Telihold idején sokakban feléled a spirituális énje, ami teljesen természetes, hiszen mindenkiben ott szunnyad az ez iránti érdeklődés, amit csak fel kell ébreszteni. Ahogy az is természetes, hogy ilyenkor hajlamosabbak vagyunk kívánni valamit akár magunknak, akár egy hozzánk közel álló személy számára, hiszen bízunk a hold mágikus erejében. De azért nem árt, ha előbb megfontoljuk kicsit azokat a dolgokat, amiket szeretnénk - figyelmeztet Iszet boszorkány, főpapnő és mágus a Fanny magazinban. -Miért is emelem ki most ezt? Azért, mert az emberek sajnos sokszor nem veszik figyelembe a szabad akaratot. Pedig nagyon is érdemes rá ügyelni, még akkor is, ha jó szándékból kívánunk valamit vagy egy olyan személynek, aki igazán közel áll hozzánk. Ugyanis mindenkinek a saját karmáját kell megélnie, és ha bármilyen mágikus beavatkozás történik az illető személyre nézve, ráadásul az ő tudta nélkül, az sajnos már a szabad akarat megsértése, és ez akár a viszályára is fordulhat.

Teliholdkor kérjük Mihály arkangyal segítségét (fotó: Shutterstock)

Vékonyodik a réteg

A következő időszakban, vagyis szeptember végétől október végéig, egészen pontosan a halottak napjáig azért kell óvatosnak lenni, mert a fizikai és a szellemi világ között napról napra vékonyodik a réteg. A telihold idején pedig ennek azért van szerepe, mert ha mágikus praktikákat végzünk, akkor a rituálé alatt mindig kérjünk védelmet, mert a következő hetekben ez még lényegesebb lesz. Ahogy arra is felhívnám a figyelmet, hogy senkinek ne csináljunk ártó szándékú rituálét, mert ez sokkal erősebben hat negatívan arra is, aki kéri, és arra is, akinek rosszat kívánnak. Két bárki számára biztonságos elvégezhető módszer is létezik a védelemre. Az első az, hogy kérjük az őrangyalunk segítségét, hogy vegyen minket körül a védelem energiájával és segítsen, hogy tiszta és szeretetteljes legyen a kívánságunk. A másik, hogy angyal gyertyát égetünk még a mágikus munkánk előtt néhány perccel. Ugyanis amikor ezeket a gyertyákat égetjük, az angyali energiák körbe ölelnek minket, anélkül hogy azt kérnénk.

Szabaduljunk meg a gondoktól!

Védelemnél és tisztításnál kérjük Mihály arkangyal segítségét, és ez a szeptemberi telihold azért is különleges, mert Szent Mihály napjára esik. Milyen mágikus praktikákat érdemes végezni ezen a varázslatos estén?

Ha például szeretnénk megszabadulni olyan terhektől, amelyek bántóak a lelkünknek vagy akár egy olyan élethelyzetnek vetnénk véget, ami akadályoz minket a továbbhaladásban és magunktól nem lennénk elég erősek hozzá, akkor most ez egy remek alkalom erre. Szükségünk lesz egy fehér és egy narancssárga gyertyára, egy darab babérlevélre, egy fehér lapra, amire ráírjuk azt, amit szeretnénk elengedni, lerakni az életünkből. Majd tekerjük fel a lapot úgy, hogy beletesszük a babérlevelet és égessük el.

Amennyiben szeretnénk egészséget kívánni, akkor szükségünk lesz egy kék színű gyertyára, amit gyújtsunk meg, és gondoljunk arra, hogy a testünk, lelkünk egészséges és gyógyultak vagyunk. Közben kérjük meg Rafael gyógyító energiáját, hogy segítse az egészségünket.

Hirdetés

Ha a családban szeretnénk békét teremteni, akkor rózsaszín gyertyát használjunk és Gabriel arkangyalt kérjük segítségnél.

Ez is érdekelhet

Októberi angyalhoroszkóp 2023: ezt üzeni az őrangyalod a következő hónapra

Minden lélek kap egy őrangyalt a leszületése előtt, aki egész életében védelmezi, s elhárítja az ártó energiákat. Olvasd el figyelmesen az őrangyalod üzenetét. Októberi angyalhoroszkóp 2023.

Tovább olvasom

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!