A gyertyavarázslatok különböző fajtái a fehér mágiához tartoznak, így ezekkel bátran kísérletezhetünk. A tízmilliószoros napokon felfokozott energiák hatnak ránk, így a szeretet, a jószándék hatalmas ereje ilyenkor hatványozottan tud érvényesülni. A Fanny magazinban gyakran találkozhatsz varázslatos tipekkel, most ezek közül egy gyógyító varázslatot ajánlunk a tízmilliószoros napokra.

Gyógyító mágia tízmilliószoros napokra (fotó: Shutterstock)

Gyógyító mágia

Ha a lélek megbetegszik, akkor a test is, de mi is tehetünk lelkünk egészségének megóvása érdekében. Elsősorban, ami a legjobban erősíti a lelket, az a tiszta önzetlen szeretet bármilyen formája. Ha tudunk olyan dolgokat adni, tenni ami nekünk örömet okoz és ezzel másoknak is jót teszünk, akkor ez a lelket erősíti. Hiszen az öröm, szeretet mindig építő hatású, így a test is sokkal erősebb és ellenállóbb lesz - a tízmilliószoros napokon még inkább igaz ez.

Mire lesz szükség?

Általános gyógyító mágiához kell egy darab fehér gyertya, némi himalájai só (ha nincs, akkor nagyobb szemű só is megfelelő) és angyal füstölő.

Ez is érdekelhet

Július 9.: az év harmadik tízmilliószoros napja

Segíts másoknak, és légy hálás mindazért, amit kaptál - ez a legfontosabb üzenete a tibeti buddhisták szent ünnepeinek, a tízmilliószoros napoknak, amikor a cselekedetek, gondolatok ereje is tízmilliószoros erővel hat. Július 9-én lesz az év harmadik tízmilliószoros, teremtő napja.

Tovább olvasom

Hogyan végezzük el a mágiát?

Ezt a szertartást a legjobb, ha napnyugta után végezzük, hogy a szertartás végeztével a test pihenni tudjon. Teremtsünk magunk körül nyugodt környezetet, gyújtsuk meg a füstölőt, a gyertyába karcoljuk bele a nevünk kezdőbetűit, a sót pedig helyezzük a gyertya elé, majd gyújtsuk meg a gyertyát is. Míg ég a gyertya képzeljük el, hogy a testi betegség vagy éppen betegségek ami a fizikai testet megbetegítette, mind a sóba áramlanak. Körülbelül 15-20 percig végezzük, majd oltsuk el a gyertyát és másnap ássuk el valahol a sót. Ezt a gyakorlatot érdemes hetente elvégezni egészen addig, míg szükségét érezzük. De akár betegség megelőzése céljából is nagyon hasznos lehet energetikailag.

Mire figyeljünk?

Természetesen ezeket csakis kiegészítésképpen szabad alkalmazni az orvosi kezelés mellett!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!