaskodásra. Ez pedig gátolja a pillanat megélését is. Használd a fenti mantrát, hogy változtatni tudj ezen.

Oroszlán

"Meg tudom valósítani az álmaim!"

Ha nem ütköznek gátlásokba az energiáid, akkor az Oroszlán jegy szülötteként te bármire képes vagy! Használd a képességeidet! Ez a mantra segíteni fog abban, hogy elérd, amire vágysz.

Szűz

"Megérdemlem, hogy boldog legyek."

Gondoskodó, érzelmes természetű vagy, ugyanakkor hajlamos vagy arra is, hogy mindenki gondját, baját magadra vedd. Az új esztendőben foglalkozz sokkal többet azzal, amire te vágysz, amit te szeretnél!

Mérleg

"Bízom magamban és az igazamban."

A Mérleg az igazság jegye - ez azonban azt is jelenti, hogy folyamatosan mérlegelsz, és mindig mindenki véleményét, igazságát figyelembe veszed, ezért néha nagyon nehezedre esik döntést hozni. 2024-ben meg kell tanulnod bízni az értékítéletedben. Nincs szükséged visszaigazolásra, tudod, hogy mit kell tenned.

Skorpió

"A saját belső iránytűmet követem."

Karizmatikus egyéniség vagy, de nagyon fontos számodra az igazságosság, és mindig kiállsz a gyengébb mellett. Azt viszont nem bírod elviselni, ha rajtad próbálnak meg hatalmaskodni. A következő évben nem irányíthat téged senki, a saját belső iránytűdet követed.

Nyilas

"Gyógyító erők birtokában vagyok."

Spirituális jegy vagy, mindig magasabb perspektívából szemléled a világot. Képes vagy másokat is ráébreszteni a fontos tanulságokra, és megmutatni nekik az ősi bölcsességet. Használd erődet!

Bak

"Átadom az irányítást az égieknek."

Bakként mindig vállalod a felelősséget, erős vagy, és sokan számíthatnak rád. A következő esztendőben azonban hagynod kellene, hogy az univerzum erői irányítsák életedet. Meglásd, csodák várnak rád!

Vízöntő

"Meg merem magam mutatni a világnak!"

A Vízöntő jegy szülötte mindig új utakat keres, új megoldásokat fedez fel, de gyakran nem meri megmutatni magát a világnak. Az is gond lehet, hogy fél felvállalni az érzéseit. 2024-ben mély belső átalakulások mennek végbe benned, és megnyílsz másoknak, ami sok boldogságot hoz az életedbe.

Halak

"Nem kételkedem magamban, bízom a megérzéseimben."

A Halak állandó problémája, hogy nem bízik eléggé önmagában, a bölcsességében. Pedig összeköttetésben vagy a felsőbb erőkkel, az égiekkel. Higgy az intuíciódnak!

Ez is érdekelhet

2024, a számmisztika szerint: megvilágosító erejű események jönnek

A számmisztika szerint gyors energiákra, hatalmas változásokra számíthatunk kollektív szinten a következő esztendőben, és ezek természetesen egyéni szinten is hatnak. Nagy sikereket, de a bukás lehetőségét is hozhatja 2024. A numerológiai képlet kiemelten jelzi az összefogás, együttérzés fontosságát. Egy biztos, sok tekintetben megvilágosító erejű események következnek.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!